תגובה: המלצה לג'יפ ראשון כרכב פנאי לסופ"שים 20-30K שח
הרכב שקנית משופר לשטח. משופר מאוד.
אם זה נעשה בצורה לא נכונה זה יכול לייצר לך בעיות. אם כן בצורה נכונה, הוא עלול לקחת אותך בקלות רבה מדי למצבים ומקומות מורכבים. שים לב.
בנוסף,
רכב כזה גבוה, עם טמבון צינורות וצמיגים כאלו גדולים מושך הרבה אש גם על הכביש, ובעיקר בטסט.
מעבר לכך, תתחדש.
תתחדש!
איזה צמיג מורכב שם? הוא זהה לכתוב ברשיון?
הכננת רשומה ברשיון?
הפרוג'קטורים למעלה לא חוקיים, הייתי מטפל בכיסוי מסודר עבורם, אצלי בינתיים הכיסוי ללד בר שאיתו רכשתי את האוטו מצדיק את עצמו.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5d3cc7a108.jpg
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
הצמיגים של חברת מיקי טומפסון, 285/75R16 - זה מה שכתוב על הצמיג וגם ברישיון :)
כננת קדמית מאושרת ברישיון.
תודה לגבי ההערה של הפרוג'קטורים, יש עוד אחד בצד של הציליה - אם אראה שזה עושה בעיות אוריד את זה או אעשה קונקטורים יפים ולפני מסע שטח אחבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
תתחדש וסע בדרכים משובשות.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
תודה רבה!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
הרכב שקנית משופר לשטח. משופר מאוד.
אם זה נעשה בצורה לא נכונה זה יכול לייצר לך בעיות. אם כן בצורה נכונה, הוא עלול לקחת אותך בקלות רבה מדי למצבים ומקומות מורכבים. שים לב.
בנוסף,
רכב כזה גבוה, עם טמבון צינורות וצמיגים כאלו גדולים מושך הרבה אש גם על הכביש, ובעיקר בטסט.
מעבר לכך, תתחדש.
הבן אדם שמכר לי אותו בעל סדנה קטנה לרכבי שטח, מדריך טיולים ופדנט, אני מאמין שהוא עשה הכל נכון - מקווה מאוד שלא יהיו בעיות למיניהן, אבל אם יצוצו כאלה, אתמודד איתן (או אנסה להמנע מראש)
מה שכן, אחרי 19 שנות נהיגה על רכב, אני חייב לציין שאני מרגיש כאילו אני לומד לנהוג מחדש - זה מרגיש כמו משאית קטנה (מזכיר קצת את הנהיגה על הרנגלר כשהייתי בארה"ב מבחינת יציבות) גם מבחינת מהירות (90-100, מעבר לזה מרגיש מאוד לא נוח) תכנון מוקדם של סיבובים כי אני מניח שאפשר להפוך אותו בקלות - בקיצור בכביש לא כזה כיף, אבל לא לשם כך נרכש הרכב.
בזמן הקרוב כשאכנס לשטח אמנע מהפעלת הילוכי כוח\נעילות קדמיות או אחריות (יש את שתיהן עם קומפרסור) כי הבנתי ששימוש לא נכון עלול לגרום לנזק - לפחות עד שאלמד את הנושא.
נעילה מרכזית משלבים בכל ירידה מהכביש. הילוך כוח בכל מצב שנוסעים לאט. נעילות קדמית ואחורית.... צודק. קודם תלמד מתי צריך.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
למיטב זיכרוני מהלוח יד 2, הרכב ידני נכון?
אם כן איזה תיבה? מי עשה את ההסבה?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
תתחדש ותהנה. נראה מצוין ובהחלט משופר.
התקדם בצעדים המתאימים לקצב שלך, אל תתפתה לקפוץ מהר מדי. למד להכיר את הרכב וכיצד נכון לשלוט בו.
נשלח מהנייד
ותפרק את הזרקורים. זה רק מושך תשומת לב. זו המטרה שלהם בקטע חיובי אבל אתה תזכה גם לקטע השלילי.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
זה בדיוק הזמן להירשם להדרכת נהיגה מסודרת שתסביר (בן השאר) מתי ואיך לשלב high ו low ולהשתמש בנעילות שברכב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מצטרף להמלצה לקחת קורס נהיגת שטח.
שימוש בlow לעולם לא יגרום נזק, הוא רק יגרום לך לנסוע לאט. חוסר שימוש בו כשצריך יכול לגרום לנזק רב. לגבי נעילות, באמת צריך לדעת להשתמש בהם נכון.
מהתמונה נראה לי שכניסה לבד למכון רישוי תהיה בעייתית גם אם באיזה הליך נפתל הצליחו בעבר לרשום את הצמיגים ברישיון. קח את זה בחשבון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dptnl
תודה לכולם על העזרה!
בסוף התחדשתי בדיסקוברי 1 (הוספתי קצת יותר ממה שתכננתי אבל לא מתחרט) ואני מאוהב.
הג'יפ כמה רמות טובות מעל רמת הידע שלי בנהיגת שטח ומאובזר בכל טוב, אז כמובן שאתחיל לאט ואולי אקח גם קורס.
חייב לציין שאם לא הפורום הזה, לא הייתי חושב על דיסקוברי.
מחכה כבר ליום שישי שאוכל לקחת אותו לסיבוב קטן בשטח.
קובץ מצורף 135248
נראה כמו קנייה מצויינת, תתחדש!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
כניסה לבד למכון רישוי תהיה בעייתית גם אם באיזה הליך נפתל הצליחו בעבר לרשום את הצמיגים ברישיון. קח את זה בחשבון.
בזמנו עם הדיפנדר, השארתי את התענוג המפוקפק של כניסה למכון טסטים, למוסכניק שלי.
בוצע יחד עם טיפול חצי שנתי שהתבקש ממילא.
Sent from my iPhone using Tapatalk