דרור,
תכלס היום אתה גר במקום שמתבקש עמדה ורכב חשמלי נורמלי.
Printable View
דרור,
תכלס היום אתה גר במקום שמתבקש עמדה ורכב חשמלי נורמלי.
הטונלנדe החשמלי מתומחר ב-306,000 שקל. רכב סיני "זול"......
אתה צודק, כמובן.
מי ששוקל לרכוש עכשיו מזדה 3 ב30000ש"ח והנסועה שלו נורמלית, לא יחסוך בקניה כזו כלום. להיפך.
מי שחושב כרגע על רכישת היילקס דיזל חדש, והוא עושה קילומטראז' גבוה, יתכן שטנדר כזה יחסוך לו גם יותר מ2500ש"ח, אם הוא אכן יתברר כרכב טוב, עם אבאמא.
תפוחים לתפוחים, בניגוד לתפוחים מול חרצנים.
כמו שציינתי, גם אני עושה שיקולים כאלה בדיוק, וב80 אחוז מהרכבים שלי נשארתי עם ICE. לא משתלם לי לעבור.
אה...אז זה לא אבסולוטי?
טוב לדעת, לרגע התבלבלתי...
וכמובן שאני מסכים, אם אתה מתכוון להשקיע ברכ בחדש בעלויות גבוהות ממילא, בין החשמלי לדיזל/בנזין, ברור שעדיף כבר ללכת על החשמלי.
חשוב עם זאת לציין שזה נכון רק כאשר מחיר הקנייה יוצא מהמשוואה או כאשר הוא מצטמצם.
טל.
לא זכור לי שמישהו דיבר על אבסולוטי.
אתה מבלבל את עצמך כי זה לא נכתב כאן. רעיון לא נכון שרק אתה העלית לדיון.
לא, רכישה כזו יכולה להיות נכונה גם אם אתה על פח אשפה מתנייע, כתלות בקילומטראז'. בנסועה מסוימת יהיה עדיף לך לעזוב את פח האשפה בחיריה ולעבור לרכב חשמלי חדש, בלי שזה יעלה לך כסף. לחילופין, יתכן שזה כן יעלה לך כסף, אבל בסכום קטן מספיק שיגרום לך להעדיף רכב חדש על פני הבילוי בפח האשפה.
לעשות רגע 'סדר'.
המחיר שדרור רשם הוא מחיר שאני פרסמתי בפייסבוק ובעדכון לידיעה שהעליתי לאתר שלי.
זה המחיר בו הרכב נרשם במשרד הרישוי.
לפי גורם אצל היבואן המחיר לא מדויק כי זה מחיר שנרשם רק כדי לעשות רישוי לרכב.
בנוסף, דרור ציין שהחשמלי יגיע רק ב 2X4, וכך גם המקורות שלי שמחוץ ליבואן.
אותו גורם אצל היבואן טוען שגם הטנדר החשמלי יהיה 4X4.
השורה התחתונה - רק להמתין ולראות מה יהיה בפועל.
חנן, אם לא סייגת זאת באותה קביעה אז בוודאי שזה נשמע כאבסולוטי, ואם אתה עכשיו ממשיך להסביר שזה כן נכון בכל מקרה אז מה הוויכוח אם התכוונת לקביעה אבסולוטית או שלאו, הרי שברור שכן, לא?!
עכשיו לגבי ההמשך שלך, תוכל להמליץ על איש מקצוע בתחום הפיננסי שינחה אותי ויראה לי במספרים איך עושים את הקסם שתיארת?
טל.
לא נראה לי שקראת את מה שכתבתי, אז בוודאי אין טעם להמשיך. אתה מנסה להתנגח. בהצלחה.
אוו תהיה בטוח שקראתי היטב היטב את מה שכתבת...
ואם להיות ישירים, ניסיתי לרמוז לך שאתה כנראה עיוור לכל אלה שאין ברשותם את ההון לרכישת רכב חשמלי חדש ועדיין זקוקים לרכב כמוצר בסיסי. אתה רואה רק את החיסכון לאחר הקנייה.
הרי לפי מה שאתה טוען כל אלה שאין ברשותם רכב חשמלי, כולל אלה שאין ביכולתם לרכוש כזה, בהכרח מטומטמים או נחותים שכלית.
ואם זה היה כל כך פשוט נהיר וברור איך זה ששוק המשומשות עדיין חי ובועט?
איך עדיין "פחי אשפה" עוברים עדיין מהיד לסוחר כמו לחמניות טריות? איך עדיין יש להן ביקוש?
דבר שני שמתקשר לראשון לא הצלחת לספק את התפריט הפיננסי לביצוע מהלך שכזה.
מכל זה אם עדיין אתה חושב שפיספסתי משהו במה שכתבת, אשמח שתאיר את עיני, אבל אם אתה חושב שאני סתם מנסה להתנגח אז בהצלחה גם לך...
טל.