-
תגובה: מה דעתכם מניסיונכם, 4x4 בליסינג (ככל הנראה די מקס)
מבחינה כלכלית, לא יתכן שמשתלם לך לקחת טנדר רגיל בליסינג. גם אם מגלמים לך את שווי המס ב100% - אתה היית יכול לקבל את הסכום הזה כמשכורת, ואז היית מקבל עליו גם זכויות פנסיוניות והפרשות מלאות. לפי מה שכתבת עד כאן - אתה מורח את עצמך כדי להצדיק את ההחלטה לקחת טנדר בליסינג - זכותך.
-
כסף קונה נוחות ושקט.
אם התשלום שווה את זה זה עניין אישי
מוטי תתחדש, אם כולם באים עם נעילה קח את מי שיש לו גלגל הכי גדול והכי נפוץ מבחינת מידות.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
אני לא יכול לוותר על הליסינג, הרכב הוא רכב עבודה והכרחי לתפקוד החברה, אני לא טכנאי שירות אבל חייב להיות נייד, או פוטנציאל לנייד, נגיד השבוע נסעתי לחצרים לפגישה, לפני חודשיים לדימונה, לפני שבועיים למגדל תפן.
אני יכול לקחת רכב זול יותר, ולקחת את ההפרש אליי, אבל אני לא אסע ב i10 וחשמלי לא על הפרק כרגע, במיוחד עם עתיד מיסוי לא ברור.
ליסינג קונה שקט, צחי נגע בנקודה, כזה שלא אכפת לי מה תכולת הטיול, כביש או שטח, זה תמיד יהיה ברכב של החברה, אם פתאום יש שביל יאללה, אם יש 200 ק"מ כביש גם יאללה.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מויש
ולקחת מהמעסיק לברוטו את ה 8,000 ש"ח לפחות שיעלה לו להחזיק לך אותו בליסניג תפעולי.
ו 8000 ש"ח ברוטו יישאר לי4000שח בנטו.זה לא מכסה את ההחזר החודשי של רכב חדש ו/או ליסינג תפעולי
אשמח לשמוע שאני טועה
-
נניח משכורת הבסיס שלך 30,000.
בנוסף אתה מקבל היילקס חדש, שמחירו 270,000 שקל. שווי שימוש 2.5 אחוז - 6,675 שח. תריץ על זה סימולצית מס ראשונה.
לחלופין המעביד מגדיל לך את המשכורת ל36,675 ש"ח, אין רכב. תריץ סימולצית מס שנייה.
תראה מה ההבדל בנטו, וגם מה ההבדל בהפרשות כולל קרן השתלמות מעל תקרה (מקווה שיש לך).
-
רחרחתי כבר, יש בעיה עם החזרי הדלק, יש בעיה עם הביטוח לעבוד עם רכב פרטי,יש בעית ביטוחית של מוצרי החברה ברכב פרטי, במקרה גניבה וכו
לא בא לי להכנס לפינה הזו.
-
מוטי, אני לא יכול לעזור בחישובים פיננסיים, אבל עשיתי את הדרך מרכב מיושן לרכב חדש ואני יכול להמליץ בחום.
נסיעה בראש שקט, כלום לא מקשקש והרכב לא מבלה במוסך.
זה כיף גדול.
אם הדלק בחינם, אז בכלל…
לביא
-
תודה לביא, את הפיננסים כבר עשיתי.
את ההבדל בין חדש לישן אני מכיר.
אני מזכיר שכל מטרת הדיסקו מלכתחילה הייתה בדיקה, האם המשפחה זורמת וכו לפני שאני נכנס להשקעות או החלטות מחייבות לתקופה ארוכה.
אסף כתב שאם כבר יש תמהיל כביש לא קטן הדי מקס עדיף,אחפש איפה הוא כתב את זה....
-
אני נוסע לאחרונה די הרבה עם דימקס ls כסאות עור וכו...
לא מת על זה. הם גם שחורים. המזגן עושה את העבודה. אבל עדיין.
ביומיום הרכב די נוח ואני לפעמים גם תופר את המדינה מצפון לדרום. לגב אין תלונות. (מצד שני ההשוואה שלי היא דיסקו ישן ואופנוע...).
אין לי נסיון במושב האחורי.
יצא לי כבר להושיב אותו על גחונו, ובקטע הזה, הוא חלק מלמטה כמו שצריך. למעשה, אם הייתי קונה כזה, לא חושב שהייתי שם לו מיגון כלשהו. אולי משהו לדיפ' הקדמי בשביל טעויות נהג אקוטיות.
מה שכן,
יש בו יותר מדי מערכות בטיחות שמטריפות אותך וצריך כל פעם לנתק. (ממש משתלט על ההגה באלימות אם הוא מחליט שאתה נדחף צפוף מדי).
אה,
וגם לא הבנתי מה הטיפשות לשים בתא הכפפות צ'יינגר דיסקים/dvd ולבטל את יציאת ה12v שהיתה שם בדגם הקודם.
-
מוטי, מה לגבי איסור ירידה לשטח, פגיעות בגחון וכו׳.
למיטב זכרוני, זה דבר שחברות לסינג דורשות.
איך מתכון להתמודד עם זה או שיש לך החרגה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
תודה איל,
ניר, בדקתי גם את זה, התשובה היא כזו: אנחנו ממליצים שתרכיב מגני גחון, והם הציעו לי סט ב1500 ש"ח, או ללכת להרכיב לבד,אני מעדיף לתת להם להרכיב שזה יהיה באחריותם, מה שהם בחרו לשים.
האוטו לא יעשה מסלולי עבירות קשים, לפני חודש נסעתי בשיירה עם היילקס חדש מקורי, בציר האדום שעולה מבור ציפורים לשבטה, אני מניח שזו דוגמה לציר ממוצע, אין שם שום דבר שמסכן את האוטו ולא את הגחון, ועדיין נחמד וטכני (לא עבירות קשה)
אבל זו נקודה שבהחלט צריך לתת עליה את הדעת, אני לא חושב שהייתי אי פעם בציר שיש בו פוטנציאל לפגוע בגחון של טנדר, ברור לי שלא הייתי לוקח פורסטר בליסינג למסלול כזה ,אבל אני לא חושש בקטע הזה, אני לא חבלן ויודע להקשיב לרכב ולהתאים את הקצב לשביל.
כנראה שלא אגיע למעלות שלא הגעתי אליהם גם עם הדיסקו (שלא נעול) ועדיין נהנינו בטיול.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
.
אני רוצה לבדוק גם ראם 2500, אבל מתקשה להשיג הצעת מחיר, היתרון שלו הוא ההקלה במס, החיסרון שהגברת צריכה לעשות רשיון
תחתור לכיוון.....
אם הגב׳ בת אמיתית להתיישבות האובדת או שווה ערך לא תהיה לה בעיה לעשות רשיון
הנוחות על הכביש מדהימה
והשווי שימוש 0 שווה הכל
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
-
לגבי החיים עם טנדר כרכב משפחתי,
1. לדעתי - חייבים לסגור את הארגז. הייתי עם ארגז פתוח (עם כיסוי מתקפל) חצי שנה, ועכשיו עם ארגז סגור עם פתיחה משלושה כיוונים, זה הבדל של שמיים וארץ בנוחות בשימוש היומיומי ובטיולים / נסיעות ארוכות.
2. צריך לקחת בחשבון שהארגז לא ממוזג, בחורף ובקיץ, ולחשוב איך זה משפיע על הדברים ששמים בו.
3. טנדר זה גדול. במיוחד עם תלך על הראם, ושלי קצת יותר קרוב אליו בגודל. אני לא מסתובב איתו לעיתים קרובות (או בכלל) באזור המרכז, אבל אם יש איזו פגישה או סידור באזור קצת יותר צפוף של העיר, וזה קורה לא מעט לכולם אני מניח, זה דורש תכנון ותפעול בהתאם.
4. הנוחות היא לא נוחות של פרייבט או suv. גם אם אתה על המתלים ביצור סדרתי היקרים ביותר שכסף יכול לקנות בארה"ק (ואולי גם בארה"ב), ועל אחת כמה וכמה לא על מתלים סדרתיים. גם תא הנוסעים (אפילו שהשתפר בטירוף בשנים האחרונות) לא אידיאלי למשפחה ולנסיעה קבועה מאחור.
5. זה מדהים וזה נפלא ולא הייתי מחליף את הטנדר שלי בשום רכב אחר. אני אסע עליו עד שיקחו אותו ממנו בכוח ואתמודד עם כל החסרונות כי היתרונות, מבחינתי, משמעותיים פי כמה.
אבל זה לא לכל אחד, וזה דורש הבנה של "לאן נכנסים". תחשוב על זה טוב טוב למרות שזה נראה כמו פתרון טוב וסקסי, ותראה שזה מתאים למשפחה שלך. יש טנדרים להשכרה בחברות הרגילות . קח אחד לשבוע שבועיים חודש, ותראה שזה עובד לכם.
לאור הדרישות שכתבת לעיל, לא תהיה לך שום בעיה בשטח עם רקסטון ממוגן ומוגבה. איכות החיים תהיה בליגה אחרת.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
לגבי החיים עם טנדר כרכב משפחתי,
1. מסכים, אפשר גם סגירת גלילה
2. +1
3. ממש נכון, פחות כיף עם טנדר במרכז
4. הנוחות היא לא נוחות של פרייבט או suv. גם אם אתה על המתלים ביצור סדרתי היקרים ביותר שכסף יכול לקנות בארה"ק (ואולי גם בארה"ב), ועל אחת כמה וכמה לא על מתלים סדרתיים. גם תא הנוסעים (אפילו שהשתפר בטירוף בשנים האחרונות) לא אידיאלי למשפחה ולנסיעה קבועה מאחור.
פה ידידי אני חולק עליך.
מתי נסעת/נהגת לאחרונה על טנדר חדש?
יצא לך לנסוע על סט בולמים עם הבת יענה?
אכן לא נוח כמו מרצדס בכביש, אבל בהחלט טוב יותר מכל SUV (אולי פחות מG)
ובשטח זה עולם אחר
5. +100000000
בקיצור מוטי
אתה רוצה טנדר, זה מסתדר לך עם מקום העבודה
אז יאללה סע על זה
תוודא שבאמת יש נעילה אחורית בדגם שתקבל
ותבדוק אפשרות לשדרוג בולמים.
המקוריים בדימקס לא להיט והוא נמוך (מאוד מאוד נמוך)
*מוזמן לסיבוב כשאתה באזור
-
מוזר,
פה נראה שיש נעילה דיפ ב +S (בתמונה המצורפת)
אין לי נסיעות למרכז שהם לא חנייה בחניון מסודר,
אני מכיר שחנייה בכל מיני רחובות מגורים הם קשים, אבל זה לא המצב שלי, 99אחוז מהנסיעות שלי הם ללא בעיות חנייה גם לפול סייז עם נגרר.
לגבי הארגז, ברור לי שזה הכיוון, גם רשמתי את זה.
לגבי רקסטון, אני ממש מפחד על הרדאר הקדמי ולא בא לי לנסוע על ביצים בשטח.
אני אמשיך לטחון לסוכני המכירות של הליסינג את המוח (סוף סוף אני הלקוח אז מותר לי על כל מה שעושים לי, חחחח)
נתתם לי חומר למחשבה,תודה לכולם https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...de4d32484e.jpg
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הכוכב הכחול
בקיצור מוטי
אתה רוצה טנדר, זה מסתדר לך עם מקום העבודה
אז יאללה סע על זה
תוודא שבאמת יש נעילה אחורית בדגם שתקבל
ותבדוק אפשרות לשדרוג בולמים.
המקוריים בדימקס לא להיט והוא נמוך (מאוד מאוד נמוך)
*מוזמן לסיבוב כשאתה באזור
אני נוסע על רכב בן שנתיים וחצי, בשנתיים האחרונות על הציפור (שדומה לבת יענה) מהסדרה המאוד יקרה.
זה הרבה יותר נוח מהמקור, וזה מגהץ מדהים בשטח, וכשמשווים אותו לעצמו - הוא אחלה רכב, אבל מדי פעם אני עולה על דיפנדר, לנדקרוזר או רקסטון בני אותו שנתון לנסיעה ארוכה, וההבדל מורגש.
הטנדר כבד יותר, הנהיגה (והנסיעה) זורמת פחות ולא חלקה כמו באחיו הרכים, רועש יותר, ובשורה התחתונה הוא מעייף יותר (גם את הנוסעים).
שוב, אני לא מחליף אותו בעד שום הון שבעולם, אבל אני לא מקבל את האמירה פה שזה אותו דבר כמו suv - רק עם ארגז פתוח במקום דלת חמישית.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
אני רק מתקן (לא חושב שזה רלוונטי), הדגם שאני מכיר הוא lse-premium.
וגם לדעתי ה-s לא פורסם בהתחלה עם נעילה.
-
להבנתי ה LSE הוא הדגם היקר ביותר עם כל "הפינוקים"
תודה.
-
טנדר אמריקאי מוכר במס אפשר לנסות ב׳צמח ליסינג׳. לבן שלי יש RAM שלהם.
-
זורק פה כמה עדכונים, במידה וזה מעניין מישהו חוץ ממני [emoji6]
חברות הליסינג הסטנדרטיות לא מוכנות לתחזק עבור לקוח קטן/ לא אטרקטיבי פול סייז, וגם מי שיש לו תירץ שאנחנו לא באזור התפעולי שלו (הם בצפון ואנחנו במרכז)
אני מחזיק בהצעות מחיר ל2 דגמי היילקס: האדוונצ'ר, שמאובזר יותר: קרוז הקונטרול אדפטיבי, אנדרואיד אוטו, בקרת אקלים וכו...
והאקטיב (פחות מאובזר) , ואני לא מוצא בשום מפרט הערה לגבי נעילת דיפרנציאל, האם לכל דגמי היילקס יש נעילת דיפ' ?
את שניהם ניתן להזמין מהליסינג עם ארגז שמותקן ע"י היבואן, זה חלק ממפרט ההזמנה,ובעקרון ניתן להזמין כל מה שיש במפרט היבואן וזה יתווסף לפריסת התשלום התלת שנתית.
אני מודה שאני עדיין מתנדנד בהחלטתי, צריך לישון על זה עוד קצת ואנסה לתאם נסיעת מבחן בסוכנות
-
מופיע באתר היבואןhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c7be1b7d23.jpg
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
-
שלח לינק בבקשה.
אבל הבנתי מהתמונה שיש עוד סיבה לפסול את האקטיב
-
אז אתה מגיע מחר למפגש עדיין עם הדיסקו?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
אני מודה שאני עדיין מתנדנד בהחלטתי, צריך לישון על זה עוד קצת ואנסה לתאם נסיעת מבחן בסוכנות
רק בגלל שאתה עדיין מתנדנד... אני מרשה לעצמי להיות נודניק בפעם האחרונה ולומר לך שאם אתה עושה עסקת ליסינג על היילקס, אתה הולך להפסיד עשרות אלפי שקלים רבים, אולי אפילו יותר, בטווח הקצר והארוך. כשהאלטרנטיבה היא לא דיסברי רקוב, אלא אותו רכב שטח מודרני שאתה רוצה, באחזקה פרטית.
לא סתם אנשים לא בוחרים בעסקה כזאת, זה פשוט לא משתלם.
סיימתי.
-
אני מריץ את הדילמה הזו שוב ושוב....
אתה בסדר גמור בלהיות הדבר הזה על הכתף, אין לי בעיה בכלל אם מה שאתה טוען
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
אז אתה מגיע מחר למפגש עדיין עם הדיסקו?
הדיסקו עדיין אצלי, בועט ונוסע.
אבל לא נגיע למפגש הפעם, לא מסתדר לי
-
-
נמרוד, הטענה שלך לא מסתדרת לי כלכלית.
אם תוכל לפרט פה צפי עליות ל 3 שנים: ביטוח, טסט, תחזוקה שוטפת, דלק, ירידת ערך ל 3 שנים ע"ב 20אלף ק"מ בשנה.
וכנגד אני מעמיד את העלות של 2500 ש"ח לחודש פיקס בליסינג.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
נמרוד, הטענה שלך לא מסתדרת לי כלכלית.
אם תוכל לפרט פה צפי עליות ל 3 שנים: ביטוח, טסט, תחזוקה שוטפת, דלק, ירידת ערך ל 3 שנים ע"ב 20אלף ק"מ בשנה.
היילקס חדש או כמעט חדש.
הערכה גסה ומחמירה: ביטוח+טסט 10,000
דלק: 15,000
תחזוקה: 3,000
ירידת ערך: 10,000
סה"כ - 38,000 בשנה. תעגל למעלה ל120,000 בשלוש שנים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
וכנגד אני מעמיד את העלות של 2500 ש"ח לחודש פיקס בליסינג.
היילקס בליסינג זה שווי שימוש 6500 מינימום. זה מה שיעלה לך. כפול 36 זה 234,000 שקל בשלוש שנים.
תסביר למה אתה מתכוון כשאתה כותב 2500.
-
הבנתי איפה הטעות שלך,
אמרתי שתחשב רק! עלות של 2500 ש"ח בחודש
וזה יוצא רק90 אשח ב3 שנים,
למה 2500 ש"ח? כי הרכב הנוכחי ממומן ע"י החברה וכל מה שמעבר נופל עליי, והאסטרא הזה יוצא 2500 ש"ח בחודש