מברוק, תתחדש.
הרכב של החבר שלי שהוא הפאת'פיינדר היחיד שאני מכיר מקרוב, מוגבה קיט אולדמן. הבעלים הקודם שהתקין את הקיט, שגם הוא חבר ומהנדס יעיל, עשה מחקר מעמיק והגיע למסקנה שזה הכי נכון או משתלם או איך שלא תרצה להגיד את זה.
Printable View
תתחדש.
לא יודע למה אתה כותב שהגבהה של 2 אינצ' תיתן שינוי קל בלבד.
אם התכוונת שאתה רוצה יותר אז מעבר לזה שלא יעבור בטסט, הגבהה גדולה יותר תדרוש שינויי מבנה ביזאריים ברכב הזה. אך הגבהה כן נחוצה מאוד ברכב הזה שהוא רכב נמוך יחסית וארוך.
מעבר לתוספת של ה5 ס"מ שהיא כן חשובה אז יש שיפור בריסון שחשוב מאוד ובטח ברכב עם מתלים נפרדים.
יש כאלה שהגדילו מידת צמיגים לחתך 70 או למידה כמו של הלנדקרוזר אך שוב, לא עובר טסט.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
תוספת של 5 ס"מ ברכב הזה זה כמעט תוספת של 25 אחוז, זה לא מעט. זה ישפר לך גם את הזוויות, הזווית נטישה היא במיוחד בעייתית. נכון שהשינוי בזוית הבטן תהיה מינורית יותר אך אין מה לעשות ותצטרך להזהר בתלוליות.
לי היה סט של אולדמן וזה היה בסדר. לא יודע להעיד על סטים אחרים.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
אצלי הותקן ע"י מוסך חורשים סט של דובינסונס, לדעתי הסט הגביה במעט יותר מ50 מ"מ אבל לצערי שכחתי למדוד לפני ויתכן שזה גם נבע ממצבם הגרוע של הבולמים הישנים.
בשילוב עם המיגון זה נותן תוצאה טובה מאוד לדעתי.
נוחות הנסיעה והתנהגות הכביש השתפרו מאוד לאחר ההתקנה של הסט. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e4c3065a02.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6e7351e961.jpg
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
מברוק! תתחדש
אבל, תמונות? [emoji2957]
כמו שכתבו למעלה, תתחיל בעכביש, הג'יפ הכי מוצלח זה הג'יפ שמחוץ למוסך
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הנה הוא.
כמעט חדש .
הגיע עם מדרגות צד מפלסטיק שהורדתי כבר, וו גרירה קבוע וארוך ומיגון תחתון מלא של אספיר.
יכול להיות שאחליף את הוו.
הזמנתי סט בולמים וקפיצים של אולדמן ומקסיס 980.
תודה
קובץ מצורף 133693קובץ מצורף 133694[
תתחדש!
נשלח מהנייד
תתחדש וסע הדרכים משובשות.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
עכשיו אתה צריך לפתוח שרשור יישר קו או שיפור תתחדש ובהצלחה
נכתב מהנייד סליחה על הטעויות
מברוק
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
נו, יש התרשמויות?
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
אהלן
יש כמה (:
קודם כל, הרגשה כללית טובה. הרכב שמור פנימית, חיצונית ומכאנית. נוסע טוב, חזק.
הגבהתי עם סט אולדמן, הרכבתי מקסיס 980.
אבל, אם בישור קו עסקינן, יש מה ליישר.
1. שבועיים ו 1000 ק"מ אחרי שהגיע, הלך מח גיר. p1757. באסה. ממה שביררתי, זו לא תקלה שאפשר להסתיר או לדחות, לכן אני מנקה את הבעלים הקודם מאשמה.
הלכו 3500 ש"ח
2. מיכל המים של הוישרים סדוק. פירקתי, חיפשתי, מרחתי דבק על כל התפר והחזרתי. עדיין דולף. אני חי בשלום עם נורת תקלה ועם רבע מיכל מי וישרים.
3. הייתי צריך להחליף בולג'וינטים קדמיים ימין ושמאל, במסגרת הפרונט של אישור ההגבהה. מוסך מורשה ניסאן הציע לי 2 משולשים חדשים מקוריים ב 2000-2500 ש"ח +/- כ"א. החלפתי רק בולג'וינטים ב 600 ש"ח+עבודה ולמוסך הזה אני מקווה שלא אצטרך לחזור.
4. חלקי חילוף- לא מאוד זמינים.
5. מוסכניק טוב- אני מקווה שמצאתי, BOSCH באילת.
6. קולר גיר- הדעות חלוקות האם צריך להרכיב קולר נוסף, ואם כן אז האם לחבר את החדש למערכת הקיימת או לנתק את הקיימת ולהשתמש רק בחדש. החלטתי לא להתקין כרגע.
7. הזמנתי WATCHDOG TM4 ואתקין אותו בקרוב, שמטרתו להתריע על עלייה בחום המנוע. לתת התראה במידה והעכביש נסדק או תקלה אחרת.
המחשבות הולכות מדי פעם לכיוון של "הייתי צריך לחכות קצת לקנות שנתון גבוה יותר".
אבל זה רק כי אני עבד של...
תנו לי בראש