בצהוב כתוב שאין כנראה תביעות לרכב זה https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f72603e432.jpg
נשלח מהנייד
Printable View
בצהוב כתוב שאין כנראה תביעות לרכב זה https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f72603e432.jpg
נשלח מהנייד
התשובה הכי טרוויאלית היא אם לרכב לא היה ביטוח מקיף.
אין את מי לתבוע במקרה זה.
או שתבעו את המכונית הפוגעת ישירות ולא את הביטוח של המכונית הזו.
אוסיף נתון, שנכתב, אבל אולי לא היה ברור דיו. שימו לב שהביטוח עד סוף מאי 22.
אבל כבר בסוף פברואר הרכב עבר לבעלות הסוחר, ולכן הביטוח בביטוח ישיר הפסיקלהיות רלבנטי.
אפשר לקרוא את "החלפת סוג כיסוי" כ-הקפאת ביטוח, את "החייאה" כ-חזרה לשימור בזכויות ביטוח כפי שמישהו אמר פה, ואת "שינוי מסםר רישוי" כ-הקמת ביטוח חדש על הרכב האחר שנרכש על ידי מי שמכר.
ניסיתי לבדוק את זה עם סוכן הביטוח, רק מה, בכל חברה הוא היה יכול לבדוק מה קרה עם מספר פוליסה שקיים אצלי, רק שבאופ ןממש מפתיע, סוכן ביטוח לא עובד עם ביטוח ישיר :mad:
אני לא רוצה איך אפשר לקרוא, אני מעונייין בידיעה.....
חפש בגוגל דוח בלקר.
תשלם, ותקבל תוצאה ברורה יותר מהדוח שצירפת.
יש חדש?
מסקנות?
מעניין.
אז ככה, כאוהד מושבע של בלק"ר (בדקתי איתו 6 רכבים לפני שקניתי, ניצלתי ב-5 מתוכם) ולאחר שיחות עם השירות שלהם אני יכול לסכם זאת כך:
1. שווה כל שקל, אין פה שאלה
2. זה הדוח הכי מקיף שיש, אני מבין בעולמות הרכב, זה לא רק דוח סליקה של הביטוח ומשכונים/שעבודים - זה כולל שכבות מידע שאין לאף אחד בישראל מתוקף שת"פ שלהם. ולראייה, הוצאתי דוח על רכב מסוים, וראיתי שהוחלף בו גיר, ושתי דלתות, בדוח סליקה לא היה רשום את ה מן הסתם.
3. הם יודעים מידע על רכבי ליסינג והשכרה - מה שבסליקה לא רואים (כי חברות ליסינג לא מבטחות רכבים - לידעתכם!!!)
4. יש את שכבת חוכמת ההמונים - זה עזר לי להיזהר ממוכר מסוים שהיה סוחר שלא הציג עצמו כסוחר ולא היה לו תו סחר (עבד על אח שלו או משהו כזה)
5. תקבלו החזר מלא לבדיקה ואחריות חצי שנה שאין בשום מקום.
6. יש מערכת AI שמסיקה המון דברים חשובים שלא הייתם יכולים לדעת גם בבדיקה פיזית (למשל, פעם אחת זה הציג לי רכב מ-0 ק"מ, הכל טוב ויפה רק שצריך להוריד 21% מהמחירון)
לסיכום:
אני מכיר עוד 2 אתרים שעושים את מה שציינו פה שזה סה"כ 2 שאילתות לסליקה ולמשכונות, (טאבו ישיר וקרסטופ) ולוקחים על זה 100 ש"ח - אבל אין מה להשוות, לדוח בלק"ר יש מקורות פרטיים שאין כנראה לאף אחד, לא יודע מאיפה ואיך, אבל זו עובדה - גם בדוח לדוגמה שלהם אפשר לראות את שכבות המידע.
ונרשמת במיוחד לג'יפולוג כדי לחלוק איתנו את ההתרשמות האובייקטיבית שלך ! תודה!
אסף.