אני משתמש בפח המתקפל מעלי אקספרס. נוח ואין בעיה להוציא ממנו את השקית. מתחיל להראות סמני התבלות שזה לא מפתיע ממוצר זול כזה.
Printable View
אני משתמש בפח המתקפל מעלי אקספרס. נוח ואין בעיה להוציא ממנו את השקית. מתחיל להראות סמני התבלות שזה לא מפתיע ממוצר זול כזה.
ידעתי שיש סיבה שאני לא זורק את הרגליים של המנגל הישן!
אז... לתלות את השקית על המראה או האנטנה כבר לא הולך...?
אה, סליחה, אם כבר אז כבר בטוח יש משהו ייעודי ל'אוברלנדינג'. חתוך.בלייזר ועם ציפוי מיוחד. אל תעצרו בחתיכת ברזל מהזבל.
אני הולך לבדוק מה יש ל snow peak להציע. היפנים האלה. אי אפשר עליהם.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני חושב שעלית על נתח שוק שטרם נוצל כי אני לא מוצא מוצרים כמו שתיארת. רק למנשא גלגל וכמובן עם מקום להחזיק כלי עבודה בצורה בטוחה שאין שום סיכוי שיפלו או יתמלאו בג'יפה.
קובץ מצורף 139764
צ'מע, פתחת פה סוגיה עקרונית והיא מיקום הרכב האופטימלי ביחס לנקודת הישיבה והבישול.
במחנה שלנו לא מצטופפים לייד הרכבים, נותנים ספייס לטובת אויר ונוף.
ואז ללכת לפח שתלוי על האוטו בשביל כל קליפת מלפפון זה מציק.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
,כל מקרה לגופו לדעתי. בעבר הייתי מבשל הרבה מהמדף האחורי של הרכב. מאוד נוח כי ה"מזווה" קרוב
הרבה פעמים אני מבשל על שולחן מתקפל, מעשן לצידי הרכב, הרבה פעמים ממש על הכנפיים של הדיפנדר כשאין שולחן פנוי
במרבית הפעמים שקית סופר ושאקל קטן של מפתחות סוגרים לי את הפינה של הפח. אפשר גם שקית איקאה (המוצר הכי טוב בכל החנות הזאת) על המראה.
קובץ מצורף 139768
קובץ מצורף 139769
קובץ מצורף 139767
קובץ מצורף 139770
בשנים שטיילתי עם טנדר פתוח , בטיולים של כמה ימים עם עוד רכבים (ג'יפים סגורים למינהם) , בסופו של דבר מצאתי את עצמי סוחב מזבלה שלמה מטפטפת ומסריחה מאחורה.. (למרות כל המאמצים לסגור את השקיות ולאטום הכל..)
בשנים האחרונות (ללא הטנדר ) , אני משתמש בתיק אשפה שתלוי על הרזרבי מאחורה (אחד מאלה שנמכרים באמזון) .
הבעיה באמת שזה לא כל כך נוח ונגיש אם מבשלים רחוק מהרכב. צריך לחשוב על פתרון של סל דומה אבל עם שליפה מהירה מהמתקון (וגם חיבור חזרה..) מעניין אם יש משהו כזה שגם יכול לעמוד זקוף ונוח כשהוא על הקרקע...(?)
קובץ מצורף 139771
זה בדיוק מה שיש אצלי, אחלה מנשא לשקית זבל
Sent from my iPhone using Tapatalk
תארתי בעבר את הפתרון שלנו.
2 חורים בצלע הצרה של השולחן, בהם משחילים 2 מוטות מהג'נקיה המקומית בבית (מוטות אוהל ישן לדוג') ועליהם תולים את השקית אשפה.
תופסים את השקית למוטות עם אטבי כביסה.
ככה הפח צמוד לשולחן, זקוף, ונגיש.
אבל השו"ס האמיתי בשרשור הזה הוא הפתרון של איל, עם הרגלי מנגל.
הרגליים של המנגל המתקפל בהחלט רעיון מעולה, , אבל התכוונתי לפתרון שכולל גם שינוע להמשך הטיול, כמו התיק על הרזרבי שאפשר להמשיך לטייל איתו עד שמגיעים לנקודת אשפה כלשהי, וגם שיעמוד בעצמו ללא הרכב כשצריך..
מתקן האשפה שלי מבוסס על כיסא גינה שקיצצתי לו את הרגליים, ומחובר לרכב בסגנון מתקן אופניים.
בתוכו יש באלת בניין.
השקיות נזרקות לבאלה.
בעצירה אין בעיה להניח אותו על הרצפה.
הבאלה מונעת קריעת שקיות, ומכילה נפח גדול מאד של זבל
זה מוטיב קבוע אצל דורון... להמעיט בהמחשה.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
אני רואה שלחברה מספר אחת בתחום - snow peak - יש מתקן לצד השולחן ב 15 דולר. היפנים עושים את המוצרים הכי טובים. לא הייתי לוקח שום דבר אחר.
אסף.
העליתי קישור למוצר כזה מוקדם יותר למעלה:
מה, בלי תמונה שמודבקת ישירות בשרשור אף אחד לא נכנס ?
קבלו:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a812ce3363.jpg
נראה לי שאסף מסתלבט...
בסוף זה מיועד לשקיות סופר.. ולא לשקיות אשפה הגדולות.
חלילה. כתבתי שאבדוק מה יש ליפנים.
אז בדקתי...
והתרשלתי בקריאת התגובות האחרות בדיון.
אסף.
הם מתיישבים טוב עם "סתם יקר"... באמת שהתאמצתי ולא מצאתי שום דבר טוב לטיולים ארצישראלים תוצרת snow peak...
למה ככה?
זה רענון זיכרון למשהו שכבר עלה כאן.
"איך אתם סוחבים את הזבל החוצה מהשטח"
קובץ מצורף 139782קובץ מצורף 139783