יש לי מיכל של וולוו FE. נדמה לי ש25 ליטר, ממולא ל12 באר.
Printable View
יש לי מיכל של וולוו FE. נדמה לי ש25 ליטר, ממולא ל12 באר.
איפה אתם מוצאים מקום לדחוף מיכל 25 ליטר ברכב ? בין המגירות, המקרר, והציוד לטיול /קמפינג, אין לי מקום למיכל כזה גדול ברכב. התלבטתי אם כדאי להרכיב את המיכל מתחת לתא מטען צמוד לקורת השלדה
המדען המטורף
מקום? המיכל הקטן בגודל קטן יותר מהקומפרסור מפלצת.
אה... ויש לי טנדר.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
גמני עם טנדר.
https://youtu.be/pL4zdubmo1U
לא עשיתי ניסוי וגם לא תכננתי, אבל נפלה עלי סיטואציה מציאותית מהחיים:
הדרכת חולות ביום שישי. לימדתי איך מוציאים אויר. אחד החניכים טעה בתפעול שעון מפחית לחץ, הצליח לאבד את השסתום וכל האויר יצא מהגלגל שלו. שסתומים ספייר יש לי תמיד, אבל עכשיו צריך לנפח.
כבר שלפתי את הקומפרסור הטוב והעתיק שלי, אבל מישהו אחר מהקבוצה שזה עת הצטייד בקומפרסור האדום הגדול הציע את הצעצוע החדש כדי שאתרשם ממנו - כמשתמש כבד בקומפרסורים (פעמיים בשבוע, כל שבוע) התרשמתי. הכלי הזה מהיר באמת.
- - - Updated - - -
כדורגל משחקים 90 דקות ובסוף אסף ישכנע אותך שמה שאתה צריך זה טנדר.
בגדול, כן.
בקטן, כבר יש מיכל אוויר דחוס ברכב, אז יש בארגז הכלים גם פטיש אוויר, ראצ'טים פניאומטיים, ומשייפת פניאומטית לתיקון תקרים.
אני לפעמים סוחב גם כננת, עם נפח ומשקל דומים ושימושיות פי מאה פחות ממדחס אוויר טוב ( וכשאני כותב "טוב", אני מתכוון למדחס עם מיכל רציני, שלא מייבש אותך עשר-עשרים דקות בשמש ביציאה מהשטח). לא ראיתי שמישהו מופתע מזה. אישית, אני ברוב הטיולים מעדיף לוותר על נוכחותה.
כשאנחנו מדברים על קומפרסורים בריאים ומהירים
בשרשרת מילוי האוויר יש "פיוז" שנקרא ונטיל שמטבע הדברים מוגבל פיזית
האם מישהו יודע כמה אוויר הוא יכול להעביר במקסימום?
אתה יכול לנטרל את הפיוז אם תוציא את המנגנון לפני הניפוח ותחזיר אחרי כמו שעושים בפנצ'ריות
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
כמו שכתבתי קודם, 4-5 שניות, עם ונטיל.
אבל, לא מזמן השתבשה דעתי זמנית והרכבתי חיישני לחץ אוויר. לצערי הם הכפילו את זמן הניפוח, לפחות פי 2.