תגובה: דו"חות המהירות בזמן סגרים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
זה טוב רק לדבורה?
בנוסף אפליקציית ווייז יעודית ללייזר?
אפשר קישור?
תמיד טוב ללמוד...
טל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
זה טוב רק לדבורה?
בנוסף אפליקציית ווייז יעודית ללייזר?
אפשר קישור?
תמיד טוב ללמוד...
טל.
מה קורה טל
קודם כל- זה גלאי וולנטיין 1.
אני ירדתי השבוע לאילת כדי לעשות בדיקת גלאים בגלל שקניתי אחד חדש בהמלצת יואב פולס. במקרה מה שהחבר צילם היה ה"יעף" על הניידת עם הוולנטיין 1. לשמחתי הניידת עמדה באותו מקום המון זמן, אז היה אפשר לחזור ולעשות עליה כמה מדידות טווח. הגלאי החדש שקניתי הוא יונידן R1 והוא מציג יתרון על הוולנטיין בגילוי של הדבורה
https://www.amazon.com/-/he/dp/B073V...s%2C306&sr=8-1
אני אישית מעדיף את הגלאי בשביל הדבורה. בשביל לייזר יש ווייז.
חשוב לציין שגם חברת וולנטיין וגם חברת יונידן משווקות כיום גלאים שהם יותר טובים מהוולנטיין 1 ומהיונידן R1- קוראים להם וולנטיין 2 (יצירתי..............) ויונידן 7R. שניהם באמאזון.
כפי שניתן לראות בסרט- הוולנטיין המיושן תופס את השוטר ממרחק מאוד גדול, בשבילי זה די והותר.
מעבר לכך- כאן יש סרטון שצולם בישראל של היונידן 7R- שהוא מאוד משוכלל ואמור להיות עם טווח הרבה יותר גדול -בכל מקרה קח בחשבון שבישראל המשווקים המורשים דורשים הון . אמאזון עדיף
https://www.youtube.com/watch?v=fCmx...l=unidenisrael
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
הפורד שלי, אגב.. היה היחיד ללא הגבלת מהירות...
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
לא מדויק...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
מה קורה טל
קודם כל- זה גלאי וולנטיין 1.
אני ירדתי השבוע לאילת כדי לעשות בדיקת גלאים בגלל שקניתי אחד חדש בהמלצת יואב פולס. במקרה מה שהחבר צילם היה ה"יעף" על הניידת עם הוולנטיין 1. לשמחתי הניידת עמדה באותו מקום המון זמן, אז היה אפשר לחזור ולעשות עליה כמה מדידות טווח. הגלאי החדש שקניתי הוא יונידן R1 והוא מציג יתרון על הוולנטיין בגילוי של הדבורה
https://www.amazon.com/-/he/dp/B073V...s%2C306&sr=8-1
אני אישית מעדיף את הגלאי בשביל הדבורה. בשביל לייזר יש ווייז.
חשוב לציין שגם חברת וולנטיין וגם חברת יונידן משווקות כיום גלאים שהם יותר טובים מהוולנטיין 1 ומהיונידן R1- קוראים להם וולנטיין 2 (יצירתי..............) ויונידן 7R. שניהם באמאזון.
כפי שניתן לראות בסרט- הוולנטיין המיושן תופס את השוטר ממרחק מאוד גדול, בשבילי זה די והותר.
מעבר לכך- כאן יש סרטון שצולם בישראל של היונידן 7R- שהוא מאוד משוכלל ואמור להיות עם טווח הרבה יותר גדול -בכל מקרה קח בחשבון שבישראל המשווקים המורשים דורשים הון . אמאזון עדיף
https://www.youtube.com/watch?v=fCmx...l=unidenisrael
בסרטון רשום R8. דגם לא מוכר לי.
היתרון לכאורה של קניה בארץ היא קובץ מתעדכן למצלמות מהירות. זה טוב ליונידן R3 ו R7 שלהם יש גם GPS
המשווק של יונידן בארץ הוסיף גלאי ליזר נפרד שמתקינים ליד המספר. בגלל שבפועל הקרן מכוונת לשם. עולה מלא.
אני חושב שלערכה הזו הוא קורא R8IL
הסילברדו מוגבלת ל170 קמ"ש לפי הסקאלה של הרכב, אלא אם כן פתחחו את ההגבלה ואז אני מאמין שהיא יכולה להגיע ל200 קמ"ש וצפונה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
המשווק של יונידן בארץ הוסיף גלאי ליזר נפרד שמתקינים ליד המספר. בגלל שבפועל הקרן מכוונת לשם. עולה מלא.
אני חושב שלערכה הזו הוא קורא R8IL
בהנתן שלפי מה שאומרים אין זמן תגובה לנהג מול הלייזר אז מה זה משנה?
מעבר לכך שבמרחק של כ 300 מטר האלומה של הלייזר למיטב זכרוני בקוטר של כמטר. ז"א שאם הגלאי מותקן בחלקו התחתון של החלון במרכז זה אמור להספיק לדעתי למשהו שממילא תרומתו נמוכה.
הם בדרך כלל לוזרים לזירה אחת מרחוק לפני שאתה בטווח כדי לקבל מושג, ואז שוב כשאתה בטווח, המרחק בין הלזירות בהחלט יכול להספיק לך כדי להוריד דרגה במהירות .
מנסיון, גם בלזירה ודאית, המכשיר לא זיהה.
אפרופו לייזר - הבליינדר עוד פעיל?
לפני כמה שנים טובות הוא הציל אותי מקנסות בהרבה אלפי שקלים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Gilad
אפרופו לייזר - הבליינדר עוד פעיל?
לפני כמה שנים טובות הוא הציל אותי מקנסות בהרבה אלפי שקלים
בהחלט פעיל אם כי בישראל אסור בשימוש ועלול לסבך את בעליו בעבירה של הכשלת שוטר.
אומי, ראיתי בסרטוני הדגמה של הגלאי כנגד לייזר צפצוף התראה רציף גם לפני לזירה ישירה וקשר עין בינהם.
האם אלומת הליזר מתפזרת ומתגלה גם בעת לזירה על רכבים בסביבה?
מניסיוני האישי, היונידן לא רלוונטי ללייזר.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
בהחלט פעיל אם כי בישראל אסור בשימוש ועלול לסבך את בעליו בעבירה של הכשלת שוטר.
אומי, ראיתי בסרטוני הדגמה של הגלאי כנגד לייזר צפצוף התראה רציף גם לפני לזירה ישירה וקשר עין בינהם.
האם אלומת הליזר מתפזרת ומתגלה גם בעת לזירה על רכבים בסביבה?
הקרן יוצאת מהלוזר צרה מאד (מילמטרים בודדים) ובהתאם למרחק ותנאים סביבתיים (איכות האוויר) היא מתפתחת לאלומה ועל המטרה היא בצורת כתם של עשרות סמ'.
אסור להציב על חצובה (אפשרות לפגיעה בעיניים של הנהגים) לכן הכתם "מטייל" לו על החלק הקידמי של הרכב (השוטר מנסה לכוון למשטח ישר כלפיו שזה אזור המספר) וישנה הקפצה ממשטח מכסה המנוע בדומה לסנוקר כמספר אלומות קרניים.
הרבה שוטרים מניחים את הלוזר על אדן הניידת כדיי לקבל יציבות (אין לי מושג אם מותר להם לבצע זאת).
לשאלתך,
כדיי שתקבל התראה ע"י קפיצת הקרן מרכב אחר, השוטר צריך עקרונית ללזור על חלק אחורי של הרכב שלפניך
(כמובן שזה לא הגיוני).
בפועל,
ההתראה המוקדמת היא בזמן טיול הכתם בין נתיבים ועד ההתמקדות על המספר.
בקיצור, שוטר עם פרקינסון מעולה לנהגים ...
רענן
1 קבצים מצורפים
אם כזאת רשימה ( מאיפה בא להם הביבי סיטר..)
למה תוקעים אותנו שעות במחסומים..
קובץ מצורף 132286
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דור אריאל
כי כשגם אבא וגם אמא הם עובדים חיוניים ואין מי שישמור על הילדים, אז משלמים (הרבה מאוד כסף) לבייביסיטר (תכלס זאת מטפלת במשרה מלאה ליום מלא) כדי להמשיך לעבוד.
והן מרשות לעצמן לתקוע מחירים....בלי בושה ובלי למצמץ
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
כי כשגם אבא וגם אמא הם עובדים חיוניים ואין מי שישמור על הילדים, אז משלמים (הרבה מאוד כסף) לבייביסיטר (תכלס זאת מטפלת במשרה מלאה ליום מלא) כדי להמשיך לעבוד.
וזה מאפשר לכל ילדה ללכת לאיפה שבא לה ולהגיד שהיא הולכת לעשות ביבי סיטר..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
ה"ילדה" שבאה אלינו בת עשרים וחמש, ובמידת הצורך יש מסמכים רשמיים מאיתנו שמעידים על מטרת הנסיעה. מה עושות ילדות אחרות? מענין לי תתחת. אני מקפיד על הכללים בד' אמותיי ואם האחרים רוצים להמשיך עם ריקוד הסגרים וההדבקות, שיבושם להם. שלא יבואו לבכות אחר כך.
מעבר לזה,
אתה מדבר על ילדות? חצי מהפורום כאן בכבודו ובעצמו מפר סגר בשביל להתאוורר. כשרוצים לחרטט שוטר ומכינים סיפור, אין באמת בעיה.
ה"בעיה" מתחילה כשאתה אדם ישר, ומספיק גבר להודות שנתפסת.
(ועל כך אני מוריד את הכובע בפני מי שצריך להוריד בפניו את הכובע. ובלי טיפת ציניות).