ליד מרגליות
https://inature.info/wiki/%D7%9E%D7%...A0%D7%99%D7%9F
Printable View
הגיע הזמן, עם קצת שינויים, מחר יוצאים לדרך - אני וחבר נוסף מהאתר.
אפריקה טווין חדשים דנדשים נקטפו היום מחברת ההשכרה.
מסלול כללי -
אשתאול לצובה - אלון - מעיין הדגל- רותם - צמח - עין ג'וחדר - רג'ר. לינה באודם.
בשל החג, רותם סגור ולכן אני בהתלבטות היכן לאכול בוקר. אשמח להמלצות.
א. בוקר בקופי ענן - רמות נפתלי ומרגליות - קירות מדברים ומצפור הר אדיר - מערת בית קשת - נשנוש בתושה - שווארמה בדליית אל כרמל - יורדים את בית אורן והיידה הביתה.
מי שרוצה להצטרף לדרך, אני זמין בה"פ
Sent from my HD1903 using Tapatalk
קובץ מצורף 140626
חבל שלא נתת התראה קצת יותר ארוכה. הייתי שמח להצטרף.
ממי לקחתם את האפריקות? מדובי נבו?
תהנו, ואשמח למסלול לכשתסיימו.
אכן דובי.
מחר אנחנו מתחילים בעין זיוון (כי פנצ'ר) ואם הכל ילך כשורה אז רג'ר והמשך לרמות נפתלי.
מוזמנים.
נ.ב.
ממליץ על מעיין הדגל, יחסית חדש, קצת לפני רותם. קובץ מצורף 140638קובץ מצורף 140639קובץ מצורף 140640
Sent from my HD1903 using Tapatalk
שנה עברה, זמן לנסות להשלים את מה שהחסרנו מפעם קודמת ולהוסיף.
התכנון הפעם הוא לצאת בבוקר חמישי מאיזור ירכא לכיוון רג'ר דרך גשר הפקק, להמשיך משם על קו 886 - 899 דרך קירות מדברים, מערת קשת ועד לאכזיב. משם דרומה לבית אורן (שווארמה בדליית תחילה) והלאה.
את הקטע מבית אורן דרומה אנחנו עדיין מפענחים כדי שיהיה מעניין יותר מסתם כביש 2 או 4. אם למישהו יש המלצות.
אופציה אחרת, ארוכה בהרבה, מאכזיב לכוון לדרך נוף גלבוע, למשוך לדרך אלון ומשם למרכז בין אם בתפוח ובין אם בכפר אדומים
עוד רעיונות למיצוי הרכיבה?
כלים - אפריקה, ויסטרום.
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
מבית אורן דרומה דרך השטח (לא יודע לומר מאומה לגבי אופנועים) - דרך יערות הכרמל (יש שבילים מסומנים, לא חייבים על הכביש), הר שוקף, לכיוון ניר עציון, כרם מהר"ל, מאיר שפיה, חורשן, רמות מנשה, אנדרטת משמר הגבול ואפ תרצה (להמשיך על דרך המוביל הארצי עד לכפר סבא (רחוב המוביל....) - לטעמי פחות כיף החלק מרמות מנשה עד כפר סבא.
כמובן שבכרמל תוכל "לחתוך" לקניית השווארמה :)
על כמה ימים מדובר?
להבנתי, והיכרותי עם המסלול שהוא תיאר, זה יום אחד.
תודה.
א. אין אופציה לשטח, נשארים בכבישים, אפשר משובשים אבל ההעדפה לאספלט בלבד.
ב. אכן בשלב זה מדובר במקטע של יום אחד, ארוך. אם יש רעיונות שיאריכו אותו יותר וכך נמשוך ליום נוסף, אחלה. אין לי רצון להגיע לאילת, אבל לא פוסל אופציה לרכב את ים המלח ולעלות בעקרבים חזרה למשל
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
כמה שעות של רכיבה
לינה בחושות "שביל בגבעה"
העליה בכביש מירון
יער ביריה
גונן
רג'ר
מצפה מרגליות
כביש הצפון הישן
קירות מדברים
מערת קשת
עין גדעונה