אתה יכול להסביר ולנמק בבקשה? הרי יש רכבי אוכל שמשתמשים בגז להפעלת גרילים ופלאנצות. וגם יש מספר פיצריות מתניידות שעובדות עם טאבון המופעל על גז.
Printable View
אז ההילקס עם הטאבון נראה וואוו, א-לה-חיים-כהן, אבל לא נראה לי פרקטי בכלל.
אין משטח עבודה ומקום אחסון (פיצה באה עם קולה, להזכירך), ואין הפרדה בין מי שמכין את הפיצות לבין הקהל שלו.
מציע לך בחום לנטוש את הרומנטיקה של טאבון ענק, ולחשוב על סידור שבו אתה עובד מתוך הרכב, נפרד מהלקוחות, גבוה מעליהם ובלי שמש/לחות על הראש.
הנגרר שבאזורינו מחזיק 4 טאבונים קטנים (30 ס"מ נטו) לרוחב הנגרר בצידו הקדמי. יש לו מקום לעבוד (2-3 אנשים לרוב) בקיבולת של 4 פיצות במקביל באפייה מהירה, ואף פעם לא נגמרה לו השתייה הקרה.
עדיין מחפש מה פה וואוו בכל התמונות האלו.
מצטער אבל הכול נראה לי די סתמי עד מצחיק.
דבר שני, כדאי לך לפני שאתה מבזבז על זה אגורה שחוקה להכין תוכנית עיסקית ולראות אם ואיך זה מרוויח כסף.
כבר ראיתי בחיי מספיק עסקים שלבעליהם היה נדמה שהוא הולך להדפיס כסף אבל כשנפגשו עם המציאות התגלה שהם לא היו בכיוון.
לעייתים הם גם סרבו להיפרד מהחלום עוד זמן רב אחרי שכבר היה ברור שזה עושה להם חור בכיס שעד שעצרו הפך לבור.
על העצה של בועז אוסיף - לך ליעוץ עסקי, גם אם אתה חושב שיש שלך תכנית עסקית טובה.
המדינה מסייעת בזה, כולל הלוואות ועוד.
חפש - מעוף בגוגל.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
זה - וואוו (שכחתם שזה אתר ג'יפים, קורה)
קובץ מצורף 140492
זה ממש וואו!
חבל רק שיש מאחורה את הטאבון הזה שמכער את האוטו....
אפשר גם בגרסה ההודית עם הגג המוגבה והרבה פוטנציאל ל-וואוקובץ מצורף 140498קובץ מצורף 140499
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
מלכתחילה כתבתי שאני רק משתעשע ברעיון. אף אחד לא מדפיס כסף מפיצה וגם אם כן אתה עובד כמו חמור רוב שעות היממה, רוב השנה ובעצם זה החיים שלך. צריך להיות ממש אבל ממש פנאט ומוכוון מטרה כדי להחליט שאתה הופך את התחביב שלך למקצוע. ובאמת, סצינת הפוד-טראקים בישראל במגמת צמיחה מתמדת. בעיר שלי - ירושלים , ניתן לראות כבר פה ושם פוד טראקים שקיבלו אישור להפעלה מהעירייה. תמצאו אותם בכל מני לוקיישנים מגניבים כמו גינות ציבוריות ומתחמי פעילות כאלו ואחרים.
אני נובר ברעיון כבר די זמן. ברור לי שהעלות להקמת עסק כזה יכולה גם להגיע לרבע מליון אם מתפרעים אבל ניתן גם באמת להתחיל ממש בקטן.
הבירוקרטיה סביב הוצאת רשיוןלהפעלת אוטו אוכל די מעצבנת אבל כיום יש חברות שעושות את זה בשבילך. תביא את הכסף והזמן ותקבל עסק.
ועד שמשהו יצא באמת לפועל קבלו עוד אפקט וואו :
קובץ מצורף 140537