תגובה: הגבהה 2" מומלצת לרוביקון 4xe 2022 ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
אתה יכול בבקשה להסביר את האמירה.
אצלי כרגע ברוביקון JL 2022 דיי עמוס דרך קבע הגבהה 3.5 קפיצי טרהפלקס ובולמי פלקון מתכווננים עם מיכל מכוונים לצד הקשיח (דרגה 7 מ-10 שהיא הקשיחה ביותר)
לעמי זה עדיין לא השילוב האידאלי ורצה כיוונון מדוייק יותר - אז להקשיח את הבולם עוד?
שלמה, קשה דרך האינטרנט לכוון בולמים, לא ברור אם הגעת לסוף מהלך בבאמפ ואתה מפרש את זה כבולם קשה מידי, ובנוסף גם האם הבעיה בקדמי או באחורי.
בבולמים שלך יש שלושה מצבים עיקריים ,אתה כרגע במצב 2 , בכדי לדעת איזה כיוון יהיה נוח לך יותר , יש את מצב 1 שהוא רך ומצב 3 שהוא קשה. תשחק עם המצבים הללו ותרגיש בהבדל, זה יעזור לך בכיוונון הפיין טיונינג של מצב 2 האמצעי.
אני לדוגמא , בנסיעה איטית מאוד בשטח מעדיף את מצב 1. בנסיעה אגרסיבית את 3 בכדי לא לסגור מהלך. מצב 2 זה באמצע לרוב המצבים.
איך הבולמים של פלקון בכלל ובהשוואה לפוקס ?
בשני המקרים שואל על מונוטיוב, ולמטרה שהגדרתי - לרכך קצת.
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
תעשה גוגל לחוכמת ההמונים בפורומים אמריקאים.
אני בחמש השנים האחרונות עם פלקון 3.3. היתרון העיקרי שלהם הוא אפשרות כיוונון הבולם בעצמך בהתאם לנוחיותך ולסוג תנאי הדרך. ולטעמי זה עובד יופי . הם גם מפגינים שרידות יפה מאוד. טפו מלח מים.
אני למשל לא אוהב שהג׳יפ מגלגל בסיבובים בנסיעה בכביש, אוהב אותו מהודק, שזה למעשה 98% מהנסועה שלו. מצד שני מעדיף את המצב הרך בשיוט איטי בשטח טרשי . מצד שלישי את המצב הקשה ביותר לנסיעה מהירה בשבילים באמפיים חוליים.
בקיצור יותר אופציות.
בין הסט של טרהפלקס-פלקון לזה של מופר-פוקס, שניהם מונוטיוב,
מה השיקולים ?
מה רך יותר ?
האם הסטטי של מופר שוקע פחות מזה של טרהפלקס ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
שלמה, קשה דרך האינטרנט לכוון בולמים, לא ברור אם הגעת לסוף מהלך בבאמפ ואתה מפרש את זה כבולם קשה מידי, ובנוסף גם האם הבעיה בקדמי או באחורי.
בבולמים שלך יש שלושה מצבים עיקריים ,אתה כרגע במצב 2 , בכדי לדעת איזה כיוון יהיה נוח לך יותר , יש את מצב 1 שהוא רך ומצב 3 שהוא קשה. תשחק עם המצבים הללו ותרגיש בהבדל, זה יעזור לך בכיוונון הפיין טיונינג של מצב 2 האמצעי.
אני לדוגמא , בנסיעה איטית מאוד בשטח מעדיף את מצב 1. בנסיעה אגרסיבית את 3 בכדי לא לסגור מהלך. מצב 2 זה באמצע לרוב המצבים.
הגעתי לכיוונון שרציתי - מצב 2 מכוון על 7 מתוך 10. כלומר בולם לכיוון הקשיח יותר אבל לא במצב הכי קשיח
עדכון - התקנתי את הסט של מופר, בולמי פוקס 2.5.
בכביש מרגיש שיפור קל+.
שטח אעדכן בעתיד הקרוב אנשאללה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
JustDoB
עדכון - התקנתי את הסט של מופר, בולמי פוקס 2.5.
בכביש מרגיש שיפור קל+.
שטח אעדכן בעתיד הקרוב אנשאללה.
תתחדש , סט סביר בהחלט , בהמשך נהפך לקשיח יותר ומרגישים את כל הבורות בכביש.
לידיעתך לא הגבהת 2.5 , הגבהת 1.5 , ה4xe מלכתחילה גבוה ב1" אינץ ביחס לרוביקון סטנדרטי , השאלה האמיתית אם אתה יכול לשים קיט 3.5 של מופאר ובעצם להגביה ב2.5 את ה4xe ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אלדר
אני החלפתי בולמי אולדמן לפוקס יש הבדל גדול לטובת הפוקוס.
איזה דגם של פוקס? מה העלות לבולם?
5 ס"מ.
מונוטיוב 2.5.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f56f448eb8.jpg