תגובה: טיולים בהם אפשר להצטרף לגיפ המדריך
מאאד מזדהה עם מה שתומר ודרור כתבו.
להכיר מי שהוא או מי שהיא לראשונה בטיול שטח ועוד בטיול שטח בן כמה ימים הכולל לינה כשאין בעיקרון אפשרות לחתוך ולנתק ההיכרות/ החברותה. זו סיטאציה שיכולה לבאס ולהגיע למקומות לא נעימים בכלל.
כבר קרה לנו בטיול שאחד המשתתפים צירף אליו לרכב מי שהיא שהכיר לראשונה בטיול - היא עלתה לו על העצבים עד כדי כך שבאמצע הטיול הודיע לנו שהוא חותך לכביש הקרוב ולתחנת האוטובוס הקרובה..הוריד אותה שם וחזר והצטרף אלינו לנקודת מפגש בהמשך הטיול.
דרך אגב, גם אצלי בג'יפ אפשר לעשן, להפליץ ולזרוק לכלוך על הרצפה (זה מה אני עושה)...
אורית ברוכה הבאה!
עזבי רגע את זה שאנחנו חבורת מטומטמים שנהנים לשפוך מאות מילים מיותרות בפורום בכל נושא. מדובר בחבורת מטומטמים שנהנים אפילו יותר לטייל יחד בשטח. ו
זו בדיוק הסיבה שאת הכפפה שזרקת כאן - יש סיכוי לא רע שמישהו ירים ויזמין אותך לטיול. אם את יודעת לנווט, לבשל בשטח, ויש לך תושיית שדה בסיסית זה אפילו יוכל להיות ממש מוצלח.
ולכולם - תהיו חברים. הנה אורחת. היא יכולה להיות יופי של תוספת לטיול. יש לכם מקום פנוי במושב הנווטת בטיול הבא? יאללה תרימו את הכפפה. מה כבר יכול להיות?
(וחוץ מזה כבר נכתב... אורית זה שם של ג'יפאית..)
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
...אבל זה צריך להיות מישהו שבעניינים. כזה שיודע לנווט. שיודע לנהוג בשטח. ברכב שטח אמיתי עם גיר ידני ומנוע חזק ונעילות ובלי אלקטרוניקה מסייעת. אחד שיודע לתפעל ציוד חילוץ כולל כננת. שיודע להחזיק כלי עבודה. שיודע לכוון. שיודע ונהנה ללכלך ידיים. שיודע לבצע את כל אלה בלי שאצטרך להעיף אליו מבט ולוודא שהכל בסדר...
או בקצרה...
סנג'ר ;)
יש פה באתר, מלבד גברים מסוקסים בג'יפים פתוחים, שמעשנים וזורקים אוכל על רצפת האוטו, גם קבוצות שקטות יותר של משפחות מטיילות עם ילדים.
הציעו לך לבוא לנהוג באוטו, לבוא להכין אוכל, לבוא לנווט וכו...
אני אומר, את אולי גננת ויכולה להפעיל את הילדים רחוק שיהיה לי שקט באוטו?
( ואז גם אני אוכל לפתוח חלון, לעשן ולזרוק אוכל על הרצפה)
[emoji1787]
עצמאות שמח לכולם!
https://media3.giphy.com/media/fnagW...giphy.gif&ct=g
הכי מעצבן זה להגיע לטיול שמח וטוב לב לבד בג'יפ, לשים איזה מוזיקה שבא לך ולהרגיש קצת חופש מהמשפחה.
ואז... מישהו מהקבוצה שהביא איתו 2 חברים אומר לך "תעשה טובה קח איתך את זה שיושב מאחורה לא נוח לו" מה תעשה? תגיד לא? מול הפרצוף של הנוסע?
יותר גרוע, אתה מגיע לבד, שקט מהמשפחה והילדים ואז מישהו בקבוצה אומר לך "תעשה טובה הילדים משתוללים לי ברכב, קח אחד מהם אלייך" מה עכשיו?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
ואז... מישהו מהקבוצה שהביא איתו 2 חברים אומר לך "תעשה טובה קח איתך את זה שיושב מאחורה לא נוח לו" מה תעשה? תגיד לא? מול הפרצוף של הנוסע
כשהחלה הקורונה זה הפך לטרנד- אתה הופך להיות "החבר עם הג'יפ". גם אצלנו אנשים פתאום מביאים לך שני חברים שזה נורא מגניב להם לבוא לטיול ג'יפים - ולפתע אתה מגלה שאתה ישן ליד בן אדם שנראה לך סבבה במשך 10 שנים של טיולים, אבל הוא פחות סבבה כשחבר שלו מביא 2 בקבוקי עראק ובוזוקי כי ככה הוא רגיל. אצלנו לפני כמה חודשים נאמר בצורה מאוד יפה וברורה שאנחנו לא כאן כדי לספק בידור, אוכל וחוויות לאנשים שאנחנו לא מכירים וחושבים שהם הגיעו לטיול מודרך. זה עבר היטב- ומי שלא קיבל את זה היטב, כבר לא מטייל איתנו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
ואז מישהו בקבוצה אומר לך "תעשה טובה הילדים משתוללים לי ברכב, קח אחד מהם אלייך" מה עכשיו?
קרה בטיול האחרון.
ראה ערך טנדר.. ארגז...
ויתרו.
לא יודע למה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
ילדים
כאן מתחילה הבעיה.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
ילדים
כאן מתחילה הבעיה.
הטיולים הכי כייפים שלי הם עם הבנות שלי ! (ללא האמא)
באסה, הגדולה כבר אין לה זמן לזה.
תהנו מזמן האיכות עם הילדים, זה זמן שלא יחזור (אולי עם נכדים).
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
קרה בטיול האחרון.
ראה ערך טנדר.. ארגז...
ויתרו.
לא יודע למה.
אסף.
? BP51 היעדר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
הטיולים הכי כייפים שלי הם עם הבנות שלי ! (ללא האמא)
באסה, הגדולה כבר אין לה זמן לזה.
תהנו מזמן האיכות עם הילדים, זה זמן שלא יחזור (אולי עם נכדים).
רענן
מדובר על ילדים של אחרים, לא הילדים שלנו... אני כל הזמן מציע לילדים שלי להצטרף בכייף!! מוכן לשנות מסלול בשבילם, לעצור בדרך, לישון בחאן/צימר ולא באוהל אם הם לא רוצים. הכל. אבל אני לא מוכן להיות המארח של ילדים אחרים כדי להקל על ההורים שלהם בטיול. גם לי מגיע שקט/חופש.
כבר קרה שלא יצאתי לטיולים כי הערכתי בסבירות גבוהה שבגלל שאבוא לבד "יפילו" עלי מישהו/מישהי או ילדים כלשהם..
שתבינו, אם זה חברים קרובים ממש, אין לי בעייה, מבחינתי הם כמו המשפחה שלי, שינהגו לי גם בג'יפ החברים והילדים של החברים הקרובים. אבל לא כולם כאלה בטיול ובטח לו כאלה שמצטרפים לחברים ואח"כ לא רוצים לשבת מאחור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
.כבר קרה שלא יצאתי לטיולים כי הערכתי בסבירות גבוהה שבגלל שאבוא לבד "יפילו" עלי מישהו/מישהי או ילדים כלשהם..
.
אולי צריך שיהיה לך ברכב כלב לא ידידותי או מירר...
נשלח מהנייד