הכל סבבה חוץ מדבר אחדציטוט:
נכתב במקור על ידי monster
להגדיל את זווית הגישה (וגם הנטישה) של הספורטאז' זה רק לשים את הגלגל בקו עם הטמבון
מהבחינה הזאת אין עליה (תרתי משמע), הזוויות שלה פשוט לא זקוקות לשיפור
תשקיע בדברים אחרים :-)
Printable View
הכל סבבה חוץ מדבר אחדציטוט:
נכתב במקור על ידי monster
להגדיל את זווית הגישה (וגם הנטישה) של הספורטאז' זה רק לשים את הגלגל בקו עם הטמבון
מהבחינה הזאת אין עליה (תרתי משמע), הזוויות שלה פשוט לא זקוקות לשיפור
תשקיע בדברים אחרים :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי shaya
שיה אל תשכח שהקאיה שלי מודל 2000 והטמבון הוא יותר גדול מהטמבון של המודלים
הישנים. אולי אתה או מישהו יודע או ניסה להתקין את הטמבון של המודל הישן על המודל החדש
ובדק אם זה מתאים . ובכל זאת אם קיימת אפשרות לפגוש מתכת אני אשמח לשמוע
בכל אופן זה כיף כשאין פחד על הטמבון בזמן עליה או ירידה תלולה.
אסף
יקירים מה עם ספרות - יש למישהו ?
1996 אוטומט יהיה אידיאלי אבל אם לא מה שיש
עברית נפלתי טוב אם אנגלית גם טוב :)
תודה !!!
המון אינפורמציה בפורום הזה: http://www.4x4wire.com/forums/showfl...0&fpart=1&vc=1
אני מעוניין לרכוש את קאיה ספורטאז' 2001, נראית במצב טוב, קמ" נמוך יחסית, רק שרציתי לדעת ממי שכבר מנוסה בטיפולים של הרכב ואולי גם מהשנה הזו...
-יש חלפים זמינים לרכב? עלות טיפולים היא סטנדרטית כל עוד אין תקלה מהותית?
-ממוצע צריכת דלק לפי מה שהצלחתי לראות ולעקוב אחריו זה 1:9 מחוץ לעיר בערך ו1:7 בתוך העיר, מבוסס?
תודה מראש.
אסף.
תודה על האימות נתונים הזה.
כן.. כנראה שלנסיעה רגועה יש יתרונות.
יום טוב.
חברים שלום לכולם!
רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה ושמח להצטרף.
יש לי שאלה בבקשה. יש לי קיה ספורטז' 4*4 , מ2012.
לפני כמה ימים נדלקה לי נורית אזהרה של תקלה במערכת ה4*4. נסעתי עם זה למוסך. שם, לאחר בדיקה במחשב, אמרו לי שכנראה הלך המפעיל מנוע של ה4*4 בסרן האחורי. "כנראה" זה כי הם לא בטוחים (מוסך ראשי) אבל זה החלק היותר זול מבין האפשריים האחראיים לתקלה. הוציאו לי חשבונית של 4900 שקל כולל חלקים, עבודה ומע''מ.
1-ממה יתכן שתידלק נורית זו?
2-האם ההסבר שלהם הגיוני?
3-האם המחיר סביר?
4-האם חייב לתקן את זה עכשיו, או שמא ניתן להמשיך ליסוע ולהתפלל שמישהו יכנס באוטו מאחור מספיק חזק שיוחלף ע"ח חברת הביטוח..? בצחוק כמובן..
5-בנושא אחר - ליאור (ZAPZAPZAP) אפשר לראות תמונה של הרכב שלך לאחר כל השיפורים?
ברוך הבא,
כדאי לפתוח שרשור חדש עם השאלות שלך וגם להפריד בין הנושאים אם צריך ולתת שם משמעותי לכל הודעה - כזו שאפשר יהיה להבין ממנה את נושא ההודעה.
בצורה כזו תבטיח שהחשיפה של הנושאים השונים תגיע את הענשים שיוכלו לעזור לך. השתמש באפשרות של הוספת תגובה לשרשור קיים רק כאשר אתה רוצה באמת להגיב לשרשור הזה. לכן הייתי מציע לפתוח הודעה עם תאור הבעיה ולתת לה כותרת מתאימה, למשל "ספורטאג' 2012 - תקלה במערכת 4X4"
חברים שלום לכולם!
רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה ושמח להצטרף.
יש לי שאלה בבקשה. יש לי קיה ספורטז' 4*4 , מ2012.
לפני כמה ימים נדלקה לי נורית אזהרה של תקלה במערכת ה4*4. נסעתי עם זה למוסך. שם, לאחר בדיקה במחשב, אמרו לי שכנראה הלך המפעיל מנוע של ה4*4 בסרן האחורי. "כנראה" זה כי הם לא בטוחים (מוסך ראשי) אבל זה החלק היותר זול מבין האפשריים האחראיים לתקלה. הוציאו לי חשבונית של 4900 שקל כולל חלקים, עבודה ומע''מ.
1-ממה יתכן שתידלק נורית זו?
2-האם ההסבר שלהם הגיוני?
3-האם המחיר סביר?
4-האם חייב לתקן את זה עכשיו, או שמא ניתן להמשיך ליסוע ולהתפלל שמישהו יכנס באוטו מאחור מספיק חזק שיוחלף ע"ח חברת הביטוח..? בצחוק כמובן..
שוב שלום לכולם!
יש לי עוד שאלה טכנית בבקשה, להזכיר לי יש את ספוראז' 2012, דגם 4*4 163כ"ס לפי הספר..
שאלתי היא כדלכמן: האם זה עיניין כללי ברכב הזה או שמא זה רק אצלי? בזמן נסיעה, למשל כשאני יוצא לעקיפה, או מאיץ כדי להספיק רמזור ועוד תרחישים שונים בהם אני נאלץ להאיץ כבר תוך כדי נסיעה, כשאני לוחץ על הגז, הרכב "חושב" כשניה וחצי, לאחר מכן עושה הרבה רעש, ואר אחרי זה מתחיל להאיץ וגם אז באופן מאוד מתון..? תופעה מוכרת?
מיותר לציין שכשהמזגן פועל האוטו בקושי סוחב..
חשבתי שזה מה שעשיתי, הפורום לא מאוד ידידותי למשתמש.. תודה על העזרה, אחפש פורום אחר.
מסקנה שגויה
Sent from my SM-G900F using Tapatalk