תגובה: המלצה לרכב לפנסיונרים עד 100,000 - 120,000 ש"ח
הפנסיונר שלי (76) נוסע עם פורסטר.
לא גבוה מידי, לא נמוך מידי
מערכת מולטימדיה פשוטה וברורה.
רכב אמין, מבחינתו מאוד נוח, ראות טובה לכל הכוונים
אפשר להעמיס המון כשנוסעים לילדים (למעשה לנכדים) לסופ"ש או לבת הזקונים (כבר 40+) ואז צריך לקחת חצי בית
חסכוני
בקיצור, לא מוכן להחליף במשהו אחר.
ד.א. האיש מאוד טכנולוגי, כשמדובר בברזלים ומכונאות אבל מאוד לא כשמדובר במחשבים וכד'.
בשם הפנסיונרים שלי (מודל 1938, גרנד ויטארה קצר מוכן לשטח, אחת לשבועיים בטיול שטח רגוע, ואחד מהם מאוד טכנולוגי כולל מחשבים) אני נעלב מהכללות שלכם.
כמו שרוב החברים כאן אינם הנהג הממוצע הלא פנסיונרי.
גם הפנסיונרים בהווה ובעתיד שמשוטטים כאן או מוזכרים כאן בעלי דרישות מוטוריות גבוהות מהממוצע.
Asaf-a
אסף.א
אין מה להיעלב.
אנחנו פסע משם.
עוד מעט יכאב הגב.
יהיה קשה לטפס לסופה או ליפול לתוך רודסטר
נתחיל לפחד ממהירות תלת ספרתית והנתיב האמצעי והשמאלי ייראו לנו הכי חמימים ובטוחים.
לא תהיה סבלנות לבלבולי מוח
כל לילה נשים את השיניים בכוס
נתחיל לאסוף שקיות ניילון....
ולנסוע בספורטאז'. או בקרוסאובר SX4. או ב-CHR
כמו שכולם אוהבים בבית האבות שלנו.
אני לא יודע מה אתך דרור ,
אבל הרכב היחיד שאני מוכן שיבחרו עבורי
זה רכב הלוויות שלי
וגם זה רק בתנאי שאני נוהג ,
one way ,
בבקשה.
דרור
אני חושב שאתה לא מעודכן. הבעיות נפתרו מזמן. מחלות ילדות.
ודרך אגב, אני עם הרכבים האלה במשפחה המורחבת עוד מ 2008-2012, וגם אז, עשו מזה יותר מידי עניין.
למרות שנסיון אישי הוא לא מדד.
בגולף אחת (דור 6) באמת נדרשתי להחליף מכאטרוניק (מוח גיר) וקלאצ'ים על חשבון היצרן, חצי יום עבודה, וזהו.
אותה גולף נסעה אצלינו 130K ק"מ ב 6 שנים בלי שום בעיה מיוחדת מעבר לטיפולים שוטפים ובלאי נורמלי (צמיגים, מצברים וכו').
לפולו זכורה לי גם במעורפל בעיה נוספת בסטארטר או משהו מורכב יותר שטופלה בשנה ה 4 ע"י היבואן מתוך "רצון טוב" על רכב שטופל רק במורשה.
באיזשהו שלב, שנים אחרי הרכישה, קיבלנו במסגרת התביעה צ'ק בדואר בסך 1200 ש"ח פיצוי (אם אני זוכר נכון) לכל רכב (סה"כ 6 רכבים, גולפים, פולו ועוד)
היסטוריה. מאוד אהבנו את הרכבים, היו חזקים וחסכוניים בדלק.
היום הבנתי שהגירים מאוד אמינים ואין ל DSG שום בעיה, חוץ מהסטיגמה שנשארה.
את הגולף של אישתי החלפנו ב BMW סדרה אחת (עדיין עם הנעה אחורית), נשארנו בגרמניה, ובקטגוריית משפחתית קומפקטית האצ'בק.
נ.ב - קשור ולא קשור
אבא שלי תמיד העדיף לקנות דגמים חדשים לא בשנה הראשונה או השנייה לחייהם... נסיון חיים של כאלה ששכבו הרבה מתחת לאלפא (זכרון ילדות). לך תתווכח איתו. אותי זה הצחיק בעיקר.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ש01
הפנסיונר שלי (76) נוסע עם פורסטר.
לא גבוה מידי, לא נמוך מידי
מערכת מולטימדיה פשוטה וברורה.
רכב אמין, מבחינתו מאוד נוח, ראות טובה לכל הכוונים
אפשר להעמיס המון כשנוסעים לילדים (למעשה לנכדים) לסופ"ש או לבת הזקונים (כבר 40+) ואז צריך לקחת חצי בית
חסכוני
בקיצור, לא מוכן להחליף במשהו אחר.
ד.א. האיש מאוד טכנולוגי, כשמדובר בברזלים ומכונאות אבל מאוד לא כשמדובר במחשבים וכד'.
אופציה טובה לדעתי, חוץ מצריכת הדלק, אם זה במסגרת השיקולים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
נ.ב - קשור ולא קשור
אבא שלי תמיד העדיף לקנות דגמים חדשים לא בשנה הראשונה או השנייה לחייהם... נסיון חיים של כאלה ששכבו הרבה מתחת לאלפא (זכרון ילדות). לך תתווכח איתו. אותי זה הצחיק בעיקר.
.
תלמד מהזקנים ממך. אביך איש חכם.
לא חסרים רכבים שיוצאים לא אפוים לשוק.