שיטה הגיונית בהחלט, אבל איפה הקאטצ׳ ? בעלויות?
אני מאמין שחברות ביטוח אמריקאיות גרידיות באותה מידה כמו הישראליות. ואם לא באותה המידה אז בערך .
Printable View
פשוט,
בארה"ב אם יש לך רכב אחד או שלושה , אתה משלם את אותו סכום
אבל אם יש משפחה עם שלושה נהגים , אז משלמים פי שלוש (כמובן עם השונות של הביטוח בין החברים במשפחה )
בארץ אם יש רכב בודד למשפחה , אז משלמים פעם אחת
אם יש לך שלושה רכבים אז משלם פי שלוש
ניסיון להפוך את השיטה הקיימת בארץ לשיטה האמריקאית תעלה את חמתם של כל הציבור שיפגע ושולחיו
(מי שיש לו פחות רכבים מנהגים במשפחה )
וירשם שזה רפורמה בעד העשירים ( שאצלהם יש יותר רכבים מנהגים )
בדרום אפריקה למיטב זכרוני הביטוח חובה מגולם במחיר הדלק.
קרי- נסעת שילמת.
אני מנצל הימים האחרונים של התעריף הישן (עד 30/6) לחידוש הביטוח.
רק אופנועים ורכבים אפשר בטלפון/אינטרנט.
רכבי שטח, טרקטורים רק בסניף, פנים אל פנים, עושים הכל כדי שלא תעשה ביטוח…
ולא שיש מבחר גדול של סניפים…
הביטוחים האלו לא רצויים בשני הצדדים.
הצד המבטח והצד המבוטח.
לאור המחירים האלו, סוגיית נסיעה ללא ביטוח חובה עם שום כיסוי רק תחריף.
אם יש באתר מישהו שיכול לתרום להעלאת המודעות הארצית לסוגיה או מקושר לאחד מ 120 המנוולים שדואגים לעצמם אז שווה לנסות.
המדינה צריכה לשנות גישה בסוגיית הכיסוי וגובה הפרמיה...
זה בדיוק מה שנקרא ״חובה שהציבור לא יכול לעמוד בה״.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
לאחר מספר בירורים מסתבר שפער המחירים הגדול יוצר מצב מצחיק שבו גם אם נשארו מספר חודשים בפוליסה הקיימת שווה לבטל פוליסה קיימת כולל תשלום קנס ולהתחיל ביטוח חדש מהימים הקרובים - חייבים להספיק לפני קפיצת המחירים ביולי.
תודה לאסף שמבלי להתכוון גרם לי לבדוק ובכך חסך לי (ואולי לאחרים שיקראו) אלפי שקלים לא מבוטלים.
אופן חישוב ההחזר - ביטול ביטוח
במקרה בו מבקש בעל הפוליסה לבטל את הפוליסה עקב גניבת הרכב המבוטח, מכירה, יציאה מכלל שימוש של הרכב או עקב פטירת הנהג ששמו נקוב כנהג יחיד בתעודת הביטוח, המבטח יחזיר לבעל הפוליסה את החלק היחסי מדמי הביטוח ששולמו.
כל סיבה אחרת –
בעד תקופה של עד שבעה ימים שבהם הייתה הפוליסה בתוקף, לרבות אם לא נכנסה לתוקף – 5% מדמי הביטוח השנתיים .
בעד תקופה עולה על שבעה ימים שבהם הייתה הפוליסה בתוקף – 5% מדמי הביטוח השנתיים בצירוף 0.3% מדמי הביטוח השנתיים בגין כל יום ביטוח, החל מהיום השמיני.
מי שמגיע למשרדי הפול ביגיע כפיים 2 תל אביב שיזדיין בהרבה הרבה סבלנות, כמה שקלים בודדים (למכונת הצילום) ולדייק במסמכים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש בקציר פיתוח( ערערה) סניף קטן ודחוק שפתוח גם בשבת ובסהכ נתן לי פתרון לא רע.
עניין צילום המסמכים חשוב. תבואו מוכנים כמו לבירוקרטיה של שנות השבעים.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro