אשמח לשמוע המלצות או לא מבעלי מקסיס 205/70/15 הוותיקים.
והאם 1800ש"ח לסט של ארבע צמיגים זהו מחיר סביר?
תודה דן.
Printable View
אשמח לשמוע המלצות או לא מבעלי מקסיס 205/70/15 הוותיקים.
והאם 1800ש"ח לסט של ארבע צמיגים זהו מחיר סביר?
תודה דן.
עד ליום שבו עליתי ל235 לא התאכזבתי מה205 לרגע. מעולים , חזקים ועמידים מאד והמחיר שרשמת סביר ביותר.
חוצמזה , יש לך אלטרנטיבה ? :lol:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי דן דן
אהלן דן,
אני כבר חצי שנה+ נוסע על מקסיס שטח מלא במידה 205/70/15. ההרגשה טובה מאוד ויש שיפור ניכר בין מה שהיה לי מקודם (יוקוהומה חצי חצי באותה המידה). כשאני עשיתי סקר שוק לפני שקניתי, המחיר שאתה נתת ניתן למידה הזו בחתך של חצי חצי וכמעט התבלבלתי וקניתי. אני קניתי את הסט שלי - ארבעה צמיגים שטח מלא - ב 2200 ש"ח כולל מע"מ איזון והרכבה.
שים לב לאיזה סט אתה קונה!
בהצלחה ותתחדש,
איתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
מסכים עם כל מילה
הייתי באותו מצב הם צמיגים מצויינים עם אחיזה לא רעה בכלל, שקטים ועושים את העבודה
מתנצל אם אני משבית שמחות,
אבל האחיזה של הדגם הנ"ל בכביש רטוב הינה אפסית (253).
בשבוע שעבר ביצעתי עם הרכב ( נועל 215) בלימת חירום במהירות של 70 קמ"ש שהחלה בהחלקה של קרוב ל- 35 מטר והיסתיימה על הרכב לפני.:?
איבוד האחיזה היה כמעט מיידי והמרחק המכובד ששמרתי וניסיונות הפימפום ע"מ להחזיר את האחיזה לא ממש עשו רושם על הצמיג.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי bobsfog
נשים בצד רגע את עניין המידה, זו בעיה של כל צמיג שטח - אחיזה נמוכה בהשוואה לצמיג כביש , אפילו בהשוואה לצמיג 50/50. שטח מגע שונה.
אבל! אי אפשר לטעום מכל העולמות יחד על אותו סט צמיגים. מבחינת צמיג לשטח ובמידה הנוכחית (205 ולא 215, שם יש מגוון),זה הצמיג היחידי(?) בארץ שאפשרי להרכבה, אז חיים עם מה שיש ומשנים גם את סגנון הנסיעה (לא שאני בא בטענות חלילה, אבל למען הקוראים האחרים).