הכוונה לחיישן חום מנוע, תכננתי להתקין אחד חיצוני. יש טענה רווחת שלמד החום בסורנטו יש שלושה מצבים - קר-עבודה-התחממות והוא עובר בצורה מידית מאחד לשני, כך שאתה לא מספיק לראות שאתה בדרך להתחממות עד שזה מאוחר מדי
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Printable View
כל כך מבין ללבך דוזר
מכרתי לאחרונה רכב שחלמתי עליו הרבה - דיסקברי 2.
שילוב קטלני של מנוע שהלך (החלפתי- סאגה בפני עצמה) , אבטלה ארוכה בעקבות קורונה ארורה, בניית בית (האור בקצה המנהרה)
החלטתי שחותך הפסדים ומוכר.
נכנסתי לעולם הזה בידיעה שזה יעלה כסף.
כיום, מתנייד עם יונדאי גטס ומחכה שיכנס הפיקדון כדי שאולי יהיה כסף לפורסטר
שמח לדעת שהמשפחה התחברה- וזה הכי חשוב
דוזר, זירזת אותי להתקין את החיישן ששוכב לי במגירה כבר חודשיים.
מקווה שאסיים מהר יותר בזכותך.
אם אתה רוצה, מוזמן לשלוח לי בפרטי את הפרטים שלך.
תבואו עם המשפחה לטייל בשמחה.
יש מקום ברקסטון לכולם. תרוויחו עוד קצת שטח עם הקטנה עד שתתארגנו על ג'יפ חדש.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
מבין ללבך.
אכלנו אותה עם גאלופר לפני די הרבה שנים כבר.
דור לא מוצלח של התעשיה הקוריאנית כנראה.
רד לפרייבט או ג׳יפון חדש ואמין יותר ובבוא הזמן תחזור לרכב שטח.
יש טבע גם ברגל.
לא מכיר תחביב שלא עולה כסף.
לפחות התחביב הזה אתה משתף את כל המשפחה אם באמת ניכנסים לעיניין, ועדיף מגיל צעיר, במקרה שלך זה היה חיובי, טוב מאוד.
אל תוותר, כל אחד כאן הוציא עשרות אלפים על רכבים, בין אם הוא סופר אותם אותם או לא, או מתכחש למציאות.
אם אני יספור וישווה אז עד היום כבר יכולתי לקנות דירת 3 חדרים במזומן 🤣
רכב שטח, או שמטייל בשטח, בן 10 או 15 או 20 במוקדם או במאוחר ההוצאה הגדולה תבוא, וזה לא משנה אם היא בדמות מנוע, או גיר, או מזרקים או השד יודע מה. ככה זה, כל אחד וה"פנינה" שלו, נישאר רק להיתנחם שזה הולך בברזלים ולא במשהו אחר חלילה.
תתקדם, אל תוותר, תעבור הלאה תטיילו ותמשיכו להינות. בהצלחה.
דרור כתב
על מנועי מיצובישי-דיזל אני בכלל לא רוצה לדבר. מגה-מגנום חדש מהסוכנות שהתחמם לי בקיץ אחרי דקה בדיונות על לחץ אויר 10.... פאג'רו Q חדש וקינג חדש שהתחממו....
כבוגר 2 רכבי מיצובישי האנטר ב 8 השנים האחרונות יכול להעיד שגם בתנאי
חום מדבריים קשים הרכב לא התחמם,כן היה צורך לסגור את המזגן שממילא
לא קירר.
כן ידוע היה בזמנו שהמיצובשי מגה מגנום האוטומטים היו סובלים מהתחממות.
מאז השתפר משהו בתיכנון של מערכות המנוע.
מבאס לשמוע, וכמובן אני לא יכול שלא לחשוב על המכונאי המדופלם ממנו רכשת את הרכב ( שאין לי היכרות איתו ואני לא יודע במי מדובר) אבל ייתכן ולא עשה עבודת תחזוקה טובה כשהיה בבעלותו.
כמו שציינו כאן, יש דרכים להמנע מהתאבדות של מנוע, במיוחד כשבסורנטו יש בעיה ידועה של החיווי טמפ'.
לגבי מערכות קירור של קוריאניות, בקיה שלי (אמנם פרייבט ולא ג'יפ) 300 אלף קמ, מערכת קירור שמתוחזקת היטב, ומנוע דיזל שלוקח לו זמן כמובן להגיע לטמפ' עבודה, אבל לא מטפס מעליה.