תגובה: סרטון רחפן סוזוקי ג'ימני חדש במעלה זיק לפני יומיים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
תיכף תומר יבוא ויוריד לו את המכנסיים
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
חס ושלום, אני מוריד מכנסיים רק לאנשים שאני מכיר.
לגבי כל היתר, אנא עארף, אני בקטעים האלה קצת פוץ (קצת....) אני לא מבין מה הקטע עם לתעד את הדברים האלה לדראון עולם וכנראה בניגוד לחוק ואני גם מניח שמדובר כאן יותר במקרה של חוסר ניסיון וחוסר חברים לטיולים, אבל זה גם נובע מתפיסה שלי שהיא כנראה מיושנת (קצת...) בכל מה שקשור לצורך בתיעוד עצמי ורשתות חברתיות. אני גם לא מבין למה הבת שלי מתעדת את עצמה ברשתות החברתיות ולא יוצאת מהבית כדי לשחק קלאס וגוגואים, ואולי למצוא איזה מקל וצמיג נטוש כדי לשחק. אז יש מצב שאני כנראה ממש ממש זקן.
א. אתה זקן.
ב. אף אחד לא עושה שום דבר בלי רחפן. ככה זה. נסעת לטייל בלי לצל מלמעלה? כנראה לא טיילת.
ג. זה לא כולל את הזקנים כמונו.
ד. ואין לי שום בעיה עם זה. שום דבש למעלה לא נכתב באופן ביקורתי או שיפוטי. גם לא זה שאתה זקן.
ה. אם היה לי הכוח לשלוף רחפן בכל מעבר כנראה היה לי גם כוח לתחזק אותו ופנאי לתחזק ערוץ יוטיוב מצליח. אבל אין לי.
ו. ובגלל זה אני מעריך מאוד מי שכן עושה את זה - ברור לי שזה דורש טונות של עבודה. וזה כיף.
ז. יצירה היא דבר נהדר. וסרטונים תיעודיים של דברים שאתה עושה יכולים להיות חרא ויכוחים להיות טובים. ההבדל ביצירה כזו בין חרא משעמם מצולם רע וערוך רע לבין סרטון שכיף לצפות בו אפילו קצת - זה כישרון. וכאן יש כישרון גם בצילום (ובהטסה....) גם בעריכה וגם בנהיגה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מוכרח לציין שבתור נהג, וידאו בשידור חי מכמה כיוונים נותן לי בטחון ומידע הרבה יותר ממכוון קרקעי.
כמובן שזמן אוויר של 20דק איננו מספק, אתמול המאביק 3 לדעתי הוכרז עם זמן אוויר של מעל לחצי שעה ויכולת עיקוב משופרת... just saying. .
חברים חברים אבל לכולם יש מחיר.. 2000דולר ואתה מטייל לבד גם למחוזות מאתגרים כמו הזיק (;
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סולי
מוכרח לציין שבתור נהג, וידאו בשידור חי מכמה כיוונים נותן לי בטחון ומידע הרבה יותר ממכוון קרקעי.
יש כמה עזתים שהזימזום הזה ב LIVE הוריד להם את הבטיחון ועוד כמה דברים ...
סרטון רחפן סוזוקי ג'ימני חדש במעלה זיק לפני יומיים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סולי
אשליה,
לעולם מכוון חיצוני יראה טוב יותר מה שתנסה לראות מתוך הרכב, גם עם מצלמות 360 החוצה בתמונה דו-מימדית.
אז תגיד שאתה מטיס רחפן שמצלם מבחוץ פנימה, ומי ינהג ברכב בזמן שתתפעל אותו?
ומה עם תפיסת עומק השדה של דברים? וזויות שהמצלמה משטחת?
מכוון זה לא רק נקודה, זה תכנון כל הקו ומ״מ שיוכל להגיד לך שלמרות הרגשה לא נוחה בתוך הרכב זה הכיוון הנכון, ולחילופין, יעצור בזמן לפני שתכנס לצרה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
מכוון זה לא רק נקודה, זה תכנון כל הקו ומ״מ שיוכל להגיד לך שלמרות הרגשה לא נוחה בתוך הרכב זה הכיוון הנכון, ולחילופין, יעצור בזמן לפני שתכנס לצרה.
וייתן יד כשצריך סיוע, או ייקרא לסיוע
הוספתי קריצה כן?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סולי
הוספתי קריצה כן?
לא רואים בטאפטוק…
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
לא רואים בטאפטוק…
דווקא רואים, סוגריים ונקודה פסיק, ככה (;
מוטי למה תיקנת אותו? עכשיו הוא יהיה חייב לומר את המילה האח..
להבא, שים את הפסיקנקודה לפני הסוגריים. הפורום יהפוך לך את זה אוטומטית לסמיילי קורץ.
ככה ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
להבא, שים את הפסיקנקודה לפני הסוגריים. הפורום יהפוך לך את זה אוטומטית לסמיילי קורץ.
ככה ;)
עכשיו רואים..
אורי, תלמד משהו!