-
תגובה: וולוו v40 מכירים?
חייב להגיד משהו בקשר לשמן של פז, גם בסובארו B4 שהייתה לי בזמנו היבואן היה משתמש בשמן של פז בגלונים ולא מחביות.
ביקשתי באחד הטיפולים שישאירו לי את הגלון שיהיה לי שמן ספייר, הבקבוק היה נראה לי מוכר בצורה שלו,
קילפתי את המדבקה של פז ומאחורה גיליתי שזה שמן של מוטול.
אולי זה גם המקרה כאן אם מדובר בבקבוקים ולא מחביות.
-
-
אסף
עד כמה זה רכב שיודע לעלות על מדרכות כשצריך ?
או כשזה קורה בלי שצריך
הילדה שואלת …
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
הדגם עם החישוקי 16 מן הסתם ירגיש יותר נוח על מדרכות - אבל זה לא יותר נמוך מהמכוניות נמוכות אחרות.
אסף.
-
עדכון קצר למי ששאל על שלושה ילדים במושב האחורי.
נסענו בהרכב משפחתי מלא בחג, לא מעט קילומטרים. שניים גדולים בצדדים ואחד קטן באמצע. (אין בוסטרים). אומרים שלא רע בכלל, אפילו טוב. .
לא מכונית סדאן גדולה אבל נוח להם.
אסף.
-
עוד משהו המעבר לגדוש בשוודית במקום באיטלקית זה חתיכת שינוי. אני לא מרגיש מהיר בוולוו כמו שהיה בבראבו. ייקח זמן. אבל הדבר האחד שהכי בולט הוא ההגה הקל מדי. משום מה לא מצאתי בתפריטים איפה אפשר להכביד אותו.
ועוד דבר מעניין. במושבים בדגם הזה הם מהטובים שישבתי בהם בכל רכב שהוא. והישבן שלי דגם הרבה מושבי נהג.
בכל מקרה בגלל התמיכה המצוינת אי אפשר לשבת במושב הזה עם אקדח. אבל בוולוו חשבו על זה והכינו בקדמת המושבים מקום לאקדח. מקום מושלם, לא מפריע בנהיגה אבל אי אפשר לשכוח אותו כשיוצאים, נוח ביותר לשליפה. מתחשבים.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...919a7e91e1.jpg
-
אני מעדכן כי אולי הצלחתי לעניין מישהו...
יש איזה 'ספיישל' שאני יכול לחזור עליו בלי חשש וממש לידו יש תחנת דלק. חזרתי עליו ברצף כמה פעמים עם לחצי אויר שונים - החל בלחץ שהיה מראש בצמיגים והוא לפי הספר ל'חיסכון' (38 פסי) ועד ללחץ הנמוך ביותר המומלץ (33 פסי) ומעבר לשינוי הברור בנוחות הנסיעה, ההבדל באחיזה פשוט ענק. זו היתה טעות גדולה למלא את הלחץ החסכוני ובגלל זה הרגשתי כל הזמן שהאחיזה גבולית ולא הצלחתי להתקרב לביצועים של הבראבו באותו מקטע (ובכלל). עכשיו בלחץ הנמוך ביותר זה כבר הרבה יותר טוב.
(הצמיגים אגב מישלין פיילוט ספורט 5, לא זו הבעיה).
אלמנטרי, אני יודע ..
אסף.
-
כן עניינת
מועמד לילדה אצלי
יודע במקרה להגיד מה רמת האבזור בדגמי 2015-2017 מבחינת מסך לניווט ומצלמת רברס ? האם זה קיים ?
תודה
הד
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
מצלמת רוורס כמה שאני יודע סטנדרטי בכל רמות האיבזור בארץ בשנים האלו. בדגמים הראשונים זו היתה תוספת.
מסך ניווט אין בכלל בתצוגה המקורית חוץ מהתוכנה חסרת התועלת והתוחלת המקורית של וולוו.
אסף.