תגובה: מיכל מים צורני וקל.
סולי. אם אתה מחפש משהו שיתאים בדיוק למידות המסוימות, ינצל את הנפח עד הסוף, ויהיה עם פתחי מילוי וריקון במקומות האידיאליים לרכב שלך, אתה מדבר על מיכל שנבנה במיוחד, ובמקרה כזה ההתעקשות על כל חומר שאינו נירוסטה היא לא רציונלית.
מיכל של 40 ליטר, בצורה המדויקת שאתה רוצה, מעובי 1.5 מ"מ, יעלה במקסימום 2,000 שקלים, ויהיה שמיש מעבר לחיים של הרכב ואולי שלך.
מבחינת משקל: נירוסטה שוקלת 7.8 ק"ג לליטר חומר, כל הפלסטיקים בערך 1. אני מעריך שמיכל במידות שציירת ישקול 12 ק"ג בנירוסטה 1.5 מ"מ. אם היתה דרך פרקטית לייצר מפלסטיק - פוליפרופילן בעובי 6 מ"מ - היה שוקל חצי מזה.
האפשרות האחרת היא מיכלי פלסטיק כאלו או אחרים. לא תקבל את ניצול הנפח המושלם והאלגנטיות שאני יודע שאתה מחפש, וגם לא את אורך החיים של מיכל נירוסטה, אבל המחיר יהיה נמוך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
מיכל של 40 ליטר, בצורה המדויקת שאתה רוצה, מעובי 1.5 מ"מ, יעלה במקסימום 2,000 שקלים, ויהיה שמיש מעבר לחיים של הרכב ואולי שלך.
מבחינת משקל: נירוסטה שוקלת 7.8 ק"ג לליטר חומר, כל הפלסטיקים בערך 1. אני מעריך שמיכל במידות שציירת ישקול 12 ק"ג בנירוסטה 1.5 מ"מ. אם היתה דרך פרקטית לייצר מפלסטיק - פוליפרופילן בעובי 6 מ"מ - היה שוקל חצי מזה.
תודה על הסדר נמרוד,
2000שח זה קצת מעבר לתקציב נתחיל בזה. ... וראיתי בחיי כבר די והותר מיכלי נירוסטה כאלו שדלפו, נסדקו וכו ודרשו תיקון או ייצור מחדש... מרגיש לי קצת הרפתקאה האמת.
2 מיכלים נישאים מהמדף כשאחד מהם פריק לשימוש מחוץ לאוטו... אפילו עם סך הקיבולת יהיה כ20+/-ליטרים והם יכנסו מתחת ל למשטח הטענה בגובה 28ס"מ.. זה אלגנטי ופרקטי מאוד מבחינתי...
לגבי מיכל פלסטיק קאסטום, אחד הגולשים היקרים זרק פה כיוון בפרטי, מבטיח לעדכן.
שוב תודה לכולכם ושבת שלום!
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
בכיף. בכל מקרה, אם אתה מחליט על נירוסטה, אתכנן אותו איתך, וניתן את הביצוע ללוריה. לא ידלוף גם אצל הנכדים שלך.
מדהים שאתה!
הי סולי, ואולי להשתמש בצינור PVC "6 כתום. להניח אותו במקום בו מונח הצינור הנוכחי, ואת הנוכחי להתקין מעליו (ועדיף ללא חיבור צנרת ביניהם)וכך תקבל רזרבה שמורה. וניתן להדביק(סיקאפלקס) מחיצות בתוך ה6 צול לפני הדבקת המיכסים.
שילוב מיכלים כאלו עונה על הדרישה?
https://www.aliexpress.com/item/1005...21IL%215840368
יש בשלל גדלים וצורות בין 2.5 ל15 ליטר
חפש parking fuel tank
אפשרות נוספת זה לחפש אצל אוספי ציוד חשמלי לגריטה את מיכלי האיסוף של מיבשי כביסה עם קונדנסטור
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
biranit50
אפשרות נוספת זה לחפש אצל אוספי ציוד חשמלי לגריטה את מיכלי האיסוף של מיבשי כביסה עם קונדנסטור
אני אשמח לקבל כאלו אם מישהו יודע איפה...
4 קבצים מצורפים
שים לב שהם עשויים פלסטיק שברירי.
טוב שהקפצת כי שכחתי לעדכן פה בתוצאה הסופית...אעלה סיכום בקרוב.
קובץ מצורף 142958קובץ מצורף 142959קובץ מצורף 142960קובץ מצורף 142961