תגובה: מחפש המלצה לרכב שטח שיהיה שימושי גם ביום-יום, ב120-130 אלף בערך
תתחדש , תתחבר למועדון פאג'רו, תקבל הרבה מידע וגם קשר למוסכים נוספים וזולים.
שאלת לגבי טיפול , לפי ספר רכב כל 20,000 ק"מ או שנה, ב20,000 טיפול קטן ב40,000 טיפול גדול וחוזר חלילה, במוסכי היבואן תשלם פי 3 מהמוסכים שחברים במועדון פאג'רו
לי יש ניסיון של 10 שנים עם מספר רכבי פאג'רו 2010/2015/2018 , הטיפול הראשון היה בחולון מוטורס, שראיתי את החשבונית כמעט קיבלתי התקפת לב , מאז אני מטפל רק במוסכים של המועדון , אפילו הרחקתי עד סכנין, יש שם את המוסך הכי טוב בארץ לדעתי לבעלי פאג'רו, מקצוען זול ואמין.
לגבי תקלות, לקילומטראז יש מחיר, אם היית קונה רכב עם 100-150 אלף ק"מ היישור קו והעלויות היו אחרות לחלוטין. בנוסף בדגמים החדשים יותר יש דגם פרו , הדגם הזה לא צריך שום תוספות או שפצורים לשטח , הוא מגיע מוכן - מוגבה, מיגון מלא, ג'אנטים17, צמיגיםBF לשטח ומדרגות ברזל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
סליחה?
מה זה לזכותו של דני?
הוא החליף מותחן טיימינג, ושניה אחרי זה נקרעה שרשרת?
למה לעזאזל אתה צריך לשלם לו עוד 3 אלף כשברור שהוא עשה משהו שגרם לזה? בטח ובטח אם התקלה חזרה.
כל שקל ששילמת לו אחרי הפעם הראשונה שבה הרכב יצא מהמוסך הוא מבחינתי גזל. זה יותר מדי קשור מכדי להיות צירוף מקרים*.
*כל זאת כמובן עם דיסקליימר שזאת התלהמות אופיינית ומבלי לדעת את הפרטים עד הסוף, ובניגוד לחוקי הפורום. סתם ככה מתחושת בטן.
1)"לזכותו של דני" - התייחס לפעם שניה, ללקיחת אחריות המלאה לתיקון שבוצע ללא חיוב, כולל חלקים נוספים שהוחלפו.
2)לגבי הפעם הראשונה - זה לגמרי קשור: התותחן הישן היה מפורק לגמרי, לא מתח שרשרת שהפכה להיות רופפת, וברגע שהמותחן החדש מתח אותה כמו שצריך - נקרעה. זה גם הסבר שקיבלתי ממנו, גם מהאנשים שהתייעצתי איתם וגם מקריאת פורומים. כמובן שהעלתי את הנקודה ששרשרת הייתה תקינה לפני זה, וקיבלתי הנחה מסוימת על החלפת השרשרת. ולא, אני לא מרגיש שגזלו אותי כאן: אם השרשרת הייתה במצב כזה שהחלפת מותחן גרמה לקריעה מיידית - היא הייתה נקרעת גם ככה שבחודשים הקרובים. וטוב שזה קרה ליד המוסך, ולא באמצע הטיול. הטענה היחידה שלי כאן יכולה להיות שהוא לא אמר על מצב השרשרת לפני החלפת המותחן - אבל אני בספק אם הייתי מקבל את זה, כשהשרשרת שלמה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BenoMosko
בסכום הזה אם לא תביא 2 סרנים חיים, LOW ושלדת סולם לא עשית עסקה טובה.
נקודה סוף.
2 סרנים חיים - ג'ימני או משהו מהמאה שעברה? לא זה ולא זה מתאים לי.
לדעתי, עשיתי עסקה מצוינת (כן, תמיד אפשר להגיד שאפשר יותר טוב. כמו שהבדיחה ישנה אומרת, "אז גם אתה תספר"). במיוחד כי הרכב שקניתי מיועד לא רק לטיולים, אלא גם לשימוש יום-יומי.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Dozer
תתחדש, כנהוג בפורום, בלי תמונות זה לא קרה.
שישרת אותך היטב שנים קדימה.
שים לב לטפל בזמן, ועדיף לפני הזמן
בהחלט עניין הטיימנינג מריח לא טוב, אבל בלי פרטים קשה לחוות יותר דעה מזה
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
טוב, אם אלו הכללים, אז אשמח להציג:
קובץ מצורף 147242
אגב, לגבי המסלולים - אני לא מכוון למשהו קיצוני, אבל כן מכוון למקומות מעניינים. לפאג'רו אין סרנים חיים ושלדת סולם, אבל יכולת השטח שלו רצינית מאוד (רכבים שיכולים לעשות יותר - כבר לא ממש מתאימים לשימוש יום-יומי). פרצים עליון, אגב, כבר עשיתי - בלילה.
תתחדש,
ושאלה לגבי אירועי שרשרת הטיימינג, לא מכיר את המנוע הזה, אבל האם בדקו שלא נפגעו שסתומים?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
תתחדש,
ושאלה לגבי אירועי שרשרת הטיימינג, לא מכיר את המנוע הזה, אבל האם בדקו שלא נפגעו שסתומים?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
כן, כמובן. השסתומים לא נפגעו, לפי מה שאמרו לי - במנוע הזה יש מנגנון מובנה שמגן על שסתומים במקרים כאלה.
תתחדש ושלא תיראה מוסך....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Lemuri
1)"לזכותו של דני" - התייחס לפעם שניה, ללקיחת אחריות המלאה לתיקון שבוצע ללא חיוב, כולל חלקים נוספים שהוחלפו.
2)לגבי הפעם הראשונה - זה לגמרי קשור: התותחן הישן היה מפורק לגמרי, לא מתח שרשרת שהפכה להיות רופפת, וברגע שהמותחן החדש מתח אותה כמו שצריך - נקרעה. זה גם הסבר שקיבלתי ממנו, גם מהאנשים שהתייעצתי איתם וגם מקריאת פורומים. כמובן שהעלתי את הנקודה ששרשרת הייתה תקינה לפני זה, וקיבלתי הנחה מסוימת על החלפת השרשרת. ולא, אני לא מרגיש שגזלו אותי כאן: אם השרשרת הייתה במצב כזה שהחלפת מותחן גרמה לקריעה מיידית - היא הייתה נקרעת גם ככה שבחודשים הקרובים. וטוב שזה קרה ליד המוסך, ולא באמצע הטיול. הטענה היחידה שלי כאן יכולה להיות שהוא לא אמר על מצב השרשרת לפני החלפת המותחן - אבל אני בספק אם הייתי מקבל את זה, כשהשרשרת שלמה.
הפוך, דווקא שרשרשת לא מתוחה (מותחן לא תקין) מועדת לקריעה.
לקרוע שרשרשת צריך גלגלת או גג"ש תפוס חזק.
חבל שבמוסכים אין את המושג מח"א, "ספירת כלים" ...
לא מבין אז למה לא להחליף כבר את המותחן והשרשרת כסט, אחרי קילומטראז' כזה בטוח יש לה מתיחה/חופש מסויים
לא חבל על העבודה הכפולה?
על המותחן היה ריקול אז מן הסתם זה ברירת המחדל ליישור קו.
אסף.
אפשר פרטים לגבי הריקול? איך אוכל לדעת אם אצלי בוצע?
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא תוכל לדעת בלי להסתכל על המותחן - גם אם במוסך דיווחו שבוצע. מכיר לפחות פג'רו אחד שבו דווח ביצוע אך בפועל כנראה מישהו במוסך גנב את החלקים לרכב אחר כי המותחן היה הישן (נשמע רועש היטב).
אסף.
ארץ ישראל יפה
ארץ ישראל פורחת