אני כמעט נוטה להסכים, מה גם שגם אני בעבר הפרדתי רשיות.
אבל,
יש נושא של X2 טסטים, X2 ביטוח ועוד.
השיקולים של פות"ש.
אישית, בחרתי באיחוד, נוסע עם גראנד על גז ומרוצה.
Printable View
כפי שאני רואה זאת, ההבדל בעלויות השוטפות יהיה זניח אם בכלל.
השאלה היותר חשובה האם הפאגרו הקצר בהסתכלות עתידית לא קטן מדי ואז זה שיקול לעבור לגרנד שירוקי מבית טוב.
אם הקוטן של הפאגרו הקצר אינו מגביל מצד אחד ומצבו טוב מצד שני, אז מה הסיבה להחלפה?
Asaf-a
אסף.א
תודה לכולם על כל התגובות המועילות.
כפי שציינתי הסבה לגז אינה אופציה מבחינתי. בראיה עתידית, הפאג'רו הקצר יהיה קצר מדי אבל משתמע שגם האמינות של הצ'ירוקי עשויה, לרוב, להיות נמוכה יותר.
לעת עתה החלטתי להשאר עם הפאג'רו הקצר שאני אוהב, בעיקר כי תוספת התשלום על ההחלפה תתקזז כנראה עם החסכון בעלות הדלק במשך שנים בודדות. כשאצטרך את המקום הנוסף אבחן אם צ'ירוקי יכול להיות חלופה ראויה, מפנקת במחיר דומה או נמוך יותר (משל פאג'רו ארוך מאותו שנתון).
תודה!
מה קורה
אני אולי קצת באיחור- אבל אני יכול לומר לך בצער רב שאם אתה מטייל בצורה רצינית, גראנד חדש אינו בהכרח הרכב בשבילך.
אחד החבר'ה אצלנו ביצע חישוב דומה - והחליט להצטייד בWK2 - במחשבה שזה ג'יפ, בניה ראויה של הרכב תניב תוצאות יפות, יש לרכב LOW והכול יהיה בסדר. זה לא איזה קקה.
וכמובן שהרכב נבנה כהלכה וכדת וכדין. השנה האחרונה לא היתה שנה שאני מגדיר כשנה קשה - כן היה מעלה רמון, ציר המוסכים, מצלעות, עשוש ורדית- הדברים הטובים הרגילים. כעת לקראת סוף עונת הטיולים כולנו נכנסים לישורי קו - והרכב שלו פשוט נהיה סמרטוט. בדיוק ישבנו על ישורי קו, אצלו הרכב ממש מתפרק. כולל שלדה. אני לא אומר בהכרח שכולם עושים עשוש ורדית, אבל הממצאים והעלויות רחוקים מלהיות מה שאני חווה בסוף עונה.
קובץ מצורף 138193
ריתוך שילדה?
פרוק והרכבת מושבים ושטיחים?
זרחן?
מה קרה לו?
קפץ מורדית/רמון הישר למטה?
איזה שנה האוטו?