זה גם הזמן לקנות היילקס ויגו לבו על פי מה שאומרים בטלוויזיה (שהביקוש והמחירים של הויגו בנפילה מאז הוכתרו כטנדר מחבלים)
אסף.
Printable View
זה גם הזמן לקנות היילקס ויגו לבו על פי מה שאומרים בטלוויזיה (שהביקוש והמחירים של הויגו בנפילה מאז הוכתרו כטנדר מחבלים)
אסף.
גם אני שמעתי את זה. חייב להודות שאין לי למה להשוות אבל אני מרגיש שהשוק מתנהג כמו שהוא אמור. רכבים שמורים עדיין נמכרים מעל המחירון.ציטוט:
שולח הודעה בפרטיציטוט:
אם יש לך משהו לבדיקה באזור חיפה-יקנעם-עמק יזרעאל צור קשר בפרטי אני יכול לבוא איתך להסתכל עליו.
ההחלטה להמשיך להתמקד בהיילקס התבססה על כמה דברים:ציטוט:
מעניין לשמוע למה.
זה יכול לעזור גם לאחרים...
- מבחינתי יש יתרון די משמעותי לטנדר (למרות הטלתי בזה ספק לרגע). גם מבחינת אריזה לטיולים שטח של כמה ימים וגם שימושיות יומיומית.
- אין לי צורך ביכולות העבירות הקיצוניות של רנגלר
- 140k זה התקציב המממש עליון ולא משאיר כסף לישור קו והוצאות אחרות. ההתרשמות שלי ש 140k יכול להספיק כדי למצוא רנגלר שמור אבל זו עלולה להיות משימה קשה.
- הוצאות תחזוקה שוטפות וצריכת דלק. מקווה להחזיק את הרכב לשנים רבות ומעוניין לשמור על הוצאות שיאפשרו לי לעשות זאת בלי לזעזע את הכיס.
תודה לכל המייעצים!
התחדשתי בהיילקס ידני 2012 במצב טוב מחקלאי הגון.
הצלחתי לסגור איתו על מחיר מחירון אבל לדעתי זה יותר בגלל שהוא באמת היה הוגן מאשר זה שאנשים טוענים שהשוק חלש. לא יודע...
ממשיך את השרשור לטובת התייעצויות שאחרי רכישה בפורום טויוטה
קובץ מצורף 145357
בשעה טובה !
תתחדש :)
קצת באיחור, אבל דגל ישראל קנית?
https://youtu.be/QZUt1s30Aas?si=2Cdt8xmpCUnI-oTn
חן הי,
ראשית - תתחדש, ותהנה מהרכב, נראה מצויין.
שנית - אם תוכל, אשמח שתפרט כאן תובנות ורשמים מתהליך החיפוש שלך בשבועות האחרונים עד שמצאת את הכלה.
פחות בהיבט הכספי, יותר בשיקולים של מה ראית על הרכבים, שהכווין אותך להתקדם או לפסול מועמדים.
מקווה שהצלחתי להסביר את כוונתי.
זה כמובן On-top ולא מחליף את כל החומר המעולה שקראתי כאן כגון המדריך לרכישת ההיילקס ושרשורי התייעצויות נוספים.
הבקשה באה מכך שאני מתחיל עכשיו גם כן חיפוש אחר היילקס ראוי באותה מסגרת תקציבית שהגדרת, ולאותם צרכים ומסגרת (רכב שני לטיולים) וההתלבטויות שהצגת כאן (כולל הפזילה לכיוון רנגלר) ממש קולעות להלך הרוח שלי - ולכן מקווה שאוכל להרוויח כמה תובנות ממך.
מבין שאתה מהצפון, אני גר באיזור ב"ש אז אולי לא אתנסה באותן חוויות כמוך, אבל כל תובנה תתרום.
תודה ובהצלחה,
עמית