לא פניתי אליך בבקשה הזאת.
הבקשה שלי לגיטימית למי שבראש של לעזור.
תאר לך שכל שאלה פה היו מפנים אותך לספר של 130 עמודים, היה אחלה פורום. מאוד אינפורמטיבי.
Printable View
לא פניתי אליך בבקשה הזאת.
הבקשה שלי לגיטימית למי שבראש של לעזור.
תאר לך שכל שאלה פה היו מפנים אותך לספר של 130 עמודים, היה אחלה פורום. מאוד אינפורמטיבי.
בקצרה, מנוע 1.2 פיורטק סובל מהתפוררות רצועת הטיימינג, שפעמים רבות מביאה להרס המנוע.
יש מסקנה בחלוף שנה?
נמצא באותה התלבטות לפני רכישת רכב לעובד כתחליף לדוקר שסיים את חייו
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אשקרה היה חשוב לך להעיר למישהו על משהו שהוא כתב לפני שנה??
חוזר לשאלתי-
מחפש מחליף לדוקר, אשמח לתובנות מנסיון
האמת, לא שמתי לב שהשרשור ישן
וואלה לא, אין.
הברלינגו החדש (והתאומים שלו, טויוטה ואופל) מבאס עם כל בעיות האוריאה שלו, זה לקנות רכב עם פצצה מתקתקת בפנים ולחכות לתורך.
ואז להתחיל קומבינות של ביטולים ועניינים.
לא החוויה שאני רוצה כשאני קונה רכב חדש במחיר כזה של 170,000 +
אני עדיין על הגדר בליסינג, מחכה לאיזה תנועה בשוק.
מקטגוריית 'צרות בהייטק' - אני עדיין גר בספרד ומתמודד עם בעיה אחרת. מעוניין בקנגו דור א' לאחר מתיחת פנים (מודל 2005-6) עם מנוע בנזין לטיולים רגועים בפרברים, סתם כי יש לי נוסטלגיה אליהם מהצבא (כן, יודע ששם הם היו דיזל). יש לא מעט אקזמפלרים שמורים ברחבי המדינה שאפשר לרכוש במחיר נוח. הבעיה היא שעם תקנות זיהום האוויר הנוכחיות, הדבר הזה לא מורשה להיכנס לאף עיר אירופאית גדולה, וזה כל הז'. לא רק עם הקנגו, אלא באופן כללי - גדל עכשיו דור של אנשים צעירים לשעבר עם כסף שרוצים לרכוש את המכוניות הפשוטות של פעם שהיו להורים שלהם וכו'. אבל אין מה לעשות איתן חוץ מלצאת לסיבוב בסופ"ש, כי האיחוד האירופי החליט שלהיות חובב רכב זה פשע בר ענישה.
אני מבין שזה לא ממש מקדם את השרשור, אבל במישור הפילוסופי זה ממש חורה לי. הרי תרבות האספנות והרטרו תמיד התבססה על קהל היעד הזה, ועכשיו שהגענו לגיל המתאים פתאום אנחנו מגלים שהחלום נגוז. כוסאומו היבשת הזאת!
טוב, פרקתי. תודה על ההקשבה. אפשר להמשיך. ;)
אצלנו בחברה יש כמה אופל וגם ברלינגו כבר כמה שנים, לא מכיר בעיות מיוחדות גם אחרי קמ גבוה וסוחבים די הרבה משקלק באופן קבוע.
באופל יש פטנט נחמד שהחלון של דלת המטען מפתח גם בלי לפתוח את הדלת - הטטכנאים אצלנו מאד אוהבים את זה שהם יכולים בקלות להוציא ארגז כלים בלי לפתוח את כל הדלת.
דגמים עם אוריאה ?
לטענת איש המכירות של סיטרואן שדיברתי איתו אתמול התקלה עם מיכל האוריאה הדולף טופלה ע"י היצרן והחל משנת 2021 היא לא מופיעה.
לא שאני בונה על האמינות של אנשי מכירות אבל אין לי הרבה ברירות.
ד"א, kd2
לדעתי בהפרש העלויות בין לסינג לרכישת הרכב אתה יכול לקנות בשנה 2-3 מיכלי אוריה ספייר (-;
התקלה ממש ממש לא טופלה, ממשיכה לקרות לרכבים חדשים לגמרי.
וזה בתהליך של תביעה ייצוגית.
יש תעשייה שלמה של ביטולים של הדבר הזה, כנס לקבוצת הפייסבוק של ברלינגו ותראה.
הנושא הכלכלי של הליסינג, יש לו עוד סיבות זה לא רק עלות נטו.
הייתי שמח לקנות כזה חדש מחר בבוקר, אבל באמת שזה המון כסף על רכב עבודה הכי סתמי ועוד עם שטויות כמו האוריאה.