סרני טויוטה צרים מידי לדעתי, בשביל צמיגי 35" ואולי אפילו 33". תהיה פגיעת הצמיג בדופן הפנימית.
Printable View
סרני טויוטה צרים מידי לדעתי, בשביל צמיגי 35" ואולי אפילו 33". תהיה פגיעת הצמיג בדופן הפנימית.
ידוע ונלקח בחשבון.
בגלל זה בניתי את החלק האחורי 30 על 30 ס"מ ולא במידות המקוריות. כרגע שלדה רחבה יותר מהבודי באיזור הבתי גלגל האחוריים.
אבל זה באמת לא ממש משנה. החלטתי לעשות כמה שינויים בתכנונים שלי, אתם בטח תקראו על זה בקרוב :-D
Quote:
שנוסעים על צמיגי 35 עם סרן DANA44 מאחור וDANA30 מקדימה.
Correction:
We were talking about a 9 inch in the rear
Quote:
אני מקווה שמתישהו ג'ו יקשר אותי לבעל הרכב
You can do it yourself:
http://www.southweststeno.com/jeepers/
The name is Sam Inman
tell him that I said he should be nice to you.....and use proper English
The jeep is the green cj7
Specs:
83 cj7
304 V8(will be a 360 by this sunday)
Chrysler 999 automatic
rear 9 inch ford(detroit)
front D30(lock rite)recently changed to superwinch hubs)
35 inch generics(no name tires),
SOA,rear cj springs all around
Hydroboost brakes
Full cage
Look at the pics to see it in action
Register or I'll give you a pass word
אה, הייתי בטוח שאמרת שיש לו D44.
אבל עדיין לא ברור לי איך אפשר לשים 35 על D30....
ברוך, אתה רוצה הוכחות מתמטיות מסובכות או פשוטות?
לשבור אפשר גם סרנים של ריו.
כן יש גם שנוסעים עים 44" על סרנים של דנה 44 ו30 קבלו
http://img156.imageshack.us/img156/5820/4c110kr.th.jpg
עכשיו מקדימה
http://img474.imageshack.us/img474/7117/fc113ku.th.jpg
ועוד עים 8 צילינדר שלא עושה להם חיים קלים
רק צריך להיות מוכן לפרק כל טיול
סליחה גם הקידמי 44ציטוט:
נכתב במקור על ידי atlas
מיכה, אני לא יודע להסביר את זה, אבל כל תמונת המציאות שלך עדיין מעוותת איכשהו, גם שנה אחרי שנכנסת לג'יפולוג בתור חבר פעיל... בדרך כלל אנשים מתיישרים יותר מהר :grin:
אפשר לסוע עם כל גודל צמיג על כל סרן. באמריקה - שם זו מדינה חופשית. אתה לא צריך לחפש יחידי סגולה - יש המון אמריקאים שנוסעים עם 35 על דנה 40, גם עם 38. זה לא אומר הרבה חוץ מזה שעושים את זה. אם זה כדאי או לא? גם לזה אין תשובה.
מישהו כמו עומר למשל, יכול להרכיב היום על הג'יפ שלו 38 אינץ' - הם לא ישברו , באחריות :-P הרבה ג'יפים אמריקאים הם כמו של עומר, לא trailer queen אלא garage queen (טוב בזה סיימתי להעליב את עומר להבוקר)
33 על דנה 30 זה סביר, באמריקה זה דה-פקטו הסטנדרט. גם בישראל זה מאד מאד נפוץ. זה מגדיל את הסיכוי לשבר, אבל לג'יפ טיולים זה יופי. באותה מידה אפשר לסוע עם 35 על דנה 44 - על ג'יפ טיולים, זה יעבוד בסדר גמור - לדעתי.
עכשיו, אל תוציא את דברי מהקשרם כמו שאתה רגיל! - זה שנמרוד (ועומר) אמרו שזה יופי, וברוך אמר שלא, לא זה ולא זה תורה מסיני. יכול להיות שאתה נהג מחורבן ובנוסף הסרן הספציפי במצב תחזוקתי גרוע עם חופשים בכל מקום ואתה כן תשבור אותו לחתיכות במכת הגז הראשונה, ומצד שני עובדה בסלע היא שיש אנשים שנוסעים עם 35 על דנה 30 ולא שוברים - אם הם מטיילים רגוע, אין סיבה שישברו.
אגב ערן - סרני הטויוטה הם במידות של סרני הסיקס המקוריים בדיוק של +- ס"מ, ממש פיקס. אפשר לשים עליהם 33 כמו על סרני הסיקס, הבעייה היא פגיעה בבודי ובשביל זה צריך הגבהה משמעותית, אבל הרוחב בעקרון בסדר גמור.
למה מעוותת? ברור לי שטכנית אפשר להרכיב צמיגי 44 גם על קורקינט. זה לא אומר שזה נכון לעשות את זה כך.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
רציתי רכב "מיוחד" עם צמיגים גדולים. הבנתי מה זה דורש ואת העובדה המצערת שכנראה סרנים מתאימים, במתאימים הכוונה לסרנים שכמעט בטוח שלא ישברו, קשה עד בלתי אפשרי בארץ להשיג.
הסרנים היחידים שכביכול מתאימים לסיקס אלו סרני גלדיאטור. עדיין ההתאמה והתוצאה לא יהיו אופטימליות מבחינתי.
סרני טויוטה נשקלו גם כן, יכול בהחלט להיות שבשנה הקרובה אשדרג לסרני טויוטה. גם ככה המחיר שלהם יורד והופך להיות יותר אטרקטיבי.
אין נכון ולא נכון בג'יפים. אתה רוצה לדעת מה "נכון" לעשות ? לך לרב.
אתה חושב שלא הלכתי....:-D
כמו שאני רואה את זה, אפשר להיות על הקצה המסוכן, אפשר על הקצה הבטוח ואפשר באמצע.
עד כמה שאני מבין, DANA30/44 זה הקצה המסוכן, DANA60/70 זה הקצה הבטוח וDANA 44/60 זה האמצע האופטימלי. הבעיה היא שקשה להשיג סרנים מתאימים מבחינת רוחב ו/או מבחינת עלות.
כרגע לאור כל הנתונים שבידי לא שווה לי להרכיב סרנים גדולים וצמיגים גדולים.
יתכן שבהחלט אשדרג לסרני טויוטה. ללא קשר לגודל הצמיגים. עוד לא החלטתי.