תגובה: הצעת חוק חדשה. הפעם רכבים ישנים ברחוב.
לי קרה בכפר סבא לפני שנה וחצי שראיתי את הפקחית מסתובבת סביב הרכב שלי. (2010 עם טסט וביטוח בתוקף כמובן). דיברתי איתה והיא אמרה ששכן התלונן ושהיה פיקוח כמה ימים קודם והרכב לא זז מאז.
מדובר על רכב עם תו חניה אזורי בתוקף שחונה ברחוב שמותר רק לבעלי תואזורי לחנות.
הסברתי לה שהרכב נוסע כמה פעמים בשבוע. אבל הרבה פחות בגלל הקורונה וחוץ מזה החניה הזו נוחה לי אז אם היא פנויה אני תמיד אחנה בה.
היא התנצלה והלכה. ואני דאגתי לצלם את הרכב בחניה הזו וקצת בהמשך הרחוב וליתר בטחון גם את הקילומטרז' כדי שתהיה לי הוכחה אם יהיה איזה פקח מזדמן אחר.
לפקחים יש מסופון שדרכו הם יכולים לקבל את כל המידע על הרכב ישירות ממחשב משרד הרישוי. אם יש רישוי וביטוח בתוקף וכו'.
אם הטסט והביטוח בתוקף ואתם חונים במקום שמותר לחנות, הם לא יכולים לעשות לכם כלום.
ושכן קטנוני שמחליט לפתוח חזית זו צרה צרורה כי הוא יכול להתלונן גם על רעש, על לכלוך, או סתם שלא בא לו שתחנו את הרכב שלכם בצד "שלו" ברחוב כי ג'יפ או רכב ישן לא בא לו טוב בעין, או אלף דברים אחרים - או אם אתם מתקנים בעצמכם את הרכב ברחוב או בחניה של בית משותף ומגיעים חברים לעזור או סתם לשתות ביחד בירה ומחנים את הג'יפים שלהם בסמוך - גם להתלונן שפתחתם מוסך...
כל אחד מאלה הם דברים נפרדים שלא קשורים לעצם זכותכם לחנות שם.
כל מה שלא עבירות, לא יעשו לכם שום דבר - אבל זה נועד כדי לטפח שכנות רעה, להציק ולהטריד ולהתיש אתכם, עד שיימאס לכם ותזיזו משם את הרכב. הייתי גם בסרטים כאלה, ושכנים רעים יש לא רק בעיר - שכן רע וקטנוני יכול להתגלות כמטרד לא קטן גם במושב, במיוחד אם זו הרחבה, שבתכל'ס היא עוד שכונת וילות/יישוב קהילתי ומלאה בטורטלים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ומגיעים חברים לעזור או סתם לשתות ביחד בירה ומחנים את הג'יפים שלהם בסמוך - גם להתלונן שפתחתם מוסך...
.
אם אני מכוון למקרה ספציפי שאתה מדבר עליו, זה לא צרות עין של שכן, אלא מחלת נפש. ושל שכנה. והיא ספציפית לא טורטלית. סתם רעה.
מעניין מה יהיה עוד כמה שנים שחלק ניכר מכלי הרכב יהיו חשמליים ויהיה צורך בנקודות טעינה ברחובות שבהם לדיירים אין חנייה פרטית, איזה מלחמות יהיו על חוט מאריך. כפי שזה נראה, על מצוקת החנייה הקיימת ייתווספו מקומות מוסדרים לטעינה, שזו לא חנייה קבועה ולאחר שהרכב נטען, הוא צריך לצאת משם ולשחרר את המקום לרכב הבא.
יכול להיות שמישהו כבר רואה את הנולד ואוכף חוקים כדי שבעתיד לא תהיה מלחמה גם על זה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
.
.
ושכן קטנוני שמחליט לפתוח חזית זו צרה צרורה
כל מה שלא עבירות, לא יעשו לכם שום דבר - אבל זה נועד כדי לטפח שכנות רעה, להציק ולהטריד ולהתיש אתכם.
אז עכשיו יש לכולנו שכן קטנוני נודניק, שהפך לחבר כנסת והוא ידאג שלחנות ברחוב ולא לזוז כן תהיה עבירה.
שימו לב ורישמו לעצמכם - לפעמים שכן נודניק לא נראה כזה. ובגלל שהוא לא נראה אתם עלולים לטעות ולהכניס אותו לכנסת.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk