איכות המצלמה בשיאומי שהם לא פרימיום, גרועה. מנסיון עם שניים כאלה.
כנל לגבי סמסונג מטווחי הביניים. אני מכיר כי זה מה שמחלקים לנו מהעבודה.
שוב, יש מעט מאוד מכשירים עם מסך בסביבות 6 אינץ' ומצלמה טובה.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Printable View
מסכים מאד. יש לי רדמי טי9 בק אפ. והמצלמה כמעט לא שמישה.
הטלפון עצמו סוחב יום וחצי. מסך מצויין. והכל סבבה.
טיפה איטי לעומת האייפון.
שיואמי זה טלפונים לתת לילדים עד גיל בר/בת מצווה.
בעבר שיואומי היו טובים בפרט עם אנדרואיד נקי.
בעיניי טלפון שמכבד את עצמו צריך להיות עם מסך AMOLED
כן כן, הטכנולוגיה שהייתה ייחודית לסמסונג, כבר נמצאת בעוד חברות .
רענן
דרור לא משנה מה תבחר מציע לך לבדוק מראש איך הטלפון שתבחר עובד עם אנדרואיד אוטו ברכב הספציפי שלך (בהנחה שאתה משתמש).
אני מתמודד כרגע עם בעיית תאימות כזו של סמסונג S21 של אישתי לאיוניק5 החדש שלנו, ומקריאה בפורומים מסתבר שהS21 סובל מבעיית תאימות לכאורה בלתי פתירה לדגמי יונדאי וקיה מהדור האחרון (אולי המפתחים למדו באוניברסיטאות מתחרות בסיאול..).
אגב אם מישהו נתקל ופתר את הבעיה (אנדרואיד אוטו עובד לאט ומקוטע ומתנתק לעיתים) אשמח לשמוע.
שוב, מדובר רק בשילוב של S21 עם האוטו הזה. ה S21 עובד מצויין באוקטביה וה1+ 7T שלי עובד מצויין באיוניק5.
פתח על זה שרשור נפרד... עם כותרת מתאימה.
נשלח מהנייד
אחרי נסיון לא מוצלח עם שני סיניים, עברתי לפיקסל 5.
אני משתמש קל עד בינוני, אבל גם ברמה הזו הסיניים היו סיוט "ממשקי" - הכל עמוס ולא באמת מתפקד.
הפיקסל פשוט עובד.
אני עם S21, לא מרוצה.
הגודל של הדגם הבסיסי נח לשימוש,אבל הטלפון סובל מלא מעט בעיות וחוסר יציבות.
לא שווה את הכסף,לדעתי.
לי יש עכשיו.
מה השאלה ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f108253992.jpg
לפני הטלפון הנוכחי (Nokia 8.3) אנדרואיד נקי
היו לי שני שיואמי לפניו היה לי סיני אחר , לנובו
הסיוט של ממשק ה MIUI ,השליחה של כל המידע אחורה למפלגה ,
וכל התוספות למערכת האנדרואיד שרק האטו אותה ולא תרמו בכלום היה פשוט זוועה
אכן לשיומי יש חומרה טובה מאוד , ביחס למחיר , אבל אם רוצים להנות ממנה כמו שצריך חובה להחליף רום
(דורש לשלוח בקשה ליצרן לפתוח לך את הטלפון )
בטלפון הנוכחי התעקשתי לחפש משהו עם אנדרואיד נקי , וזה עובד נפלא
חלק , בלי בעיות ובלי כל מני דברים נוספים שסתם מעיקים ותופסים מקום בטלפון
לצערי אני לא רואה שמשווקים אותו בארץ יותר. לכן נמנע מלהמליץ עליו.
לי אישית האחרון היה ... כבר לא זוכר , נדמה לי דגם MI5
הבת הקטנה שלי עם MI-A2 שהוא אנדרואיד נקי על שיואמי,
הגדולה כבר נגמלה מסינים (oneplusone , שיאומי , AGM ,ועוד )
והצטרפה למשפחת הסמסונג עם S10e כמו הנוכחי שלי.
הגברת מכורה לסידרת הסמסונג NOTE (לאחר "שהמרתי" אותה מאייפון).
לגבי הבר מצווה, תגיד תודה שלא התייחסתי לברית ...
תהנה וטוב שייש גיוון אחרת כולנו היינו עם סמסונג או אייפון
רענן
הבחור שכותב כאן (שאני מכיר ומקובל עלי כמי שמבין) נותן ניתוח די מפורט על Samsung A22
https://www.facebook.com/roymunin/po...59355886925845
אני אישית על הפיקסל 3a השני שלי, מצלמה מצוינת וטלפון סביר+, אבל לא הייתי מגדיר אותו עמיד במיוחד.
תגיד, אתה מנסה להצחיק אותי?
אנדרואיד-אוטו? באיזה אוטו?.....
אתה זוכר במה אני נוסע?
בסופה. שנת ייצור 95'.
יש לי גם פוקוס. שנת ייצור 2010
ה"מולטימדיה" בסופה היא רדיו סיני מאוטודיפו ב-200 שקל שעובד מעולה. יש לו USB, AUX ובלוטות', מחובר ל-4 רמקולים ישנים שמצאתי במחסן, הוא מתגבר על רעשי הרוח והצמיגים ומבחינתי זה מצוין. הוא אפילו משוכלל יותר מהמערכת CD6000 המקורית-מהיצרן המצויינת לזמנה לכשעצמה שבפוקוס 2010, שבכלל אין לה שקע USB ושקע ה-AUX שלה מתחבא בתא הכפפות...
כנראה שלא יהיה לי בקרוב שום רכב שמצויד באנדרואיד אוטו או מולטימדיה כלשהי והיי - אני ממש לא מוטרד מזה.
בחזרה לטלפון - אתמול התחדשתי בטויוטה קורולה ליסינג-אדישן אוטומטית, לבנה, גלגלי ברזל עם טאסות.... סליחה..... :rolleyes: סמסונג A52 G5. שחור. פשוט.
הטלפון שהכי בקונצנזוס "כמו של כולם". לא "פרימיום" כמו דגמי S, בטח לא הכי מתקדם, בלי גב מזכוכית ומסך מיהלומים. לא מהיקרים. כנראה שבמחיר שלו היה אפשר לקבל מכשיר של מותג סיני במפרט קצת יותר מרשים, אבל זה מה שנקרא "על בטוח" וזה מה שאני רוצה וצריך. הגודל סטנדרטי כמו שרציתי (6.4, לא 5.7 כמו שכתבתי בטעות בפתיחת השרשור) וגם ביצועי המצלמה סבבה לגמרי לדעתי, בוודאי טובים בהרבה מה-S8+ הישן שלי שלזמנו היה מכשיר פרימיום יקר ופלצני אבל המצלמה שלו אכזבה.
למרות שבהתחלה לא פסלתי על הסף מותגים סיניים, אני מרוצה שבסוף אני נשאר עם סמסונג ולא משתף (או לפחות חושב שאני לא משתף) את המק"ס-שב"ס (מפלגה-קומוניסטית-סינית + שירות-ביון-סיני) ימח שמם וזכרם, בעניינים הפרטיים שלי. לא שיש לי איזה סודות כמוסים נוראיים, אבל מבחינתי זה עניין עקרוני.
החלטה טובה
סדרת הA החל מA3x היא מצויינת
אמינה, טובה, זמן סוללה ארוך ומחיר סביר
המצלמות כמובן לא ברמה של מכשירי הדגל, אבל גם המחיר הוא חצי
בנוגע לסינים, אני מצטרף לנימוקים שלך בחום
זה שווה דיון בפני עצמו, אבל הסינים זו רעה חולה שאוספת עלינו מידע מכל כיוון אפשרי, ישירות למפלגה.
אני משתדל להימנע ממוצרים סינים, במיוחד שהיום החברות המערביות נותנות פייט הוגן עם סדרות בסיסיות מוצלחות במחירים דומיםץ
החברות המערביות?
אה.. קוריאניות.
נשלח מהנייד
תתחדש. גם אני עם הסמסונגים הפשוטים האלו.
עכשיו שזה מאחורינו, תרשה לי להקשות עליך... בכוונה. אז מה יש לך בעצם נגד אנשים שהמכונית מבחינתם היא מוצר שימושי כמו טלפון מבחינתך ובוחרים לקנות טויוטה לבנה פשוטה ואמינה?
תתחדש דרור, ה a52 לא נחשב פשוט, הוא טלפון ביניים
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
אין לי כלום נגד שום אוטו.
יש כאלה שרואים בטלפון משהו אמוציונלי, חובבי אייפון בפרט ואפל בכלל למשל. עבד איתי מטורלל אחד כזה. הוא טס לניו-יורק במיוחד, כדי לישון יומיים בשק"ש על המדרכה בכניסה לאפל-סטור בפיפת'-אווניו ולהיות בין הראשונים לרכוש איזה דגם חדש של אייפון או אייפד או לא זוכר איזה מהצעצועים של אפל בדיוק. אני רואה בו סוג של מטורלל, אבל הוא עשה את זה ברצינות תהומית.
אזן כן, יש כאלה שממש מתפעלים מטלפון משוכלל/מיוחד/טכנולוגי ומוכנים לשלם תמורתו המון כסף.
אני רואה את זה במכוניות.
אני מאלה שמתפעלים מאוטו מיוחד/עם נשמה, שמעביר תחושות ומחובר לכביש/לשטח ומהנה לנהיגה.
חלק מאוהבי המכוניות מוכנים לשלם על זה המון, חלקם (כמוני) מסתפקים באוטו ישן יותר, לעתים עם רשימה ארוכה של חסרונות, אבל כזה ש"יש לו את זה". "זה" = נשמה, אופי, קשר.
לרנגלר יש את זה. לסופה יש את זה. ל-CJ ברור שיש את זה. גם לדיפנדר יש את זה ובגדול. גם לג'ימני. במכוניות כביש יש לי רשימה ארוכה של מכוניות שיש להן את זה. רובן כמובן אירופאיות. השאר אמריקאיות אבל יש גם יפניות. אבל מתוכן בודדות בלבד נושאות את הלוגו של טויוטה.
לטעמי, לטויוטה פשוט אין את זה. לפחות אין להם את זה בדגמים הפחות יקרים. ולא כי הם לא יכולים. הם פשוט לא רוצים. המוצר שלהם הוא קר. סינתטי. מנוכר. כנראה כי זה מה שרוב הלקוחות הסו-קולד "ממוצעים" רוצה ומעריך.
אני לא לקוח ממוצע ולכן טויוטה היא כנראה תמיד האחרונה ברשימת ההעדפות המוטוריות שלי למעט בקטגוריה אחת - טנדרים בינוניים, שזה משהו שטויוטה עושה BY FAR הכי טוב מכולם וזה נושא לדיון אחר.
בטלפון לעומת זאת - שהוא רק מכשיר שמשמש אותי ובשאר הזמן הוא מטרד ומעניין לי ת'תחת - אני הלקוח הכי ממוצע שאפשר. כזה שבמכוניות הכי יתאים לו קורולה. אוטומטית. לבנה.
בנוגע לנושא הסיני - אני לא מעט שנים מתעניין הזה.
רכישת מוצרים ממותג מערבי שמיוצרים בסין או מתוצרת מותגים סיניים היא עניין הרבה יותר גדול ממחיר ו/או איכות.
זה נושא לדיון שלם וגם טעון - אבל נפרד.
הוא מודה שהוא מטורלל,
הוא פשוט לא מסוגל להוציא תחת מקלדתו שמי שקונה קורולה, הוא בעצם השפוי וחשוב מכך:
ה צ ו ד ק !
אני, שממש אוהב מכוניות, מצהיר כאן חד משמעית (ולא פעם ראשונ ה) שמכונית היא רק ערימת פחים, ברזלים, פלסטיקים וגומיות, ושאין שום הצדקה לשלם/לשפוך בה סכומים של מאות אלפי שקלים ואף מיליונים. קשה לי להבין או להצדיק את אלה שרוכשים מכונית בסכום של דירה. ברור לי שאם יש להם כסף גדול כזה והם יכולים - אז שיהיה להם לבריאות. אבל אני לא מסוגל להצדיק את זה.
אני גם מנהל מעקב על ההוצאות על הג'יפ. מעבר לזה שהוא מוכר לי כהוצאה במלואו, אבל אני גם יודע חד משמעית שהוא עולה לי הרבה פחות מאשר כל רכב חדש יותר אחר.
גם במקרה של הפרייבט שלי, שגם הוא ישן אבל לא כמו הג'יפ (בן 12) ונרכש בזיל הזול אך ורק כדי לשרת אותי בנסיעות כביש בלי שום סנטימנטים, הוא עדיין טוב יותר דינמית אלפי מונים וגם אמין יותר מאמת המידה המקובלת שלכם לאמינות..... ובוודאי עולה הרבה פחות ממנה - ברכישה זה ברור, אבל גם באחזקה.
והפרמטרים בהם אני שופט את הפרייבט הזה הם עדיין כלכליים נטו ואין בהם שום אמוציה.
אם הייתי צריך להקביל את הרכב הזה לטלפון?
הטלפון-פוקוס הדמיוני הזה היה צריך לעלות שליש עד רבע מהסמסונג A52 (טלפון-קורולה), היה עובד טוב הרבה יותר ממנו והייתי משתמש בו 8 שנים ולא 4.
הוא לא יודה שהוא מטורלל :rolleyes:
אגב נקודה חשובה על הסדרות הבינוניות של סמסונג היא העמידות שלהן- לי הם נשברו ונסדקו הרבה יותר בקלות כך ששווה להשקיע במיגון רציני. הבעיה שקשה למצוא להן את המגנים הטובים בסגנון אוטרבוקס ושות'
זה הONEPLUS.
ואולי אפילו השיאומי. למרות שהם משתלמים במחיר, ביצועים ואמינות מול סמסונג אבל לא בביצועים מול OP והממשק שלהם יותר דומה לאיפון שזה חסרון.
הדיון לגבי הסינים שאוספים מידע ומקשיבים הוא מצחיק אם אתם לא אנשי בטחון בכירים.
כי ההבדל הוא רק אם האמריקיאים או הסינים (או שניהם וגם ישראל) אוספים עליכם את המידע ואיך וכמה.
בעולם שמקיף אותנו זה מאוד מקובל לאסוף ולנצל כמויות של מידע אישי בכל רגע, רוב האנשים נותנים את עצמם לזה בלי להניד עפעף. אז מה זה משנה אם אתה נותן לגוגל וסמסונג לרגל אחריך או לסינים ולגוגל? ומי מסוכן לך יותר?
אני לא בטוח ממה אני יותר מפחד. מזה שהסינים יום אחד אולי ירצו עולם קומוניסטי או מזה שחברות כמו גוגל, אמזון, מיקרוסופט ופייסבוק מתנהלות בתקציבים בסדרי גודל של מדינות. החברות האלו גם משפיעות, בעזרת ריגול רחב היקף, על המבנה החברתי שלנו ועל מדיניות של מדינות העולם.
אני חושב שדווקא בחירת טלפון היא הזדמנות טובה לדיון הזה. זה המקום שאנחנו הכי חשופים בו לריגול הזה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
אבל מוזמנים לפצל עם איזו כותרת מעניינת אם אני חוטף את הדיון...
ל-OnePlus יש בשנים האחרונות 2 סדרות של מכשירים:
הגבוהה שמתאפיינת רק במספר ותוספת אותיות ותארים (Pro) סידרה זו איכותית וממוצבת כ-Flagship Killer ומחיריה בשנים האחרונות רחוקים מאוד ממה שהיו בתחילת דרכם, בטח לא שליש או רבע מול סדרה A של סמסונג
הנמוכה - סדרת Nord שהמכשירים שלה ממוצבים בערך מול סדרה A של סמסונג (מחירי ישראל), אבל לטעמי נחותים ופחות איכותיים מהם, במיוחד בדגמים החדשים.
מאד לא ממליץ על הנורד.
מנסיון קצר.
מצד שני. חשבתי לשדרג את הרדמי שלי לפיקסל וצפיתי בכמה סירטוני חוו׳ד ..
לא התרשמתי.
בסוף אייפון עם כל המגבלות שלו הכי נוח ביום יום.
חבר, שהיה איתן בדעתו נגד אייפון. המיר את דרכו לפני שבועיים שלושה. ומאז רק ׳איזה אהבל אני שהתעקשתי … איזה יופי של טלפון ׳….
מתעלק...
היה סמסונג A50,
כשאשתי החליטה להתחדש באיפון ירשתי ממנה S10 וגיליתי שהמכשיר שהיה שלי הוא לא פחות מ"עגלה"...
רצה הגורל ותוך שבוע החליק לי הS10 ועכשיו אני בהתלבטות:
גלקסי סדרה A - גם החדשים, נתונים שלהם פחות מהS10 (זיכרון ומהירות עבודה), מסך גדול מידי (הS10 היה בול)
מצד שני אני כבר מדבר את השפה.
איפון - יקר(!!) אבל אפשר למצה 11 במחיר שפוי.
מתמשק הרבה יותר טוב למולטימדיה באוטו
כנראה אמין יותר (הבן שלי רק עכשיו החליף את ה איפון 8 שלו - רק כי הוא קרבי ויש משכורת...)
גודל פיזי מתאים לי.
כל המשפחה עם איפון
אבל ללמוד שפה חדשה...
אז מה אומר הפורום? הייתם עורקים לאיפון?