אני מבין שבמסגרת חשבון הנפש , כל הפרות הקדושות נשחטו, הסכר נפרץ, הרסן על המקלדת הותר , וזה הפך לשרשור הצעות ביזאריות של עגלות יד 2.
וואללה כבר עדיף הילקס 01 סטנדרטי...
בברכה, טושי
Printable View
אני מבין שבמסגרת חשבון הנפש , כל הפרות הקדושות נשחטו, הסכר נפרץ, הרסן על המקלדת הותר , וזה הפך לשרשור הצעות ביזאריות של עגלות יד 2.
וואללה כבר עדיף הילקס 01 סטנדרטי...
בברכה, טושי
אגב טושי... ביטול egr ב 2lt
מפשט את המצב בגזרת הצנרת והאביזרים באופן משמעותי, לא?
(וממילא התרומה שלו בתחום האויר הנקי הוא רק בשיוט ללא מאמץ כלומר אף פעם כמעט בטנדר עם הספק דו ספרתי)
יש לי זכרון מרוחק על היילקס כזה + פירוק egr + פירוק מוחלט של המחשב + ממסר מצתי להט במקום המחשב.
אסף.
אכן, ביטול egr ממש מתבקש ולא מסובך לביצוע.
אבל , ראיתי מספיק הילקס עם בלגאן שלם בצינורות ואקום לegr, ואקום למזגן, בוסט למשאבת הזרקה ובוסט לחיישן גידוש .
גם הפיקוד החשמלי של הegr וטיימר מצתי הלהט נוטה להתבלגן ולהתערבב עם השנים
תוסיף קצת איתורן, ברז דלק ואזעקה ישנה ויש חגיגת חשמל...
הפתרון כמובן הוא ניקיון יסודי של כל הסרחים וצמצום המערכת למינימום הכרחי בצורה תקינה.
בברכה, טושי
עם או בגלל כל הבלגאן שיש הסתדרו הכוכבים וההפוגה וקפצתי לראות את ההילקס בעין.
עוד לפני שירדתי מהרכב הגג היב נראה לי מוזר...
כשהתקרבתי הבנתי למה. "הנכדים פעם אחת עלו לי על הגג אבל לא בעיה תן לזה כמה מכות זה חוזר"...
דפיקות קטנות ומרגיזות על כל הבודי לא קריטיות אבל תורמות לתחושה לא נעימה.
הצצה מתחת לרכב מגלה שכל המנוע מצופה בשמן. הצצה מתחת למכסה מנוע מראה מנוע יבש למעלה ורטוב ממכסה השסתומים ומטה
"היה במוסך סידרו את כל הנזילות" עוד פרט שלא נאמר בשיחה המקדימה.
הרכב מניע בנגיעה. סוחב כמו שהיילקס סוחב סיבובון קצר ממש קצר וחוזרים לחניה.
שוב הצצה יותר מעמעקה מתחת לרכב כמו שהרדשתי בנסיעה כל מע המתלים חייבת החלפה/רענון עמוק.
המגן גחון מסתיר בצורה יפה מאוד נזילת שמן משמעותית מהמנוע הכל שם רטוב ונוזל.
טלפון למןסכניק "שסידר את הנזילות ונתן אחריות" מסביר שזה מנוע ישן וחייב לנזול וזה מה שיש ועכשיו ניזל פחות ובלה בלה בלה...
המוכר מתעקש על המחיר. אני גם ככה מבואס (הגג כוסאמק הגג!!! והמנוע שמרגיש לנדרובר) אומר תודה אבל לא תודה.
המוכר מרגיש לא בנוח ומסנן תחשוב על זה תן לי לבדוק תחילת שבוע מה אפשר לעשות ונראה.
נפרדנו ברגשות מעורבים.
מחפש אלטרנטיבות שפויות.
תומר אתה לא חדש פה או בעולם שנקרא רכב 4x4 ישן ועכדיו תוסיף למשוואה שאתה מחפש רכב שבדרכ היה רכב עבודה וכנראה תוחזק במינימום עלות מול מקס' תועלת.
לא כולם אסף, נמרוד או אני זורמים על טנדר כרכב שטח חדש יחסית וימיומי, הרוב רוצים suv שיהיה נוח ומפנק ולכן למצוא אקזמ0חר מתוקתק זה קשה ושמוצאים צריך לחטוף.
לדעתי תעבור הלאה, קח את הזמן ותפתח את הראש לשאר האופציות בשוק. כרכב טיולים הן יהיו לא פחות טובות.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
מחפש אקזמפלרים שצריך לחטוף. במיוחד כאלה שעוברים בן חברים...
והראש פתוח. במגבלות בגלל זה רשמתי מחפש אלטרנטיבות שפויות.