תגובה: בלון חמצן - מאיפה לקנות/למלא ואיזה סוגי חיבורים/ווסתים יש לו ?
הגורם שמפוצץ את השילוב חמצן ושמן הוא בסופו של דבר הטריגר.
זה יכול להיות חום, לחץ, חשמל סטטי, תגובה כימית וכדומה...
בוסתי חמצן הפתיחה הראשונית יוצאת לחץ אדיר שמתניע את התהליך, וזה פיצוץ סופר אלים.
חלק מן האפשרויות המצויינות מעלה הן ספונטניות לגמרי ומתרחשות אחת לX שימושים ותרחישים.
אותה וטרינרית של "5 שנים ניסיון" עם התהליך ? פשוט עוד לא נפלה על אותו סטאפ מושלם, של קצת חיכוך, קצת חשמל סטטי...
כשהיא תיפול כבר לא יהיה מי שיספר לך למה זה לא עובד.
אני מכיר באופן אישי אנשים ש20 שנה עובדים עם ברנר ללא בולם להבה, ואומרים שלא צריך...לא קורה כלום....
אי אפשר לנהל את הכללים לפי ההתנסות הפרטית שלהם כי המצב הנדיר שמצריך את האביזר פשוט עוד לא קרה להם.
זאת באמת כימיה הכי בסיסית שיש. אין צורך להוכיח את זה מעבר למה שכבר ידוע באופן מובהק.
ההזהרות על ציוד החמצן מגיעות בפונט הכי אדום והכי בוהק.
פתח יוטיוב יש שם דוגמאות למכביר.
לפני הווסת זה לגמרי ברור.
ואחרי הווסת (אצלי מדובר בווסת של ספיקה נמוכה, אני בוחר חצי ליטר לדקה ובפועל ממלא מזרק של 200 סמ"ק.
איפה זה משאיר אותי ?
שוב, כנס ליוטיוב ותראה בצורה הכי גרפית שיש..
גם בלחץ/ספיקת חמצן אפסית, חסר אחד מהגורמים שציינתי והכל עולה באש ביעילות של פי.......10 נגיד ?
מאחל בריאות לכלב, אבל צריך לעשות את זה בשכל.
דבר אחד בטוח, יש עכשיו מהנדסים בגוגל שלא מבינים למה האלגוריתם של החיפוש משתגע.....
מה פתאום דיון על ג'ל לקטטר לכלב באתר 4X4 :-)
שווה קישור לפנתאון
יש פתרון לבעיות הנפיצות והסטריליות.
במיכלי צלילה ששם לחצי האויר מגיעים ל200-300 אט' משתמשים בגריז ושמן על בסיס סיליקון ששימוש בהם מונע תופעת הפיצוץ/שריפה.
בנוסף, משתמשים בסיליקונים למינהם בתעשית המזון לצורך תחזוקה, כמובן בסוגים שאינם מזיקים לגוף.
לגבי חיבור..... ה-540 הוא הנכון לפחות עבור חמצן תעשייתי.
מאחל לכלבלב הרבה בריאות ומצד שני עולה גם שאלה אתית שלא מעז לשאול.
לגבי החיבור - הוזמן ווסת 870 (בתקן הרפואי) והבלון שנרכש מתאים אליו. זהו כנראה התקן הנפוץ לבלונים קטנים בארץ.
אתה מוזמן לשאול בפרטי מה שלא מתאים לך לשאול בגלוי...