תגובה: בגי"ה - הסרת צבע מג'נטים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
בדיוק.
עומק אני מחפש בבחורות. סליחה, בגילי המתקדם זה כבר "נשים"..... לא בצבע לג'נטים של סופה שעובדת בשטח וגם ככה חבוטה מכל הכיוונים.
יודע מה? אולי בפוקוס שעוד מעט תקבל צמיגים חדשים ותעבור לג'נט 16, ולכבוד זה הג'נטים יקבלו טיפול שיכלול ניקוי יסודי וצביעה עם "עומק".
בניגוד לג'יפ, לפרייבט הזה לוק נקי ומטופח דווקא מאוד מחמיא.
בג'יפ זה צבע שצריך להשתנות מדי פעם בהתאם למצבי הרוח המשתנים של שוטר ירדני עם מוח של ציפור שמחפש רגע של תהילה. לא משקיע בזה מעבר למיסוך מדויק.
מיסוך מסקינטייפ. אני משתמש בסוג הרחב, כזה שמדביקים בכמה שניות מסביב לג'נט, עוברים עליו סביב ההיקף בסכין יפני כדי שיהיה מדויק פיקס. משחיל לתוך הג'נט טבעת חתוכה מקרטון במידה שסביב הברקסים. ויאללה, תן לו בריסוס.
מחזיק מעולה. נראה מצוין. אם אחרי חודשיים מתקלף קצת, מקבל שפריץ תיקון.
עבר לי בראש לנסות מסיר צבע שזה המקסימום שהייתי מוכן להשקיע בזה ולכן שאלתי. הסיכוי (גם אם קלוש) לנזק לצמיגים, הוריד אותי מהרעיון.
אם זה הכיוון
השקעת בפתיחה ובתגובות השירשור יותר .
אם הייתה במקום זה מתחיל לצבוע כבר הייתה מסיים:rolleyes:
תגובה: בגי"ה - הסרת צבע מג'נטים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מיסוך מסקינטייפ. אני משתמש בסוג הרחב, כזה שמדביקים בכמה שניות מסביב לג'נט, עוברים עליו סביב ההיקף בסכין יפני כדי שיהיה מדויק פיקס. משחיל לתוך הג'נט טבעת חתוכה מקרטון במידה שסביב הברקסים.
זה מביא לרעיון נוסף - מסקינטייפ (אם תוכל למצוא בצבעים מעניינים ז יותר טוב) - על כל הגאנט... וזהו.
עוברים את הגבול בלי שרואים צבע מציק לעין השוטר.