או של MTR.
Printable View
או של MTR.
אין מצב.
אני עם גודייר גמרתי.
"אני לא דבר אותו" ( במבטא הונגרי כבד )
G90 זה לא גודייר?
נכון ..
טעות סופרים .. התכונתי ל"רנגלר" ...
בכל מקרה, מתברר ששמחתי מוקדם מידי.
בסה"כ כשהוצאתי את האבנים הקטנות אתמול מבין הג'נט והצמיג פיספסתי אחת קטנה שניכנסה עמוק והיא זאת שבגללה ברח האויר. הצמיג תקין חלוטין ... :cry:
אצלי בסופה (קצרה) מורכבים צמיגי WILD COUNTRY שטח מלא במידה 32.11.5R15 כבר 3.5 שנים. הם נראים במצב מעולה ,כמובן שיש סימני אכילת
הקוביות המפורסמת אבל רק על הזוג האחורי (נעילת דטרויט).הצמיג הזה "נושך"
כל סוג קרקע שנתקלתי בו ומספק אחיזה מדהימה ,פשוט לא יאמן.
מכל טיול חזרתי ללא שום החלפה (וואו,וואו...איזה עין אני פותח לעצמי אבל
אני חייב לשתף אותכם בזה :lol: ) פעם אחת חטפתי מסמר 8 באחורי שמאלי,הבחנתי בזה בעצירה
שעשינו לקפה ,לא ירד אויר והחלטתי לא לגעת ,בהגיעי הביתה חלצתי אותו והחדרתי "נחש" מהקיט לתיקון טיובלס שיש לי ועד עכשיו הכל תקין.
פעם נוספת,בקדמי ימני ,נכנס גם כן איזשהו חתיכת ברזל חדה לא ירד אויר
ושוב באותו הנוהל...המשך כרגיל ותיקון בבית.
אבל לאור השידרוג שבצעתי ברכב ומה שבתכנון אצטרך לא בעוד הרבה זמן
להיפרד מהם לשלום לטובת ה 33",לא לפני שאני מנשק אותם על 3.5 שנים של הרבה נחת
ושקט נפשי שלא משנה כמה התעלל בהם אצא בלא פגע !
שחר.
קצת תמונות להמחשה : הנה הצמיגים על ג'יפ שלי , רואים קצת את סימני השפשוף ואכילה של הקוביות בחלק החיצוני בגלגל האחורי ביחס לקדמי , נעילת דטרויט
כבר אמרתי לא?
http://img75.exs.cx/img75/3465/100-0012_IMG_resize.jpg
בסה"כ במצב משביע רצון לא...?
http://img75.exs.cx/img75/1755/100-0010_IMG_resize.jpg
http://img75.exs.cx/img75/5125/100-0011_IMG_resize.jpg
שחר.
האמת לא קשור או שבעצם כן אבל בפרייבט קרענו (אשתי ואני) יותר צמיגים מאשר בג'יפ
מה יותר - הרבה יותר ומזה נובעות כמה מסקנות
1) השטח הקשה ביותר הוא הסלילה של מע"ץ
2) עדיף לנסוע דרך השטח - בדרך גם נהנים וגם לא מפנצ'רים
3) קופר stt חרא של צמיג
4) קומהו צמיג מעולה
5) גם גודייר צמיג מצויין
6) קלבר לא משהו
כניראה שאני באמת משו משו
אתמול הלך ה MT continental conty-track הראשון.
צמיגים משומשים שקניתי לפני חודשיים או שלושה.
235-85-16
אחיזה פ33ה גם ובעיקר בבוץ
על סלעי חורשן הרטובים ה' ישמור
במדבר לא יצא לי להיות איתם עדיין.
על הכביש ( גם הרטוב ) אחיזה איתנה וראויה !
כניראה ניצבט בטיול האחרון הגלגל האחורי ימני אבל לא עד הסוף. אתמול באמצע המבול של נוח בעליות לצפת פסססססססס ..... קרע של 10 ס"מ ... בר מינן.
מזל שהיו לי 5 צמיגים ... :roll:
שניה לפני שניכנסים בי על כמה נהג חרא אני ( יכול להיות )
לא לשכוח שלא כמוכן שנוסעים 300 אלף ק"מ על אותם צמיגים
כשהג'יפ זז פעם שבשובע לטיול.
אני נוסע עם זה כל יום רוב היום ואין יום בלי שטח לפחות 5 ק"מ קיצור מפה ולשם אבל לעיתים גם הרבה יותר.
וזה "שטח" ולא שביל קק"ל.
צמיג עם כ- 40000 ק"מ היה מורכב בסרן האחורי התפוצץ על הכביש במהירות 40 קמ"ש נקרע בדופן קרע של 10 ס"מ כאילו חדר אליו בזנט .סה"כ מאוד מרוצה ,צמיג יפני איכותי לדעתי,שימש אותי כ-4 שנים .החיסרון צמיג חד כיווני צריך רזרבי "רגיל", אחיזה לא טובה בכביש רטוב .בבוץ וסלעים מצויין בדיונות לא בדקתי. מחר אחליף לצמד חדש.
שי.
מעלה מהאוב... כי נזכרתי בעניין של גיא והשמדת הצמיגים הסדרתית.
מי שקורע הרבה צמיגים - זה כנראה באמת בגלל סגנון נהיגה, ולא הצמיג. נזכרתי כי למדתי עובדות מעניינות על צוות "ליוגב" - רז היימן והלל סגל - הם ניצחו את ראלי חרמון אילת ללא פאנצ'ר אחד. הם סיימו לפניו שמונה מרוצים השנה, גם בליגה של גדי וגם של נועם, עם פאנצ'ר אחד סך הכל! ולא תגידו שרז היימן נוסע לאט - את כל המרוצים הנ"ל הם גם ניצחו. אז מיעוט פאנצ'רים הוא כנראה מדד נכון לרמת הנהיגה.
אגב, הם משתמשים בגודייר MTR במידה המקובלת של הלנדרוברים - 235/85R16. מי שמחפש עוד הוכחה בשטח לאיכות של גודייר, קיבלתם.
מה רציתי להגיד... גיא אתה כנראה באמת חרא של נהג :twisted:
כניראה.
מצד שני, חוץ מהצמיגי נבלה האלו שמכר לי המניאק ההוא. כבר החלפתי כמה מכוניות וגם צמיגי שטח משומשים קניתי חלק מיאוש וחלק מחוסר מזומנים. ובכל זאת לא היה כמו הצמיגי גודייר חצי חצי האיומים ההם. כולל נסיעה מטורפת וחסרת אחריות על שבילים מסוקסים עם ההילקס עם בולמים ובלי בולמים במהירויות מסמרות שיער שעוברות את ה 45 קמ"ש. ( חלק מהזמן הצמיגים באמת נוגעים בקרקע )
כולל עכשיו שיש לי על ההילקס סט קידמי משומש של דנלופ ומאחור סט שניקנע עם האוטו לפני שנה וחצי וכבר אז היה לא צעיר. של הרקולסים.
זה לא הנהג כמו התאמת הצמיגים למשקל האוטו ולסוג הקרקע שנוסעים עליו.
גם לך, נהג זהיר ומכובד על רכב שטח אלוהי, הלך צמיג שלא התאים לארוע !! :evil: