חברים תודה רבה על העזרה!
מקווה שבקרוב אוכל להעלות תמונה של הרכב הנבחר:cool:
Printable View
חברים תודה רבה על העזרה!
מקווה שבקרוב אוכל להעלות תמונה של הרכב הנבחר:cool:
לא מדוייק. דווקא המזגן מעולה וממש מקפיא. הבעיה שהוא נאלץ להתמודד עם נפח חממה גדול. כן זה חממה עם גג הפיבר שלרוב הוא שחור וקולט המון קרינה מהשמש ומעביר אותה כמעט בלי פילטרים ישירות לקרחת שלי...
מה שקורה אצלי ברכב זה שהקרחת מזיעה אבל אצבעות הידיים, הידיים וגם פלג הגוף העליון ממש קפואים ולא זה לא מאזן אחד את השני...
טרם הספקתי להתקין בידוד בגג שבהחלט עוזר המון בעניין הזה..הבידוד גג זה כמובן ברשימת הטו דו הבלתי נגמרת הרכב הזה..
הבידוד לגג זה אחד השיפורים הכי טובים שעשיתי לרכב, כל כך פשוט וזול לביצוע עצמי, המזגן על המינימום וקפוא ברכב.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
היי,
לפותח השרשור - מפורסמים היום ביד 2:
1. רנגלר ארוך 2008 משופר מאוד במחיר 130אלף שח, 190 אלף קמ.
2. רנגלר ארוך עם 280 אלף קמ שנמצא אצל יריב קלר ברוך. מחיר 140 אלף שח ומטה.
לא מכיר את הרכבים אישית - כן הם בתוך הטווח מחירים שביקשת..
תודה על העדכון!!
כן ראיתי,
הראשון נראה "בעייתי" מדי עם ההגבהה 4.5 איך נכנסים לטסט עם רכב כזה!
והשני עם יותר מדי ק"מ בשביל שארגיש בנוח לקנות..
מחר אני אמור ללכת לראות JKU עם ק"מ סביר באזור ירושלים גם באזור 140K,
מקווה שיהיה שווה את הנסיעה(מנתניה..)
אגב אם מישהו מכיר מקום באזור שאפשר לבדוק את הרכב אשמח לשמוע עליו
אני גם לא סגור עם הולכים לגם למכון בדיקה או רק לאיזה מוסך שמתמצא ב-4X4
מוסך שמכיר היטב את הרכב יתן לך תמונה ברורה על מצבו והעלויות הצפויות בתקופה הראשונה, תיעדוף מומלץ לסידור הליקויים וכו'.
מכון בדיקה - רק אם אתה רוצה לקבל גליון מלא ריג'קטים להורדת מחיר במשא ומתן מול הקונה (ואתה עצמך מבין ומוכן לראות רשימת ליקויים ארוכה)...
נשלח מהנייד
ארז 4x4 בחולון מומלץ
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
באזור ירושלים...
במחיר קניה כזה הייתי עושה גם בדיקה במכון בתשלום. הם בודקים דברים שמוסך לא יבדוק והם גם אחראיים על התוצאה.
מוסך לרוב נותן מבט כשירות ללא תשלום או בתשלום סמלי בכדי לא לקחת אחריות. בהיותו לרוב מקצועי תקבל זווית נוספת ותכליתית.
מוסך לרוב לא יגלה תאונות או ישקיע בבדיקת קומפרסיה
מכון בדיקה רגיל ישחט את הרנגלר, תתרכז במכלולים הראשיים, מנוע, גיר, סרנים שאינם רועשים, מרכב ושילדה תקינים, להזהר מרכב שבור ומוזנח, מספיק סיבוב קצר בכדי לראות אם הרכב מחובר לעצמו, יציב, ולא רועש מכל עבר, אם הרושם הכללי נראה טוב צור קשר עם אחד המוסכים המתמחים לבדיקה נוספת, ארז 4x4 קובי ממוסך נשר, אודי מזרחי, מוסך השלושה ואולי גם סופרג'יפ יסכימו לבדוק, מי שרוצה למכור יצא מאיזור הנוחות שקרוב לבית לכיוון המרכז.
אגב.. מחיפוש קצר בלוח אני הייתי הולך לבדוק דווקא את הרנגלר סהרה 2010 שמפורסם ב 165k עם 115k קמ מכרמיאל, לפחות לפי הנתונים והתמונות הוא נראה טוב.
165K זה כבר לא בתקציב
אבל מחר אני אמור לבדוק את הרכב הזה\https://www.yad2.co.il/vehicles/4X4?...=image-gallery
איך נראה?