אתה שוכח שזה הרכב דיילי שלו.
והמקום אמנם נחמד ומעניין, אבל בלי רכב שם, אי אפשר להסתדר.
את הרכב פרויקט לימי חמישי שלו, אתה מוזמן להגיע לסדר, כאמור, לא חסרה עבודה.
את הויטארה צריך לסדר בזריזות וביעילות.
Printable View
ויש גם את הפרט השולי הזה שקוראים לו עבודה, שבדומה לימי ראשון, שני,שלישי ורביעי - מעסיק אותי גם בימי חמישי ...
תעצור ותחשוב כרגע לוגית ובאופן קר בלבד לאן אתה מתקדם.
הגעת עד כאן עם שני רכבים מושקעים בסכומים שיכולת לקנות רוביקון ושניהם מושבתים ובעלי שווי שוק רחוק מזרח ממערב מהשווי הסנטימנטלי עבורך.
לאן אתה מתקדם, כמה יעלה והאם זה החשבון הנכון?
בסוף החשבון בנק הוא שלך וכול התוצאה לדרך שתבחר.
היינו כבר לא מזמן במסע כזה יחד אתך.
השאלה במקום.
הבחירה בויטארה לא היתה כלכלית, וגם לא ההשקעות הגדולות הקודמות בהסבת הגיר ואח"כ בהחלפת הבודי.
הסיבה שיש לי מנוע שלם במחסן היא שהיה לי ברור שהיום הזה יגיע, ואני מוכן מכל הבחינות להשקיע באוברול למנוע הזה, רק שלא בא לי סתם לשפוך אלפי שקלים אם זה סתם אטם ראש תקול ...
ולגבי הרוביקון - אני מעדיף לנהוג בויטארה על פני רוביקון מודרני, זה הטעם האישי שלי. זכותי.
גורואים של סוזוקי יש בשפע ומדובר במנוע נפוץ מאד.
אפשר להעמיס המנוע(ים) אליהם על טנדר ולקבל חזרה לפחות אחד תקין. את הסיכומים מולם לגבי תנאי העבודה, תיאום ציפיות לתוצא ועלויות אני משאיר לך מולם.
יותר מזה - אני חושב על עבודה מול הסדנה של גיתאי "סוויץ בראש" ואולי כך להרוויח 2 ציפורים. תיקון יסודי וליווי צמוד. שווה בדיקה
זכור לי שהייתה לך קאווליר.. היא ז"ל?
רכב ת"ש חסר יומרות אפשר למצוא היום בעודף מתן-ביס יומי...
Sent from my HD1903 using Tapatalk
כאמור... כל הסימנים מראים על ראש או אטם.
שיפוץ ראש? בדקת סדקים? אה, לא? כלומר לקחת ראש ישן שעבר טראומה נפשית השקעת בו שיפוץ בלי לבדוק סדקים? אחלה הימור. לא הצליח.
הלאה.
תחליף מנוע. לא לגרוטאת מנוע ששוכבת במחסן אלא למנוע 'חי' כמו שכבר הציעו לך. זו תישאר אותה ויטרה גם אם המנוע יהיה מבאלנו.
וזה יהיה יותר מהיר ויותר זול משיקום של המנוע גרוטאה ששוכב במחסן.
יש דברים שיש טעם לשחק בהם. מתלים.. דיגומים... לא יודע מה. שיפוץ מנוע? מה הכיף בזה? למה בכלל להיכנס לעומק? כל מכונאי אהבל מעוטף באר שבע יחליף לך מנוע.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הקאווליר כבר לא אצלי, ביום רביעי אקבל רכב ת"ש לשבועיים-שלושה.
הגורואים, לפחות אלו שאני מכיר, כבר מזמן לא ששים לעבודה כזו, ואמרו לי את זה ישירות בפנים. אני מחפש בעל מקצוע שאוהב את העבודות האלו ועושה אותן טוב. חשוב לי שהוא גם יהיה זה שירכיב את המנוע ברכב.
לגבי סוויץ׳ בראש - הלוואי שהיה לי את הזמן, אולי בפנסיה ...
מה שתחליט שיהיה לך בהצלחה!