האוטו נוסע פונקציונלי לפי צורך, כשצריך ונעים לי.
השאלה הייתה אם אני צריך לטפל בזה לפני הטסט, ברור שזה יקרה בהקדם.
המכות באות מחופש בסרן הקדמי רק כשדיפ מרכזי פתוח,יטופל כמו שכתבתי.
Printable View
האוטו נוסע פונקציונלי לפי צורך, כשצריך ונעים לי.
השאלה הייתה אם אני צריך לטפל בזה לפני הטסט, ברור שזה יקרה בהקדם.
המכות באות מחופש בסרן הקדמי רק כשדיפ מרכזי פתוח,יטופל כמו שכתבתי.
גוג'ון שבור זו בעיה בטיחותית?
היית מעלה את האוטו על גרר במצפה רמון ומחכה 3 שעון לגרר.כי נשבר לך גוג'ון בטיול?
כן, הוא לא סתם קיים שם.ציטוט:
גוג'ון שבור זו בעיה בטיחותית?
היית מעלה את האוטו על גרר במצפה רמון ומחכה 3 שעון לגרר.כי נשבר לך גוג'ון בטיול?
תתפלא , אבל כן. אני פסיכופט בקטע של בטיחות,ולאחר שנשבר לי ג'וזון החזקתי ברכב ספיירים.
נשבר גוז'ון באמצע הטיול ? החלטת להמשיך בזהירות ? אחלה. שיהיה בהצלחה, אבל אל תשכח להחליף את החלק התקול בהזדמנות הראשונה שלך , ולא לשאול אם אפשר לעבור ככה טסט.
שיהיה המון בהצלחה, מקווה שתעשה את הדבר הנכון ותטפל בתקלה לפני הכניסה לטסט.
מוטי, אתה לוקח את השאלה לקצוות, ואני חושב שזו צורה שגויה לדון על זה.
כן, רובנו כנראה היה ממשיך הביתה מטיול עם גוז'ון שבור, למרות שזו תקלה בטיחותית, גם אם לא ברמה הגבוהה ביותר של הסיכון.
היא בפירוש תקלה בטיחותית. גם אם הרכב ימשיך לנסוע בשלום על שני גוג'ונים בלבד, ברור שכשנשארו לו ארבעה מחמישה, שולי הבטיחות קטנו.
אבל, הנסיעה הבאה של כל אדם סביר לא היתה לשום מקום אחר, מלבד למוסך, אם הוא לא עושה את העבודה בעצמו.
הייתי במקום הזה עם בורג שבור באיי30 כשכבר היה רתום לנגרר עמוס בשיא הלחץ של מעבר דירה. התרתי את הנגרר ונסעתי למוסך בתחילת יום היסטרי של מעבר דירה.
וכל זה, בלי אף מילה על טסט.
שאלתי אם אפשר לעבור, והוא בהחלט יטופל לקראת הטסט.
בדיוק כמו התפוח הגה (בשרשור אחר) שלדעתי שום בוחן בור בעולם לא ישים לב לחופש המינורי שיש שם, אבל אני יודע שהוא מתחיל לייצר חופש ולכן כבר נרכש תפוח חלופי (וגם עוד אחד ספייר).
אם אתה היית פוסל את רכבך מלנוע על הכביש בגלל גוג'ון אחד שבור, אשריך.
אני חושב ומאמין שהרבה מאלה שאמרו /רמזו שזו בעיה בטיחותית איומה(במילים אלו או אחרות) לא היו מחכים לגרר 3 שעות אלא נוסעים הביתה וזהו. ומחליפים בהזמנות הראשונה.
האוטו הנ"ל (= דיסקו 98) נסע 4000 ק"מ בשנה האחרונה (4 פעמים לנגב, וקצת צפונה) אבל הרבה ליד הבית, וליד הבית שלי הוא כזה שבקושי עולים על הכביש בין הבית לשטח הקרוב, אז הנסיעות שלי "היום יומיות" הן כאלה שלא מסכנות אף אחד מלבדי ומלבד ילדיי הנוסעים איתי ברכב,אתה יכול להיות רגוע. כנראה שאשים לב אם כמעט יעוף לי גלגל,בדיוק כמו ששמתי לב שיש מיסב חופשי בגלגל אחורי, והרגשתי שמשהו נשבר בסרן אחורי כשהאוטו עדיין נסע תקין.(והיה פה מישהו שאמר שהיה נוסע הביתה ככה).
משהו בגנים של שריונר לשמוע פין זחל דופק על התובה ולהגיד לנהג שירד כבר עם פטיש 5 ומקבים בחנייה הקרובה....או לשמוע מאג שלא משומן מספיק...
קיצר... כולה שאלתי אם זה נדרש לטסט או לא, וציינתי שלא בא לי להתעסק עם זה כי חם לי עכשיו,קחו בבקשה דברים בפרופורציה [emoji41]
השאלה על הטסט (יש לי עד סוף יולי) עלתה כדי לבנות לי לוח זמנים לטיפול הנל, אם זה היה עובר הייתי מכין את האוטו לטסט והולך לקבל אישור ממוסך ומשם לטסט כמו בפעמים הקודמות.
אם הוא לא תקין, הוא יטופל, כמו כל תקלה אחרת, לא אמרתי שלא אטפל. אמרתי שלא בא לי לטפל.
אם כבר מדברים על שריון וטנקים...
אין שם תרגולת של לשפר לאחור? :-)
יש.... אבל חוזרים לעמדת אש חדשה וממשיכים בקרב [emoji850]
האוטו עבר טסט,
433531 ק"מ בשעון.
כדי שלא יבואו לאף אחד רעיונות טובים או פחות טובים משלי, לא אפרסם פה ברבים את הפתרון הזמני(זמני כן! זזזזזממממנננניייי!) בו השתמשתי. מי שקורא כאן בעתיד כזה או אחר, ונמצא במצב כזה ורוצה עיצה בנושא מוזמן לפנות אליי בפרטי.
בהצלחה לכולם.
כדי שתדאגו קצת פחות, הפתרון הרבה הרבה יותר טוב מלהיות עם גוג'ון חסר, ופחות טוב מלהיות עם 5 גוז'ונים
מוזר. פעם אחרונה שפירקתי, ברגי הגלגל הם אלו שהחזיקו את הנאבה.