מצער במיוחד כי היה להם לוק של מיליון דולר.
אני מניח שתצא לזה גרסת 2.0 יותר מוצלחת.
Printable View
מצער במיוחד כי היה להם לוק של מיליון דולר.
אני מניח שתצא לזה גרסת 2.0 יותר מוצלחת.
מעצמת ארגזי כלים.
מפעלי הארגזים של קבוצת סטנלי בלק אנד דקר על כל מותגיהם (דוולט.. אירווין) נמצאים בכרמיאל ומגדל העמק (למרות שהבנתי שעומדים לסגור אותם) על בסיס מה שהיה פעם צאג עם הטכנולוגיה שלהם, וכתר מייצרים לכמה מותגים בינלאומיים )רידג'יד) אחרים על בסיס הטכנולוגיה הייחודית של כתר - אני לא יודע אם מילווקי ביניהם או לא. )אם כי הסדרה הבסיסית של פאקאאוט וסדרה 77 דומים דמיון מפתיע לארגזים של כתר)
לכן אני בעד לקנות כחול לבן בתחום הזה אם מוצאים מוצר מתאים.
אסף.
אני חוזר להודעה המקורית ומתחיל מהתחלה.
בניתי כמה וכמה רכבי שירות לאורך השנים. בגדול זה מתחלק לשתי קטגוריות -
הראשונה היא שהאיחסון מחובר לרכב. כלומר אתה חונה מספיק קרוב מוציא רק את מה שצריך. האוטו הוא ארגז הכלים. יש לזה וריאציה שבה אתה חונה טיפה יותר רחוק ואז יש לך ארגז נייד עם גלגלים שהוא הדבר הראשון שאתה פורק מהרכב, מניח בו את הכלים שצריך וניגש לעבודה. עוד וריאציה כוללת נוסף לאיחסון הכללי גם איחסון לתת-ארגזים נושאיים למשל ערכת צנרת גז או ערכת מיזוג אויר או ארגז של מברגה עם האביזרים שלה.
השני הוא רכב ערום וכל הציוד בארגזים ניידים. הטעות המקובלת היא לצפות שכל עגלת הכלים תצא ותיכנס כל פעם. זה כבד. זה מסורבל. זה לא נוח ובסופו של יום גורם ליותר בלאגן מסדר. במקרים האלה הפתרונות הטובים מתבססים על עגלה אחת שיוצרת ראשונה מהאוטו ועליה מניחים ארגזים שמראש מסודרים באוטו לפי נושאים. ארגז מכונאות 'כלים גדולים' ארגז מכונאות עדינה, ארגז ציוד של צנרת וכן הלאה. הארגזי כלים שמתחברים זה לזה מצויינים לשימוש הזה וגם קל יחסית לעגן אותם ברכב מאחור.
לדעתי ואם הבנתי אותך נכון מה שמתאים לך זה דווקא הראשון - הרכב הוא ארגז הכלים ולא במקרה רוב רכבי השירות המושקעים נראים ככה. גם תשים לב למה שכתבתי לגבי ארגז נייד שאתה מוציא ואיתו ניגש למכונה עם תכולה מתאימה לעבודה .
מה שאתה מחפש - ארגז שהוא גם מודולרי גם מתאים לאיחסון ברכב גם מתאים לניוד וגם מכיל הכל - לא קיים כי אם הוא היה קיים זה היה במשקל שהופך אותו ללא שימושי.
אסף.
אולי זה הזמן הנכון לשים את זה כאן:
קובץ מצורף 144360
אסף נתת סקירה טובה, אבל המסקנה אליה הגעתי קצת אחרת מהאופציות שהצעת.
אם המוצר היה יחידה של מגירה אחת, כך שהוא מספיק קל לפריקה וטעינה, וגם מאפשר גישה כשהארגזים נערמים - הוא היה מושלם.
וכמובן המגירה צריכה להיות טובה ועמידה לעבודה בשטח, אני מרגיש שאלו הקיימות ישברו מהר.
הן בטח לא שוות את המחיר, כ3600 שקל לסט השלם.
תוסיף למה שהצעתי עגלה קומפקטית יחסית שהיא דו מצבית וזה נראה לי האידיאל.
למילוואקי יש מוצר שהוא בסיס עם 4 גלגלים, אבל לו יהיה חיסרון משמעותי כשהמשטח לא ממש קל לתנועה.
לכן אני מדבר על שילוב.
מציע להתנסות בלקחת עגלת פאקאאוט כזאת ריקה למשך איזה 30-40 מטר כדי להבין בדיוק על מה אני מדבר.
ב2 גלגלים זה ממש כבד.
לזווד את האוטו בעדיפות שניה אצלי כרגע, לרוב הוא כל כך רחוק מהמכונה שאני מטפל בה, שזה משני.
לגבי ייצור בכרמיאל, מה שאמרו נכון.
אני צריך לשחק יותר לעומק עם המוצרים של כתר כדי להבין אם זה משהו ממש דומה, עכשיו שאני מכיר את המתחרה הבכיר.
בכל אופן הם לא מציעים את הסטאפ שאני מפנטז עליו, אז אני ממשיך לחפש ובינתיים מתנייד עם ארגזי כלים "רגילים".
תודה
כל הארגזים כלים מהסוג הזה הם עם גלגלים קטנים מדי.
אתה צריך קודם כל עגלה נורמלית עם גלגלים גדולים - עגלת סבלים או דולי עם ידית.
משם תתחיל כלפי מעלה.
ועכשיו כשהבנתי שאתה חונה רחוק מהמכונה - אז ארגזי כלים לפי סוג העבודה, כאלה שאפשר לערום בקלות על אותה עגלה ממקום, ולא פחות חשוב עיגונים טובים ברכב .
אני עדיין חושב שלא תמצא משהו שיהיה כזה שאפשר לפרוק הכל מהאוטו ולשנע בקלות.
עוד טיפ שקיבלתי ממישהו שעזרתי לו עם רכב מהטיפוס הזה של מגוון ארגזי כלים למגוון עבודות - יש כמה פריטים שאתה צריך בכל ארגז כלים. במקרה שלו היה מדובר על קליבר ועוד איזשהו גאדג'ט ייעודי (לאנשים שמפרקים ומרכיבים רובים ומקלעים אני לא מבין בזה) שהיה ממש בכל אחד מהארגזים כך שלא משנה אם הולכים לתקן ציוד כזה או כזה - במקרה שלך אם אתה יוצא לעבודת חשמל או גז (נגיד) - לא תצטרך לחזור לאוטו בשביל טוש או איזולירבנד.
אסף.
אם אפשר להציע משהו שלא מתחום ארגזי הכלים,
עגלת דולי 2 גלגלים מאלומיניום, משהו כזה:
https://www.elegant-car.co.il/p/%d7%...0_%d7%a7%d7%92
ותשלים עם ארגזי פלסטיק, כנס לקיבוץ הקרוב שיש לו מפעל פלסטיק ותבקש לקנות רב"שים, הם בד"כ חזקים מאוד, עם יכולת הערמה, ידיות חזקות בצדדים, אפשרות קשירה וכו.
חסרון, לרוב אין מכסה
כזה:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...974a55f304.jpg
Sent from my SM-N986B using Tapatalk