מי שממליץ על אאוטבק למי שכתב מראש שהוא מעדיף רכב קצר כדי לתמרן בעיר - כנראה מעולם לא חיפש חניה עם רכב של 4.90 ברחובות הכרך.
גם פורסטר לא צעצוע.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Printable View
מי שממליץ על אאוטבק למי שכתב מראש שהוא מעדיף רכב קצר כדי לתמרן בעיר - כנראה מעולם לא חיפש חניה עם רכב של 4.90 ברחובות הכרך.
גם פורסטר לא צעצוע.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ג'ימני זה האופציה מספר 1.
תבדוק לעומק. אם תפסול ג'ימני מסיבה כלשהי תעבור הלאה.
אני לא מתווכח חלילה,
אבל על מה מבוסס המשפט "יכולות שבילים טובות בהרבה מהטריוס"?
אותה מידת צמיגים, סרן חי לטריוס שאין בדאסטר, הטריוס שוקל 350 ק"ג פחות. שניהם ללא הילוך כוח.
האדם היחיד שאני מכיר שמחזיק בשניהם תמיד טוען שהטריוס עדיף בשטח.
אני לא חווה דיעה כי אין לי ניסיון עם הדאסטר, אבל מאוד סקרן לשמוע.
(כמובן שדאסטר חדש יותר וחסכוני יותר, אני מדבר נטו על היכולות.)
מעולם לא היה לי טריוס .. הוא תמיד היה נראה לי נורא צר.
אבל לדאסטר יש מערכת בקרת משיכה / אחיזה / משהו שלטריוס אין, האוטו יותר מודרני בכל מקרה .. ולטריוס יש מנוע אלומיניום של דייהו ..
לדאסטר יש נעילה ( שעכשיו אי אפשר יותר להביא לארץ ), לטריוס לדעתי רק לדגמים מסויימים יש נעילה לדיפ' המרכזי ..
מעבר לזה, אני לא יודע.
אני כן יודע שהדאסטר אלוף בחולות, למרות שפעם הצלחתי להתקע אי שם ליד עזוז .. אסור לעצור בעליה בחול ... מניח שכל רכב היה נתקע שם.
מקווה שלא אכזבתי אותך רענן :)
ברשותכם ממכובדיי, אנסה לתקוף את השאלה מכיוון אחר -
ידידי, אתה מטפס, אז בוא נדבר דוגרי
למצוק של גיתה אני חושב שאין גישה נוחה אלא אם כן אתה עם ג'יפ משופר באקסטרים, ואני חושב שתושבי המקום גם ביקשו מהמטפסים לא להגיע עם רכב עד המצוק.
לזנוח רוב הג'יפים שהוזכרו כאן יעשו עבודה טובה, אתה בעיקר צריך להיות מוגבה קצת ואז אתה בסדר
למחצבה בזכרון בתלות במצב הבוץ בחורף אבל רוב הרכבים שהוזכרו כאן יתאימו לך (תכף אציין מניסיוני הדל מה עשוי להתאים).
ספציפית לגבי טריוס, חפש בתת פורום reader's rides את השרשור של שחף, גם הוא מקהילת המטפסים.
לגבי בוץ, אישית לא הייתי ממליץ להיכנס לבוץ כרכב בודד. כמו שכתבו לעיל, יש הדרכות 4x4 שיכולות להעשיר לך את הידע, אחרי זה זה רק ניסיון ושיקול דעת.
ספציפית לגבי רכבים - מבחינת יכולות שטח ועבירות אין ספק שג'ימני ייתן לך מענה, אבל תהיה אמיתי לגבי כמות הציוד שאתה מתכוון להעמיס ליד הכלבה.
אישית במצב שלכם הייתי מסתכל על דגמי סובארו שהומלצו פה - פורסטר ו xv. מספיק מקום לכולם, נוח, המנוע נחשב יחסית אמין (לקחת לבדיקה במקום שמכיר את סוג הרכב).
גרנד ויטארה בשנתונים שנכנסים בתקציב גם ייתן לכם מענה מצוין, הבעיה היא שבשנתונים שנכנסים בתקציב הרבה מהם כבר לעוסים לגמרי.
בהצלחה, תהנו וטפסו חזק :-)
Sent from my SM-G985F using Tapatalk