תגובה: התחדשתי בברונקו ווילדטראק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
בארה"ב כמובן שיש כבר פגושי אפטרמרקט מותאים לכננת עבור הברונקו
יש גם בארץ. הם מותאמים לכננת אבל לא לרדאר.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YoavR
כל דגמי הברונקו שמיובאים לארץ מצויידים ברדאר קדמי. התקנת כננת עם או בלי פגוש תחליפי פוגעת בתפקוד שלו.
למיטב ידיעתי אין עדיין מוצר אפטר מרקט שיודע לתת פתרון לנושא.
אשמח ללמוד על משהו חדש אם מישהו מכיר.
(אני לא מתכוון לקומבינה ביצור מקומי)
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
מהסרטונים בערוצים שאני עוקב על הברונקו מהיום שיצא .....יש : אבל זה בארה"ב לא יודע אם אפשר לייבא לפה:
https://youtu.be/e35CBnJePdo
https://youtu.be/XAkwjUnTi3k
פשוט חלק מהמגן גחון לרוב ,ומתחת לראדר
תתחדש!
1. יש קבוצת ווטסאפ די פעלתנית של בעלי ברונקו, שלח לי ה"פ ואבקש שיצרפו אותך. זה לא מייתר דיונים כאן כמובן
2. מקרר דורש למיטב נסיוני קו ישיר לבגז'. אני סללתי צמה ישירה מהמצבר של ARB(ובהזדמנות כבל ישיר נוסף לבגז לקומפרסור וצרכנים אחרים) שגם יש לה שקע מאובטח לחיבור של המקרר. לא עוברת דרך המיתוג של הAUX. היחידי שלמיטב ידיעתי כבר התנסה עם חיבור מפסקי אלו זה טירן ממוסך תכלת(פורד ראשלצ) שגם קיבל ציונים גבוהים על טיפול בבעיות שונות מחברי הקבוצה האמורה, בכל מקרה החיווט של המפסקים למיטב הבנתי יעיל למיתוג בלבד ולא להעברת כח של נניח מקרר
3. גגון אני לא מכיר ואישית נמנעתי ממנו גם ברנגלר שקדם אבל רפי ב-MUDMAN בנתניה מבצע פתרונות יפים
מישהו כתב על כננות. היות וכל מה שמגיע לארץ, לפחות דרך דלק מוטורס מגיע ברמת LUX שהליידר שלו נמצא בחל התחתו של הפגוש וזה מגביל התקנת כננת חיצונית. חוץ מזה גם כננת כזו מפריעה למצלמה הקדמית ויש להעתיקה. יש קיט של כננת סמויה מתחת לפגוש(ומעל למגן הגחון הקדמי) של RUGGED RIDGE, לפחות אחד שהתקין כזו לא מבסוט
ככלל שוק האפטרמרקט רחוק מזה של הרנגלר אך צומח בעקביות. המצאי בארץ מוגבל ולדוגמא אין כלל מבחר של קיטי הגבהה עם תקינה.
סה"כ רכב מרשים עם כמה גליצ'ים
מוזמן להמשיך לשאול
יתקנו אותי המבינים ממני אם אני טועה - להבנתי לברונקו יש פסי אורך/ גגון כאופציית סטוק מהיצרן-נכון?
אם אני לא טועה מה שמספק היצרן אפילו חזק דיו כדי להחזיק אוהל גג - אם אכן זה נכון אז למה צריך גגון אפטר מרקט אחר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
לא יודע מה מתוכנן ומה בנוי
למעשה, רק פגושי הברזל לטויוטה 150 והיילקס, מכוערים ומכערים את הרכב יותר מהדבר הזה.
זה נראה ממש רע. אבל ממש.
מהיכרותי עם הסדנא אני מאוד מקווה וגם מצפה שמדובר באבטיפוס ראשוני ולא במוצר הסופי.
לדעתי הפגוש ברזל הכי מכוגר כיום הוא זה שמלבישים על ה - TERRACAN ואיך שהרכב נראה עם הפגוש...
https://img3.ad.co.il/CarImages/3606430_0.jpg
זה פיצ׳ר: לפתוח שולחן בלילה עם תאורה [emoji12]
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
יתקנו אותי המבינים ממני אם אני טועה - להבנתי לברונקו יש פסי אורך/ גגון כאופציית סטוק מהיצרן-נכון?
אם אני לא טועה מה שמספק היצרן אפילו חזק דיו כדי להחזיק אוהל גג - אם אכן זה נכון אז למה צריך גגון אפטר מרקט אחר?
היבואן מספק בתוספת תשלום פסי אורך וגם פסי רוחב. יש מי שמחפש גם סלסלה או משטח העמסה בנוסף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
אתה צודק לחלוטין. גיליתי השבוע שאכן יש ליצרן גגון יעודי שנראה אחלה ממש.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YDF
תתחדש!
1. יש קבוצת ווטסאפ די פעלתנית של בעלי ברונקו, שלח לי ה"פ ואבקש שיצרפו אותך. זה לא מייתר דיונים כאן כמובן
2. מקרר דורש למיטב נסיוני קו ישיר לבגז'. אני סללתי צמה ישירה מהמצבר של ARB(ובהזדמנות כבל ישיר נוסף לבגז לקומפרסור וצרכנים אחרים) שגם יש לה שקע מאובטח לחיבור של המקרר. לא עוברת דרך המיתוג של הAUX. היחידי שלמיטב ידיעתי כבר התנסה עם חיבור מפסקי אלו זה טירן ממוסך תכלת(פורד ראשלצ) שגם קיבל ציונים גבוהים על טיפול בבעיות שונות מחברי הקבוצה האמורה, בכל מקרה החיווט של המפסקים למיטב הבנתי יעיל למיתוג בלבד ולא להעברת כח של נניח מקרר
3. גגון אני לא מכיר ואישית נמנעתי ממנו גם ברנגלר שקדם אבל רפי ב-MUDMAN בנתניה מבצע פתרונות יפים
מישהו כתב על כננות. היות וכל מה שמגיע לארץ, לפחות דרך דלק מוטורס מגיע ברמת LUX שהליידר שלו נמצא בחל התחתו של הפגוש וזה מגביל התקנת כננת חיצונית. חוץ מזה גם כננת כזו מפריעה למצלמה הקדמית ויש להעתיקה. יש קיט של כננת סמויה מתחת לפגוש(ומעל למגן הגחון הקדמי) של RUGGED RIDGE, לפחות אחד שהתקין כזו לא מבסוט
ככלל שוק האפטרמרקט רחוק מזה של הרנגלר אך צומח בעקביות. המצאי בארץ מוגבל ולדוגמא אין כלל מבחר של קיטי הגבהה עם תקינה.
סה"כ רכב מרשים עם כמה גליצ'ים
מוזמן להמשיך לשאול
תודה! הצטרפתי לקבוצת וואטסאפ.
הייתי במרכז שירות תכלת השבוע. ה AUX פשוט לא מתאימים למקרר. מופעלים רק כשהרכב פועל, והכבלים דקים מדי.
אפשר לעשות מהפכות עם החשמל - העדפתי להימנע מזה. אעביר חשמל ישירות מהמצבר בדרך הישנה והטובה.
מוסך תכלת - יפה מאוד, כבר התחלה טובה.
מבחינתי זה יתרון לקניית פורד המוסך הזה.
תתחדש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
מוסך תכלת - יפה מאוד, כבר התחלה טובה.
מבחינתי זה יתרון לקניית פורד המוסך הזה.
תתחדש.
ככה זה כשהמנהל (טיראן) נוסע גם הוא על ברונקו.
הוא גם נוסע במוסטנג, ובאים אליו בעלי מוסטנג מכל הארץ.
בהחלט מקום מומלץ.
כתבתי כאן משהו קטן על שימוש בשקעי כח מקוריים עבור מקרר, אבל העברתי את זה כדי שיהיה לו מקום נפרד משלו וכדי לא להמשיך את הסטת הדיון על הברונקו.
https://www.jeepolog.com/forums/cont...99%D7%99%D7%9D