התפתח פה דיון מאד אובייקטיבי
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
התפתח פה דיון מאד אובייקטיבי
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
בהודעה הראשונה נכתב ש66% מתוך קבוצת כלי רכב שנדגמו בידי הקונה החליפו מנוע בשנתיים הראשונות לחייהם. זה מזעזע. אמנם N=3 אבל כמה דפנדרים חדשים כבר עלו על הכביש? דיון בפורום לא ישנה את המספרים האלו.
או שיש הטיה במדגם וכל מי שמחליפים לו מנוע באחריות משאיר את הרכב בטרייד אין של המזרח והולך לקנות.. לא יודע.. וולוו.
ואז כל ה 500 דיפנדרים שלא הלך להם מנוע נסחרים בשוק החופשי והשניים שכן - בטריידאין של המזרח
אסף.
לא מתפלא.
מרווחי טיפולים של 30k קמ או פעם בשנתיים.... כנראה שתחליף מנוע כל שנתיים. כל בר דעת יודע ששמן מנוע כדאי להחליף כל 10k או חצי שנה(כן אני מהמחמירים) על כל המשמעויות שכך.
לנדהקרוזר? Jeep? מה ההשוואה פה בכלל? סוס ועגלה לעומת חווית נהיגה בכרכרה אנגלית... זר לא יבין זאת. ועדיין לא מצאתי דיסקו 3 או 4 ראוי במחייר שפוי. אה יצא לי חרוז.
תמשיכו.
זרקת רעיון,
שפיאט תקבל אישור לבנות כורים באיראן...
או לנדרובר???
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
הדיפנדר החדש שאני מכיר, התפגר לו המנוע הרבה לפני הטיפול הראשון. כך שאיני בטוח שזה בכלל תלוי במרווח הטיפולים
אני הייתי בודק מהם מרווחי טיפולים לאזורים חמים או אזורים קרים. ואמור להיות הבדל בין מרווחי טיפולים בישראל ובאאוטבק האוסטרלי מול מרווחי טיפולים בבריטניה וניו זילנד.
ממה שאני יודע, שמן סינטתי עמיד הרבה יותר ואין שום סיבה להחליף אותו כל חצי שנה. אז באופנוע שלא רואה שטח אני מחליף כל 12K ובדיסקו שרואה שטח ועובד קשה כל חצי שנה ללא קשר לקילומטרים שנצברו
נעם
במקרה הזה, זה לא קשור למרווח טיפולים