את הבדיקה אתה עושה כשהסטרטר פועל, אם לא היה ברור.
Printable View
אה אופס.
עדכון, על הסטרטר יש בערך 7 וולט.
הוא פורק, צריך להחליף פחמים והוא היה גם מלא גאנק. אני אנקה אותו ואלך לחפש פחמים.
יש המלצות?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...024efb5202.jpg
זה לא מזיק מה שאתה עושה, אבל בקשר לתקלה הספציפית, משהו במקור המתח שלך, מצבר, בוסטר, כבלים, תנינים, חיבורים, לא בסדר.
הסטרטר צריך לקבל לפחות 9.5 וולט.
אמרת במצב הנעה. לפני הנעה הוא מקבל 13.5, בזמן הנעה יורד ל7.5 בערך.
יש לי כבלים עבים ובאמת די ארוכים אבל את הטרקטור הניעו בלי בעיה.
אני עומד מאחורי מה שאמרתי.
הסטרטר שלך צריך לקבל לפחות 9.5 וולט בעומס, ואתה לא מספק לו את זה.
אוקי, אין לי מושג מה מפריע לו כי לפני שאני לוחץ על הכפתור התנעה הוא מקבל 13.5 וולט. בזמן שהוא מסתובב המתח יורד ל7.5
הכבלים מחוברים ישירות למצבר של הג'יפ וישירות לסטרטר ולגוף.
אין שום דבר אחר מחובר. אין צרכני זרם כלשהם במערכת.
הסברה כרגע היא שהפחמים גמורים ולכן יש התנגדות גדולה מצד הסטרטר. אין לי מושג אם זה בכלל אפשרי או לא. כרגע הסטרטר מפורק, אחרי שישופץ נראה אם הבעיה חוזרת.
הוא היה מלא ברפש לח. אולי זה עשה איזה סוג של קצר או משהו כזה. אין קצר בין גוף הסטרטר לסלילים אז זה כבר טוב. חוץ מהליכלוך והפחמים, המצב שלו לא רע בכלל.
לא הבנתי למה הכוונה. הסטרטר למנוע? כרגיל. שוב אני אומר, יש 13.5 וולט בסטרטר כשהוא לא מופעל. המדידה נעשית בין הפלוס של הסטרטר לגוף המלגזה
המשפט האחרון שלך לא רלוונטי כי יהיה 13.5V בסטרטר במנוחה גם עם יהיה לך חוט עם שטח חתך של רבע מילימטר.
וכשנדרש הספק מקס' מהקו הזה, אם המגע או שטח החתך לא טוב - אתה תקבל נפילת מתח משמעותית.
זה לא כל כך פשוט למדוד זרמים כאלו, ולכן גם אף אחד לא הציע לך למדוד זרם.
אתה צריך למדוד מתחים, אבל להקפיד על מדידה נכונה
אתה יכול עם צבת, והדיוק ממש לא כל כך חשוב בשלב הזה.
אבלי אני מוכן להמר על התוצאה - זרם חלש מדי.
ואז יתחיל דיון מה הזרם הרצוי...
ולכן, כולם! שולחים אותך למדוד מתחים.
יש לך מפל מתחים לא סביר.
האפשרות הסבירה, או בעיית מגעים או מצבר חלש.
האפשרות הפחות סבירה, זרם חזק מדי, שגורם למפל מתחים.
אתה צריך למצוא איפה המפל מתח.
בזמן סטארטר! תמדוד את המתחים הבאים
1- על הקטבים של המצבר
2- על הסטארטר עצמו ( אחרי האוטמט והגוף).
שתדווח על התוצאות, נחליט מה הלאה.
אל תלך לכיוון של מדידת זרם. אין לך, וכנראה גם לרובנו/כולנו מושג מה הקריטריון לתקינות. גם אם תדע שזה לא תקין לא תדע מה לעשות עם זה.
נתתי לך קריטריון ברור. מתח על הסטרטר תחת עומס. הבדיקה נתנה תוצאה ברורה שאומרת שמקור המתח לא תקין.
מכאן אתה יכול ללכת אחורה רכיב רכיב עד המצבר עם רב המודד ולהבין מהי הנקודה שלפניה המתח תקין ולאחריה הוא לא. הכול בזמן עומס.
עריכה: כתבתי באותו זמן עם זיו, אז הדברים חוזרים על עצמם.
זה יגמר בזה שהטרמוסטט מורכב הפוך [emoji56]
חיברת כבר מצבר תקין ?
(לא כבלים , לא כבלים לסטרטר , לא בוסטר , פשוט מצבר שיושב במקום של המצבר ומחובר לנעלי הכבל התקינות והנקיות של המלגזה)
אם לא,
הייתי חוזר למשבצת הזו - מצבר תקין, טעון, במידה המתאימה, במיקום המקורי.
מספיק שיש לך חיבור מעפן בכבלי הנעה שמשגע אותך ואתה תפרק ותרכיב את כל מערכת החשמל של המלגזה בלי תוצאות.
מה יעזור מצבר אלוף העולם אם הוא לא עושה את הבדיקה שחנן מתאר?
בתור התחלה להבין אם יש בעיה.
ממתי מתחילים באיתור תקלה לפני שמוודאים שהמערכת בסט אפ הנכון?
נכון , אבל חלק נכבד מהסטאפ הזה היה מצבר תקין במקומו - כבלים לרוב באים להשלים אנרגיה למצבר תקול ולא במקום מצבר .
כמו שיעצו לך - התקן מצבר תקין במקומו ותעזור לו עם כבלים ולא כל העומס על הכבלים ( גם ארוכים וגם - לא בטוח עד כמה המגעים שם תקינים )
אל תשכח - מדובר במנוע דיזל עם יחס דחיסה סביב 1/20 - חייב מכת התנעה טובה .
אם למנוע אין מדומם חשמלי הייתי מניע על 24V - שני מצברים בטור .
מכיר היטב את המנועים האלו - שום דבר לא יהרוג אותו , אלו מנועים עם חיי נצח :)
אילן
טוב תודה. אני אכתוב אם יהיה משהו חדש
לסטרטר לא אכפת לקבל מתח כפול. זה מנוע DC.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הממממ....
לסטרטר אכפת או לו, זה דיון אחד - וכן ידוע שהם מסוגלים לספוג מתח כפול ( בעיקר בגלל שהם עובדים לפרק זמן קצר).
אבל ההערה על מנוע DC, כאילו כל מנוע DC יכול לקבל מתח כפול, קצת מטעה.
תשאל את חנן מה קורה לרכב היברידי שטוענים בחיבור הסוללות ונותנים למנוע מתח כפול :-)
אין חוכמות, מתח כפול, הספק גדל בריבוע, יש יותר חום לפזר. לא כל מנוע עושה את זה בקלות.
אנחנו בדיון על סטרטר. מנוע DC שעובד חצי דקה רצוף גג.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הבטחתי לסגור את הנושא.
הוחלפו פחמים. הסטרטר עבר שיפוץ. אמנם לא עזר לפתור את הבעיה אבל היה נדרש.
הצלחתי להניע עם שילוב של מצבר, בוסטר והג'יפ.
בדקתי מצברים וזה יקר. יותר מידי יקר. אז אני מקווה שלפחות מצבר אחד מכל האוסף שלי יהיה מספיק כדי להניע את המלגזה איתו ועם בוסטר.
אם מישהו מכיר מקום שמוכר מצברים טובים, אפשר גם משומש אבל לא ענתיקה, במחיר סביר אז אשמח לדעת. ממה שאני רואה מצבר חדש זה אלפיה+.