לא רואה כאן מחיר מיוחד... סורי
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Printable View
המחיר רגיל. אין משלוח.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
עזרתכם במציאת מוליטמטר מוצלח במשלוח חינם. אני מניח שאני רוצה אחד עם צבת. לשימושים כלליים בבית וברכב.
לא יודע אם דווקא באמזון ל uni-t יש מוצרים במחירים נוחים.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
כזה:
https://www.aliexpress.com/item/1005003155627754.html
?
ממליץ לשנות את המשלוח ל AliExpress standard shipping
נשלח מהנייד
הפלוק הקטן מצויין. בלי צבת אבל מי צריך את זה...
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ממליץ לוודא שכלי המדידה יודע למדוד קבלים, שימושי מאד לתיקונים פשוטים במזגנים ביתיים.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
יש לי את ה- UNI-T
אחלה מכשיר , מומלץ באינטרנט יחסית למחיר
וקניתי אותו בגלל הצבת ל -DC :)
כנ״ל.
יש לי כמה מכשירים שלהם כולל צבת.
ויש לי גם פלוק אוטומוטיבי זקן בקופסה כחדש עם מסך חיוור שלא מרגיש כמעט בכלום טוב מאיחיו הסיניים. לפחות בידיים של חובב מתחיל
אגב- מוצר שאני אישית קניתי ועובד נפלא
https://amzn.to/3umfUtG
אני כמובן לא קשור לאמאזון בשום אופן ואין לי שום מניות. לפני שבוע זה לא היה במשלוח החינמי ולדעתי זו תאורה ממש טובה למחנה.
US $38.13 48%OFF | UNI-T UNI T UT210E Pro Digital AC DC Current Clamp Meter True RMS Pliers Ammeter Multimeter Resistance Frequency Tester
https://a.aliexpress.com/_vYqNvM
זה באמת זול יותר מהקישור שצירפתי למעלה וגם משלוח חינם. יפה.
תערוך מחדש שלא ישמר בדפי ההיסטוריה של גיפולוג... (נעשה כאילו לא ראינו).
צבת AC/DC זה כמו שZIVO אמר - משנה חיים.
הצורך לנתק כדי למדוד זרם יכול להכפיל בכמה וכמה את זמן הדיאגנוסטיקה.
באזורים מעוטי הפרעות ולאחר שימוש בכפתור הZERO, הן גם מדייקות ברזולוציה גבוהה באופן מפתיע.
ואם כבר הצבת הזאת של UNI T, אני ממליץ על דגם D ולא E, תרוויחו טמפ' ומדידת Hz.
תפסידו את טווח המדידה של 2A העדין בצבת.
יש לי את שתיהן, הזקנה בטח 4-5 שנים, עובדת נהדר.
חשמלאים מקצועיים לעיתים נוטים לטנף עליהם, לא ברור לי למה, יש לי 3 צבתות ומולטי רגיל בטווח של 10 שנים, כולם 100%.
איבחון רגיל ברכב - אני מתקשה להיזכר מתי הייתי צריך למדוד זרם עם צבת. אני לא מדבר על משחקי הבטריות והמטענים - אלא על עבודה רגילה ברכב וסביבו כולל איבחון שוטף.
לחשמלאים- זה סיפור אחר. מי שעוסק באחזקה של מתקנים ומכונות - ברור. הטיפוסים הכפייתיים שמודדים כל מילי ואמפר שזורם מהמצבר צרכנים - זה אפילו מכשיר תומך חיים. אבל כאמור - השואל לא עוסק לא בזה ולא בזה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
שאל את עצמך שאלה אחרת, האם היית בכלל צריך איבחון על בסיס זרם ?
כי אם כן, היכולת למדוד בכל נקודה בלי לנתק, ולדלג מהר בין חוטים היא גיים צ'ינג'ר.
מקרים מהתקופה האחרונה :
1. זליגה ממגע רופף במלגזה, אפשר לרוץ בין עשרות חוטים בקלות עד שמוצאים את המעגל הסורר.
2. איבחון האם אלטרנטור טוען בזרם מספק מיד לאחר מכן.
3. איבחון של מצת להט דפוק, מושך או לא מושך זרם.
4. מציאת מעגלים מתוך 20 חוטים, אתה מפעיל את המעגל ורץ על כל החוטים בנקודה שבחרת...עד שיש משיכת זרם שתואמת. בינגו.
וזה רק מהחודש האחרון ורק מעולם הרכב.
המיקוד פה הוא עלות מול תועלת, אפשר להשיג היום צבת מעולה של UNI-T באזור ה150 שקל. אז למה לא ?
חוץ מזרמים ממש נמוכים בצורה מדוייקת המכשיר הזה עושה כל מה שהרב מודד היותר "קונבנציונלי" עושה.
האם למצוא גנב זרם כשהרכב כבוי הוא מספיק מדויק?
אלו המקרים הכי נפוצים בהם נתקלתי.
הוא מתאים לחלוטין למציאת גונב זרם.
יכול למדוד בקלות עשרות מלי אמפר.
יש להשים לב לקנות את הדגם המאפשר מדידת זרמים נמוכים.
על אף שגם זרמים גבוהים מאוד לפעמים שימושים..
אני היתי ממליץ לקנות מולטימטר אוטמטיבי
מאפשר מדידת זרם מתח טמפרטורה ועוד..
הוא הרבה יותר שימושי מצבת זרם בלבד.
לצבת יש אפשרות למדוד גם מתח והתנגדות, אבל בצורה מאוד לא נוחה.
לי יש גם זה וגם זה, העלויות של הדברים האלו מעלי נמוכות ושווה שיהיה בבית.
אחלק ל2 -
1. בגדול כן, הם עושים זאת וגם מאוד מאוד מהר בלי הצורך לנתק כלום.
ובכל נקודה במערכת, שזה יתרון ענק כי לפעמים אפשר לנתק נניח בקופסת הפיוזים, אבל במורד המעגל זה כבר סיבוך.
ככל שתהיה רחוק מרעש השראתי, בידוד הכבל לא יהיה עבה בטירוף, והחוט במרכז הצבת...
הם גם יביאו את זה ברזולוציית ה+-10 מילי מול ערך האמת(שוב חשוב - פונקציית הZERO).
2. אם אתה צריך ערך חד חד משמעי, בזרם נמוך, ואתה לא יכול לספק סביבה יחסית נקייה מרעשים, וזה ממש משנה לך אם זה 40 או 50 מילי - תתחבר בטור.
אני מחזיק צבת ככלי ראשון להכל, ורב מודד רגיל כדי למדוד זרמים קטנים/מדוייקים ממש.
מוני, לא מכיר את המכשרי שציינת, יש לך דוגמה? מה הפער בנוחות?
איך משתמשים בפונקציית ה zero?
מקרב את הצבת לאזור המדידה ולוחץ על הכפתור לפני הכנסת החוט לצבת.
המדידה מאותו רגע מאופסת לרעשי הרקע המגנטיים בגזרה, וזה מאפשר לך לקרוא נטו את החוט.
זה עוזר להתעלם מכל מיני הפרעות אבל בסוף ברזולוציה של עשרות בודדות של מילי-אמפר, יש לזה גבול כמה אפשר לדייק.
איך אני יודע ?
באזור עוטף עזה בתוך חדר מכונות עם מנועי 60 כ"ס, וכשלפעמים הדיונה התורנית בין כוונות...כל הספקטרום האלקטרומגנטי פועל עליך לרגעים מסויימים,
בלי ZERO אתה אבוד :cool:
מגוון מטעני מצבר noco
NOCO GENIUS1, 1-Amp Fully-Automatic Smart Charger, 6V and 12V Battery Charger, Battery Maintainer, Trickle Charger, and Battery Desulfator with Temperature Compensation
https://amzn.to/3OJg9XL
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
אתה זוכר שבארהב זה 110 וולט אני מקווה
כדאי לוודא שזה תומך גם ב 220 וולט כמו במקרה הזה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...78033bd736.png
בהחלט, למיטב הבנתי אין בעיה ולפי הspec הוא מקבל מתח בין 110 ל 240, אבל כמובן שכל אחד יעשה את הבדיקות שלו....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
כעת יש גם אפשרות מובנית החיפוש של אמזון לסינון לפי " זכאי לשילוח חינם" ולכן קל לסנן ולקבל את הפריטים הנוטלים חלק במבצע שילוח חינם לישראל בקניה מעל 65 דולר.
נשלח מהנייד
מישהו יכול להמליץ על סורק OBD2 איכותי (אפשרי או אולי עדיף כזה עם מסך) שנכנס לשלוח חינם?
Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk