נראה כמו השקעה עצומה במונחי זמן, עבודה מקצועית ביותר, והתוצאה יפיפיה. סחתיין
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
נראה כמו השקעה עצומה במונחי זמן, עבודה מקצועית ביותר, והתוצאה יפיפיה. סחתיין
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
עשר שנים... הזכרת לנו כמה זקנים אנחנו.
קראתי את מעלליך בהתהוותם ועדיין גם עכשיו לקרוא שוב במרוכז, מרשים מאד!
Sent from my HD1903 using Tapatalk
מרשים ביותר, סחטיין על הירידה לפרטים והמקצועיות
ובתור מי שהתחיל לא מזמן רומן עם רכב קשיש עם הרבה נשמה זה גם מעודד ומשמח
ראיתי שבהרבה מהריתוכים אתה מרתך רק בפיקים, האם בגלל עובי הפח? ומתי אתה מחליט לרתך בפיק ומתי זחל?
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה רבה לכולם.
אמיר אכן 10 שנים... מזכיר לי שגם אני כבר לא בן 23...
הרוב המוחלט של הטיולים שלי עם הג'יפ היו כרכב בודד, עם חבר או לפעמים שניים איתי ברכב, ולעיתים תכופות גם לבד, אני והג'יפ.
אבל הג'יפ הזה מהיום הראשון נועד למימוש רצונות לבנות דברים, הפרויקטים שביצעתי בו לאורך השנים לווא דווקא נעשו מתוך צורך אלא מהחשק לעשות אותם. כך גם הזיוודים בבודי.
אבל שלא אובן לא נכון, הזיוודים האלו באמת פרקטיים ועשו את החיים עם הג'יפ לכיפיים יותר.
אני נכנס לשלב בחיים שבו אני מקווה לטייל איתו הרבה יותר, וגם עם הגיל והתרחבות המשפחה אני כן מיישם שינויים מתוך צורך, כרגע על הפרק מימוש שני מושבים אחוריים בין בתי הגלגל שיהיה נוח לשבת בהם, וויתור על מושבי האורך.
אבל על זה ועל שאר הדברים שקורים עם הג'יפ כיום, בפוסט עתידי בתקווה בקרוב.
Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk
מאלף!
מרתק לקרוא ולראות. עושה רושם שאנחנו חולקים הרבה תפיסות עולם בתחום זיווד ה CJ. אתה הוצאת לפועל כמה תוכניות מגירה שלי. נראה מעולה, חבל שרק עכשיו אתה משתף, הייתי יכול ללמוד ממך לא מעט לקראת הפרוייקט שלי...אבל אל דאגה כבר יש לי כמה שאלות לקראת ביצוע כמה מיני פרויקטים אצלי שאתה עשית.;)
שוב, ממש מרשים, גם התכנון וגם הביצוע. ועוד לחשוב שהרגשתי צורך להתריע בפניך לגבי בנייה של תושבות הרומסטר....(מה אני ידעתי) ממש קטונטי.
אם אפשר עוד תמונות של המוצר המוגמר מעוד זוויות.
נהניתי מהקריאה והתרשמתי מאד! תודה על השיתוף אמנון
סחטיין אמנון!!!
אומנם שרשור על ג'יפ... אבל השפרצתי ניטים!
וטוב שזנחת את השלדת צינורות בזמנו. . ..
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
וואו.... מדהים.
כל הכבוד.
נשלח מהנייד
אין מילים. פשוט שאפו
Sent from my SM-N980F using Tapatalk