חוזר: שאלה לגבי ספייסרים.
שלום גלעד.
לפי מה שהבנתי משכתבת- יש לך ג'אנט 8', ואתה חפץ בעוד 2' נוספים שספייסר יוסיף בכל צד.
אם אפשר להציע הצעה חברית- ג'אנט 10' של CJ יענה בדיוק על אותם צרכים יחד עם עמידות גבוהה יותר.
יסלחו לי כל אותם חברים הנוסעים עם ספייסרים על הזוקונים שלהם, אבל מנסיוני הדל ספייסרים ברכב טיולים, הם כמו צמיגים- אי אפשר לדעת מתי אחד ילך, וכאן אין קשר אל הרכב עליו הם מורכבים.
רוב, אם לא כל הספייסרים שתוכל לרכוש מיוצרים מאלומניום יעודי, ולמרות זאת לא תמיד עומדים בעומס גבוה ולעיתים קורסים (נשברים).
אם אתה עם 8' ורוצה יותר... הצעד הבטוח יותר לדעתי- ג'אנט 10'.
בהצלחה בהמשך8) .
צמיג ברוחב 235 על ג'אנט ברוחב 254 (=10 אינץ') - צריך להיות מעניין 8)
היי נמרוד
משום מה הייתי בטוח שאנחנו מדברים על צמיג '31 (יום ארוך)... תודה על תשומת הלב:)
גלעד, נמרוד צודק
להתקין צמיג 235 על ג'אנט 10' זה אפשרי אבל לא בטיחותי, ולא יעיל בשטח (פריקות, קרעים מיותרים).
אם אחת מהמטרות בעתיד היא לעלות למידה 31'- הייתי מחכה עם ספייסרים וחוסך להסבה הזו (31' עם ג'אנט 10').
בכל אופן אם 31' הם לא אופציה, עדין הייתי מציע לך לוותר על ספייסרים, גם אם זה במחיר של להשאר במצב הנוכחי.
בכל מקרה אם בכל זאת הראש שלך עדין בספייסרים ותצטרך עזרה ברכישה של כאלה, שלח ה"פ.
סופ"ש מצויין לכולם:) .
זוג ספייסרים למכירה
יושבים אצלי בארון ומחכים לקונה היו לי שישה 4 כבר מכרתי מזמן
ניתן ליצור איתי קשר ב 0526888404
אחרי המון זמן אני חוזר לעיניינים סיימתי לימודים ועכשיו שוב חוזר לסיום הפרוייקט שלי בעזרת השם
ובלי כל נדר
נ.ב
שכחתי קצת פרטים על הספייסרים
מיוצרים מאלומיניום תעופתי חזק במיוחד מצופה בצבע אלודיין כחול המונע שיתוך וחלודות
בהרכבה על הרכב הספייסרים הגיעו מחו"ל מחברת ספיידטראקס ממש כחדשים
ניתן להרכיב עלהם גוזונים ביתר קלולות וניתן למצאם בכל חנות חלפים (גוזונים של בלנו)
מרחיבים את הסרן ב 2 אינץ