תגובה: רכב שטח למשפחה, רכב שני בבית שישמש גם לנסיעות מועטות ביום יום, עד 140,000 ש״ח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobmyster
נושא עלויות האנרגיה די ברור לי.
אם הולכים על גז ב- WK2 אז הוא זול יותר בהקשר הזה. אחרת - הדימקס יהיה זול יותר. בקילומטראז' שאני נוסע זה לא יהיה דיל ברייקר.
השאלה היא לחלוטין עבירות ותאימות לטיולים.
מאמין שרוב הטיולים יהיו קלים ובינוני מינוס. פעם פעמיים בשנה טיול ברמה בינונית ולא מעבר לזה.
השאלה אם לדימקס בהיותו רכב עבודה שאין ספק בהיותו קשוח יותר יש יתרון בהקשר הזה ששווה את החסרון בנוחות ב- 95% מהזמן.
ההתרשמות שלי מקריאה וסקירות היא שזה לא שווה את זה, לפחות לא בדור השני של הדימקס (לפני 2021 שלא נכנס בתקציב) וזה מה שאני מנסה לאשרר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
WK2 יעשה את כל מה שאתה רוצה ובקלות (כמובן צמיגי 50% לפחות, לא נכנס לדיון איזה - יש לי המלצות...).
חייב מיגון.
חייב הגבהה (אלא אם יושב על כריות אוויר).
שים לב שאם אתה בודק WK2 שהגיע בייבוא אישי - לוודא שהוא 4X4 ושיש LOW (תתפלא, הניקל על הדלת האחורית לא מבטיח שאכן יש...)
תגובה: רכב שטח למשפחה, רכב שני בבית שישמש גם לנסיעות מועטות ביום יום, עד 140,000 ש״ח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
אם אתה מתכוון לשינוי ב2 העשורים האחרונים, אז אל תשכח שקרו פה כמה דברים : שינוי במגוון הרכבים כחדשים, הזדקנות של הרכבים הקיימים, התבגרות של רוב חברי האתר/הפורום והגדלת המשפחה וכל זה ביחד מייצר סט דרישות אחר ולכן התשובה השתנתה עם הזמן
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
אני מדבר בעיקר על הסיבה הראשונה שרשמת, שינוי בהיצע הרכבים החדשים.
לא מאתמול, וזה התחיל להשפיע בשנים האחרונות חזק בשוק היד 2.
ואני אפילו לא מדבר על רכב שטח אמיתי ( 2 סרנים ) אלא SUV במשמעות האמיתית שלו.
ההיצע הצטמצם במשך השנים, והמון אופציות התיישנו ונעלמו ללקוח הממוצע, לא משייגנע.
טרנו, טרופר, קוריאנים, גרנד צ׳ירוקי,לאנדרובר, ובטח שכחתי עוד.
זה כנראה לא משתלם להם ליצרנים, אולי מאחר וזה לא ירוק, ולא הכי יעיל, הביקוש השתנה.
נשארנו עם טויוטה, פאג׳רו (שגם הופסק), וג׳יפ.
כל השאר הרפתקני יותר ופחות מתאים לבחור חדש.