ואחרי שניקיתי קצת יותר טוב ?
אגב, אין ספק שהמיסב סיים את חייו, השאלה היא רק אם הוא לקח איתו עוד חברים לדרך מעבר למחזיר השמן ...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...85bed9a701.jpg
Printable View
ואחרי שניקיתי קצת יותר טוב ?
אגב, אין ספק שהמיסב סיים את חייו, השאלה היא רק אם הוא לקח איתו עוד חברים לדרך מעבר למחזיר השמן ...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...85bed9a701.jpg
לפי איך שזה נראה, 3 ברגי פיליפס והאום הגדולה עם החורים מתברגת החוצה, הנאבה תצא ונישאר רק הנאקל, צריכים להיות מייסבים קוניים משני הצדדים+מיסב מחטים(אגב, נראה שהגריז יבש ולא טרי) רק אחרי הפירוק תראה אם יש עוד נזקים.
כדאי לפרק גם את צד ימין לפי המצב בצד שמאל זה לא נראה טוב.
לפי גוגל זה מיסב אחד (מורכב משני קוניים)
כל עוד הטבעת אבטחה במקום ... איך הטבעת הידוק תשתחרר?
בגלל שמדובר במיסב "מחסנית" בודד אין לו הידוק חוזר... אם מתחיל חופש אז לפח ולשים חדש.
מאוד חשוב בהרכבה לפעול עפ הוראות היצרן למען יאריכו ימיו.
נדב.. לפתוח עם דורן... מילא...סגירה והידוק רק בידית מומנט ובוקסה יעודית (יש לי אם תצטרך) .
אם המיסב ייפול חופשי מהנאבה.. יש לך את הספייר שלך אצלי.
גם אם לא תבחן היטב את מצב הנאבה...
המיסב נכנס בפרס למיטב זכרוני... נדמה לי...עברו 3 שנים מאז עשיתי את העבודה המלוכלכת הזו.
אגב אם אני זוכר נכון יש 4 ברגי נעילה לטבעת הידוק.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
בוקר טוב, וקודם כל המון תודה לעוזרים :)
את ההרכבה יעשה מוסך - אני לא מספיק מיומן ולא מספיק פנוי להתמקצע בזה, ומדובר באחד המקומות הכי רגישים ברכב מבחינת בטיחות.
התחלתי את הפירוק כדי לנסות לחשוב ולהתארגן על רכש החלקים, אבל אני תוהה אם נכון להמשיך לפרק עוד, מאחר ומחר בבוקר אמור להגיע לכאן גרר לקחת את האוטו למוסך (די קרוב לביתי), ואם המיסב יתפרק לי בידיים ולא אוכל להרכיב בחזרה כדי לאפשר גרירה של הרכב, אז אני בבעייה.
מה דעתכם ?
- - - Updated - - -
אכן. מרגיש קצת כמו בוץ יבש.
כנראה תוצאה של החילוץ בירקון, כי חוץ מזה לא הייתי עם הויטארה בבוץ וגם לא במים עמוקים - לא הז'אנר החביב עלי ...
אין דרך חזרה אחרי הוצאת מיסב, ואין גלגל לעלות לגרר.
תרכיב חזרה ותן למוסך להמשיך.
אני עם מוטי.
לא יודע מי המוסך אבל אנא וודא איתו שיש לו את הכלי המתאים להידוק המיסב.
בנוסף חזרתי לתמונות ונראה שיש לך שם רק 2 ברגים לנעילה של האום הידוק..
בסמוראי סליל יש 4 למיטב זכרוני...
אחרי ניקיון וחליצה אתה תוכל לזהות בקלות את ההברגות על האום הידוק... אם באמת חסרים תעדכן ואמצא לך.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
קובץ מצורף 137247
הוא שאל על פירוק, לא על הרכבה, אז לא ניכנסתי לזה, ברור שיש סדר עבודה וכללי הידוק מומנטים לפי הספר של הרכב, מודה שלא מכיר ספציפית את הדגם.
נדב42- לדעתי תרכיב חזרה הכל, אם העבודה תתבצע במוסך אז אין טעם להמשיך בפירוק גם ככה, במקרה הקל זה יגמר במיסבים וכו', במקרה הגרוע נאבה קומפלט, מניסיוני, ושוב-לא ניסיון במותג הזה, רק ניסיון כללי.
ולא לשכוח גם את הצד השני(לפעמים המוסכים נוטים לא לגעת כל עוד אין משהו קריטי, אני הייתי מתעקש בכל זאת לפתוח בשביל השקט לשנים הבאות).
בהצלחה.
+ 1 לטיפול בשני הצדדים עכשיו.
לא כתבתי, אבל ברור שגם הצד השני יטופל.
יש גם מוטות הגה מקוריים חדשים שמחכים להרכבה [emoji846]