אני שוהה כרגע בארהב וכאן יש לא מעט רכבים צבועים ככה בכל המרכב. זה בהחלט משהו שלא עובר חלק בגרון מבחינת המראה, אבל כמוכם משתעשע גם ברעיון לצבוע ככה את הרכב.
השאלה איך לארך זמן זה נראה עם שריטות מסבך או עצים.
Printable View
אני שוהה כרגע בארהב וכאן יש לא מעט רכבים צבועים ככה בכל המרכב. זה בהחלט משהו שלא עובר חלק בגרון מבחינת המראה, אבל כמוכם משתעשע גם ברעיון לצבוע ככה את הרכב.
השאלה איך לארך זמן זה נראה עם שריטות מסבך או עצים.
הארגז של הטנדר שלי צבוע בראפטור מחוספס כבר כמה שנים טובות.
הכנה מינימלית של מעבר עם נייר זכוכית גס, וניקוי עם מדלל.
מחזיק טוב מאד בארגז שיש בו דברים שזזים.
התקלף בספי הארגז היכן שחטף מכות מציוד קשיח שהונח על סף הדלת.
כשזה שלם, זה נראה מעולה.
אם זה מתקלף, בגלל יישום לא טוב או כי יש הבדל גמישות בין המשטח הצבוע לציפוי (זה לא באמת צבע, זה ציפוי), אז זה יורד מכוער כמו צבע מתקלף בחתיכות.
וזה לא כמו לתקן צבע רכב רגיל.
בהמשך לספריי דו רכיבי של ראפטור, נתקלתי במוצר של רסטולאום למטרה דומה (אני אישית מעוניין למדרגות צד ולא לארגז).
https://www.dvakim.com/product/%D7%A...0%D7%93%D7%A8/
למישהו יש מסיון עם הרסטולאום?
וגם, איפה במרכז/שרון ניתן לקנות ראפטור בתרסיס?
כמו שאני מכיר את עצמי,
אני אבנה את המדרגות (ליתר דיוק מגיני סף, מדרגות הן מטופשות וכשאהיה זקן מדי לטפס לאוטו, פשוט לט ארד ממנו), אשקיע ולא אגע בהן יותר 20 שנה, לכן מעדיף את הדבר האמיתי,
כזה שלא צריך לחדש.
אני חושב שלא הובנתי נכון.
הספריי בד ליינר של ראסטולאום טוב ומחזיק מעמד יפה, אצלי על פגוש ברזל אחורי בין היתר.
הכוונה שלי היא שלפגוש ומדרגות צד, מה שלא תעשה הם ידפקו וידרשו תיקון מדי פעם. בהנחה שמדובר על רכב טיולים שנוסע בשטח כמובן.
אז דווקא לזה כדאי משהו שאפשר בקלות לתקן עם עוד שכבה מפחית זולה וזמינה מהטמבוריה.
ננסה.
מה יכול להיות.
הספריי הזה סביר גם לגאנטים או שגאנטים זה כבר משהו שסובל משפשוף יתר ועדיף ספריי צבע ״ רגיל״?
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש לרסטולאום גם צבע מיוחד לג'נטים.
מעבר לזה שנראה לי שצבע בדליינר פחות מומלץ לג'אנט בגלל החספוס שלו.
בניגוד לשאר הרכב שבשגרה אני מתנגד לשטיפה, דווקא שטיפה של הגלגלים אחרי נסיעה בבוץ היא חשובה ואתה לא רוצה צבע שיתפוס את הבוץ עליו ויקשה את ההורדה שלו
בשני הדיסקואים צבעתי עם X2 רגיל שחור מט,
הקודם היה על ג'אנט מגנזיום הנוכחי על פח, שניהם עברו ליטוש ידני עם נייר לטש שטיפה במים, ניגוב וצביעה.
כמובן פירוק מהאוטו צביעה גם בפנים, ולא לא צבעתי על הקליפרים (המבין יבין)
הקודם חטף הרבה בוץ, הנוכחי בינתיים רק חולות צאלים.
אצלם מחר.
אני חייב לומר שצביעת חישוקים בצבע שהוא לא שחור או כסוף, ובמיוחד בצבע הרכב - מוסיפה לרכב- כל רכב - המון נקודות אופי.
וכן, לקח לי לא מעט שנים להגיע לתובנה הסו.
אז אם צובעים.... תעזבו אתכם משחור.
אסף.
היתרון בשחור שהוא כאילו מגדיל את הצמיג, מטשטש את הגבול בינו לבין החישוק
מסכים לגמרי לגבי השחור, לגבי צבע הרכב זה לא שיקול בעיניי, העיקר שזה יהיה יפה ומשמח.
לגבי האשליה האופטית של השחור, מספיק לצבוע טבעת היקפית שחורה, בצמוד לצמיג, נניח ברוחב שני ס"מ. זה אפילו יגדיל את האפקט. אם כי אני לא רואה בזה טעם וזה פוגם לדעתי בתוצאה.
מצרף כמה דוגמאות מהמשפחה...
קובץ מצורף 150185קובץ מצורף 150186קובץ מצורף 150187
אין מה לעשות שחור הכי יפה
משמח ונצנצים אולי באוטו של הילדה
Sent from my iPhone using Tapatalk
מדרגת צד: מלמטה מקבלת מכות ולא רואים את הצבע למעט כשהוא על הליפט,
למעלה דורכים על זה עם נעליים מלאות בוץ ו/או אבנים וזה נשרט,
אל תצפה ליותר מידי כשזה לא צבוע באבקה בתנור.
עצרו שניה עם רסטואלום, אחלה צבעים הכל טוב ויפה
הדיון פה הוא על בדליינר וכן, גם לרסטולאום יש אחד. אם יש למישהו נסיון עם הבדליינר שלהם לעומת הבדליינרים המוכרים בשוק זה נהדר
אם למישהו יש קישור בארץ או מקום במרכז לקניית ספריי בדליינר דו רכיבי (לראפטור בוודאות יש אחד כזה) גם טוב.
סרט נגד החלקה זה בהחלט חשוב, גם בסופה ובטרופר שמתי