ענק ניר, לא חשבתי על זה ולא קראתי את ההסבר הזה בשום מקום באינטרנט (ולא חסרים אתרים שמתעללים ברמאים הקטנים שמוכרים גלולות חסכון בדלק, זה כיף).
Printable View
ענק ניר, לא חשבתי על זה ולא קראתי את ההסבר הזה בשום מקום באינטרנט (ולא חסרים אתרים שמתעללים ברמאים הקטנים שמוכרים גלולות חסכון בדלק, זה כיף).
Nir has hit the nail on the head
Nimrod...
Just keep in mind that crap been around since the early 70's
Every time the gas prices go up.....the pill pushers pop their ugly head
The news allways do the tests, they allways say it doesnt work,
its a good thing the American poblic has the attention span of a 3 year old....
Its allways the same
Does Naphtalin works(in the tank)
maybe
does it do damage?
no...Naphta...its petrolium based
Should Asaf try to test it?
Defenatly
To all that think the product is legit:
Ask for a patent number and for the MSDS
If it was a real product , both whould have to exist(and the seller whould have to provide the MSDS by US law), but they dont
One last thing:
MIXAEL
Is not bad people,
He actualy believes in the product..as strange as it might seems.
אהבתי את ההגיון שמאחורי הקטנת הנפח :-Pציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
אכן הגלולה לא נמסה בכמות קטנה של דלק, אלא רק מעל מפל ריכוזים מסויים, נמוך מאוד. שמתי שלמה בתוך גלון בנזין, והיא לא התמוססה. שמתי 1/16 גלולה בתוך גלון בנזין, ולמחרת היא נעלמה. המוכל אומר בפירוש, שגלולה אחת מיועדת לכמות בין 20 ל-80 ל' דלק.
אגב, הוא גם לא שולל את העובדה שזה נפתלין או משהו דומה, הוא רק יודע להגיד שזה "חומר פחמתי", אפילו בלי לדעת את הפירוש. אולי זה נפטלין + ניטרוגליצרין :shock:
גלולה אחת עולה בערך 8 ש"ח, אם קונים כמות. חצי גלולה למיכל 40ל' של פרייבט = חסכון 20 ש"ח נטו. לא ביג דיל, מי שלא נוסע הרבה פשוט לא שם לב. לעומת זאת לחב' הובלות זה יכול להיות משתלם.
I believe nothing before I see it !ציטוט:
נכתב במקור על ידי tzagi
סה"כ מחפש להסביר לכאן או לכאן משהו מוזר שנתקלתי בו.
מקווה שאחרי בדיקת מעבדה מסודרת הכל יהיה ברור
גיליתי את השיחה הזאת אחרי שיחה עם נמרוד.
גם אני הייתי סקפטי ואחרי חודש של ניסויים החלטתי למכור את המוצר.
על הניסוי שלי ועוד חומר תוכלו לקרוא באתר של החברה בה אני עובד.
אני ממליץ לכל אחד לערוך ניסוי של המוצר ולהתרשם בעצמו מהיעילות ורק אחרי זה לקבוע דעה.
בגלל שעלות הניסוי היא כ 90 ש"ח אני חושב ש "השקעה" כזאת כדי לחסוך כ 10-20% מעלות הדלק
ב 5 מיכלי דלק שווה את ההשקעה.
קראתי פה על סיפור הנפתלין. אז יש חברה שעשתה את זה אבל זה לא FFI. הם נסגרו לפני כמה חודשים עם תביעה פדראלית (ארה"ב).
תחליטו לבד.
(אצלי באופנוע יש חיסכון של כ 20% בנסיעות בין עירוניות)
כל החומר כולל הניסוי שעשיתי בסופ"ש האחרון נמצא פה:
http://www.plonter.co.il/ffi.tmpl
שמע, ממש חבל לי לפעמים שאני חייב לשמור על רמת דיון נאותה כאן. לגביך, לגבי החברה שלך והמוצר שלכם יש לי רק דבר אחד לומר - אתם שקרנים, רמאים ותעשו לי טובה, תפסיקו לנסות לרמות את הגולשים שלנו.
ומדיון אחר:ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
למה אין בדיקת EPA? למה אפילו לא ניגשתם אליה? ולמה אתם עדיין מז*** לנו את השכל באחד האתרים היחידים שבו אין לכם סיכוי למכור את הרעיון האידיוטי שלכם? עשו עליכם תחקיר, גילו שגם אתם רמאים, לכו לישון.ציטוט:
הEPA האמריקאי מעמיד לרשותם בכוונה תחילת תוכנית בדיקה. תנו את המוצר, ממנו את הניסוי (30K$ - לא הרבה בשביל מישהו שהמציא חומר שיכול להשפיע על 10% מתעשיית הנפט העולמית), יש אפילו טפסים והכל מלאים להורדה באינטרנט, אמריקה לא? אתה יכול לקרוא שם את כל דוחות הניסוי של כל הגלולות והמגנטים שכן הוגשו לבדיקה במהלך השנים שום דבר לא עובד - אבל הם לפחות ניגשו לבדיקה אמיתית שמאפשר להם הממשל הפדרלי. מה אתה יכול לבקש יותר מזה?
למה?ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
תגיד לי, אתה לא ראית תשדירי בחירות בעשור האחרון?
כשחוזרים על מסר מספיק פעמים, ונקפיד להתעלם מהמקטרגים, בסופו של דבר נשיג את התוצאה כדלקמן:
אנחנו נחזור על השקר, שוב ושוב, תמיד בצורה מנומסת ומנומקת.
אלה שינסו לקעקע אותו, אט אט יקבלו תדמית של פסיכופתים וטיפוסים מלאי אנטי
חלק מהאנשים ישתכנעו...
עכשיו הבנת?
טוב, לך ללמוד לשטויות של הטכניון, כי איש שיווק כבר לא תהיה, אולי מדען ייצא ממך.
(אם הייתי איש מדעים מדוייקים, הייתי בוודאי יכול להוכיח שגם האופציה הזו בלתי קבילה מבחינה מדעית, וסביר להניח שמך לא ייצא כלום!!! אבל אין לי כוח להתעסק בנוסחאות, אז אני אתן לך להנות מהספק):grin: .
ומעבר לכך, עצה מסויימת למשווקים של גלולת הפלא.
אם זה לא יעבוד על בעלי רכבים, אפשר לנצל את העובדה שבעזרת הגלולה "המנוע עובד יותר זמן" ולנסות למכור את זה כתחליף לויאגרה.
הסוגיה הזו כואבת לנו יותר מצריכת הדלק. :-?
סתם, עצה שיווקית בחינם... :shock:
יוני5
זה דווקא מאוד קל: קח את הציונים שלי, תכפיל כל ציון של כל מקצוע במספר נקודות המקצוע, חלק בסכום הנקודות הכולל ותגלה שאתה לא רחוק מהמציאות והכל בגלל החידות של נמרוד.ציטוט:
אבל אין לי כוח להתעסק בנוסחאות, אז אני אתן לך להנות מהספק
I been doing some research
Came across something interesting
Mix 4 ounces (1 ounce=27g)
acetone to 10 gallons of gas
A fuel savings of 3-5%can be expected
No bull!
Just not sure of the economics of it (in IL)
מיותר להתלהם ולהתעצבן, אם מישהו מצליח לשווק לאנשים מוצר לא מועיל ועושה מזה כסף - שיהיה לו לבריאות ! תקנאו ותלמדו ! זוהי שיטת שיווק ישנה וטובה שעובדת. מי שקורא את הדברים ועדיין מוכן לשלם עבור המוצר הזה, מגיע לו !
דווקא בולשיט מהסוג הזה הוא פחות מרגיז - פראיירים אמנם מתחלפים, אבל גם הם מבינים אחרי שהוציאו פעם אחת 65 ש"ח - שעבדו עליהם, או שיבלעו את העלבון וימשיכו הלאה או שינסו למכור את הבולשיט הזה לפראיירים הבאים. זה מזכיר לי שבגיל 15 חברים שלי הזמינו בקבוק בושם מיוחד שמושך בחורות, הצלחה מובטחת והכסף מוחזר במקרה של אכזבה. אחרי ששפכו חצי בקבוק בכיתה ולא אובחן שום שינוי בהתנהגות הבנות, הם ניסו להחזיר אותו ומחכים לכסף עד היום...
מה תגידו על כל מיני רופאי אליל שגובים עשרות מונים יותר ואפילו לא מתיימרים להוכיח שהם מסוגלים לרפא משהו ? הומהופטיה, מדבירי וירוסים, אנשים משלמים בשביל האמונה בלבד פעם אחר פעם...
שטויות, אנשים צריכים להתפרנס, מי שמוכן לשלם על השטויות האלה כנראה שזה לא בא ע"ח אוכל, זו דרכו של העולם.
שלום לכולכם,
נכון שאני חדש כאן ואני מבקש את סליחתכם מראש על התגובה שלי אבל למען ה'מיכאלים' והבורות הנובעת כאן אני חייב להציג את דברי בבמה זו- ותודה לכם על כך.
1. לדעתי אין לכם שום מושג על מה אתם מדברים!
א. היכנסו ללינק הבא כדי לקבל קצת מושג על מה זה שיווק רישתי ועוצמתו
http://www.alljobs.co.il/ArticlePage.aspx?LinkWord=MLM
2. לגבי התביעה בפלורידה- שימו לב למשפט הפתיחה:
The case file cited below relates to a civil -- not a criminal -- investigation. The existence of an investigation does not constitute proof of any violation of law.
פירוש- נציין שהחקירה מתייחסת למקרה כאזרחית ולא כפלילית. החקירה לא מהווה הוכחה כלשהיא לעבירה על החוק.
3. לגבי ה-ABC: א. הנתונים שהם מציגים אינם מדוייקים הם טוענים ל 10-20% חיסכון והחברה מתחייבת ל 7-14% אף על פי שישנם הוכחות בשטח לתוצאות גבוהות יותר. ב. הכתב טוען שהוא שאל מומחה שיבדוק זאת. מי הוא אותו מומחה, ואיזה ובמה בדיוק הוא מומחה??? לא כתוב! ג. הכתב טוען שבבדיקת המומחה הם קיבלו רק 4% חיסכון, מי נתן להם הנחיות כיצד לבדוק? ויש עוד הרבה סתירות בכתבה אבל אלו מספיקים, וכן העובדה שכולנו יודעים "שחדשות טובות הן חדשות רעות"! (ישנו קובץ מכתב תגובה של החברה שאשלח למי שירצה לקרוא זאת. שלח מייל ל- [email protected] עם הבקשה לכך)
4. לגבי פורום ג'יפולוג יש לי רק דבר אחד לומר לכם- ככל הנרא שמעולם לא בדקתם שום נתון כללי או פרטי! לא על התחום העסקי ולא על חברת FFI. (במקצוע שלנו אתם נקראים "הורסי החלומות")חלקכם הטוענים כנגד, בוודאי שלא מבינים את הפוטנציאל העיסקי הטמון בשיווק רשתי, וכל דבר כזה נראה ונשמע לכם כ'פרמידה' ורמאות, ולכן שוללים לחלוטין ובכל תוקף וחושבים לנסות 'ולהציל את המסכנים' שלא יפלו בפח. על הרבלייף שמעתם פעם? כל שנה מספידים אותם, כל שנה יורדים עליהם, כל שנה צוחקים עליהם, אך האמת היא שאותם שעושים זאת, עושים זאת לחברה במשך יותר מ- 26 שנים! כן 26! ולחברה שייצרה יותר מ-1500 מיליונרים שמרוויחים יותר ממיליון דולר בשנה! מה שככל הנראה אף אחד מכם לא יגיע אליו בגישה שלכם(אלא אם כן תזכו בלוטו או משהו כזה) תראו לי איזה תחום ייצר כמות כזו של מיליונרים ב-26 שנה?! אפילו לא הלוטו בארץ!
העובדה היא שמה שאתם טוענים אכן נכון בחלקו, בלינק הבא תגלו מי זאת החברה שמכרה כדורי נפתלין, האתר הוא של התובע הכללי של טקסס, קודם תראו בלינק הראשון באיזו חברה מדובר ובלינק השני ההסבר של התובע על החברה והמוצר שלהם:
http://www.oag.state.tx.us/media/vid...biopill&id=188
http://www.oag.state.tx.us/media/vid...io_news&id=189
5. אני שוב מבקש את סליחתכם ומבהיר לחלוטין שאין לי כל כוונה שהיא לפגוע או לקנטר, ואני מקווה שתתיחסו לדברי ברצינות ולא בצחוק וציניות.
אשמח לקבל כל תגובה עיניינית ורצינית בעלת בסיס עובדתי.
אגב, אני חבר בחברת FFI חודשיים וחצי לבד, ולי המוצר חוסך כ-18% בצריכת הדלק וכבר הרווחתי יותר מ-1000$ בזמן קצר זה, הצ'קים מגיעים כמו שעון!!!
מומלץ להוריד ולצפות בסירטון ההסבר של המהנדס באתר הישראלי: www.delek-israel.co.il בדף ההורדות.
ולכל האחרים העוסקים במלאכת השיווק הרשתי, די אם אומר לכם שתפסיקו לבזבז את זמנכם היקר ואת האנרגיות. השקיעו משאבים אלו בפגישות אישיות - זה יותר יעיל.
בברכה,
אהרון
;)
גדול, גדול, גדול!! http://jeepolog.com/forums/images/sm...icon_smile.gif http://jeepolog.com/forums/images/sm...on_mrgreen.gif
היום תקלתי לראשונה בשרשור זה, אחד הטובים שראיתי בשנים האחרונות.
מגדיר מחדש את המילים "דבקות במטרה", "עקשנות" ו"סוכני מכירות".
חבר'ה, אתם גדולים!
נראה לי שמהרחמים אני אקנה מכם גלולה, אתם פשוט לא מוותרים.
אגב, יש לכם גלולה שנותנים לכלב והוא מפליץ פחות? פשוט יש לי שני כלבים בבית והבונזו הורג לי את איכות החיים....
שאלה קצרה, איך כולכם משתמשים חדשים, שזה עתה נרשמו? או שזה לא ממש קשור?
בכל אופן, עלו והצליחו (ותרשמו לי 2 ארגזים של הגלולות, עם שיווק כזה, גם אני רוצה להצטרף לפירמידה).
אגב, רכישת אותם שני ארגזים של גלולות, מותנית ברכישת גומלין שלכם בחברה שלי.
אצלי בחברה, מוכרים מרק מיוחד וזול שנקרא "מרק כפתור" תטעמו ותופתעו.
לכל מוכרי הגלולות/חלומות:
נמאסתם!!!
מתי תבינו שאתם לא רצויים בפורום הזה?
אני בהתחלה הייתי נגד השרשור הזה, ועכשיו אני דווקא מבסוט ממנו.
ככה כל הנוכלים מתרכזים לשרשור אחד, ולא פותחים לנו נושאים חדשים כאלה.
זה אומר שהמקצוע שלכם הוא "מוכרי החלומות". אכן :-Dציטוט:
(במקצוע שלנו אתם נקראים "הורסי החלומות")
אני גאה להיות "הורס חלומות". נשמע טוב. נראה לי שאני אאמץ את השם, חזק יותר "מסוכן-מציאות", או "קול-ההגיון".
I'm the Dream Wrecker
I destroy dreams
:twisted:
אם פגישות אישיות יותר יעילות, זה אומר שתעזבו אותנו בשקט? אני מקווה. גם אם לא, תפאדל, כמו שכתבתי לאחד מכם (לא סגור על השמות) באימייל - אתם מוזמנים ולא תמחקו כאן, מילה שלי.ציטוט:
ולכל האחרים העוסקים במלאכת השיווק הרשתי, די אם אומר לכם שתפסיקו לבזבז את זמנכם היקר ואת האנרגיות. השקיעו משאבים אלו בפגישות אישיות - זה יותר יעיל.
הנה עוד פאן של משחקי המילים שלכם. אתם מזמינים אותנו, הלקוחות הפוטנציאליים לבדוק את המוצר בעצמנו. מה אכפת לנו להמר על 90 שקלים? וכשמישהו כן בודק, אז אתה פוסל את התוצאות...ציטוט:
הכתב טוען שהוא שאל מומחה שיבדוק זאת. מי הוא אותו מומחה, ואיזה ובמה בדיוק הוא מומחה??? לא כתוב! ג. הכתב טוען שבבדיקת המומחה הם קיבלו רק 4% חיסכון, מי נתן להם הנחיות כיצד לבדוק?
בוא אני אסביר (לא לך, לגולשים שלנו) איך יודעים מי דובר אמת - זה הרי בלתי אפשרי, כל אחד יכול לכתוב כל דבר. יודעים לא לפי התוכן, אלא לפי איפה פורסם. לדוגמא, אתר של חברת הטלויזיה ABC אמין עלי יותר מאשר אתר "פלונטר". על אותו משקל, דו"ח בדיקה אינו שווה את הנייר שעליו הודפס כאשר הוא מגיע מהיחצ"ן של החברה. אם המאמר היה מפורסם במגזין מדעי אמיתי כלשהו, ההתיחסות שלי היתה שונה לחלוטין. אבל שום ג'ורנל מדעי שעובר Peer Review לא היה יורק לכיוון של גלולת הקסמים של FFI.
ולסיום אני אחזור ואצהיר שוב שהמוצר שעומד בבסיס הפירמידה/שיווק רשתי הספציפית שלכם, גלולת חיסכון בדלק של FFI היא בלוף ואתם מוזמנים לתבוע אותי.
בוא אני אסביר (לא לך, לגולשים שלנו) איך יודעים מי דובר אמת - זה הרי בלתי אפשרי, כל אחד יכול לכתוב כל דבר. יודעים לא לפי התוכן, אלא לפי איפה פורסם. לדוגמא, אתר של חברת הטלויזיה ABC אמין עלי יותר מאשר אתר "פלונטר". על אותו משקל, דו"ח בדיקה אינו שווה את הנייר שעליו הודפס כאשר הוא מגיע מהיחצ"ן של החברה. אם המאמר היה מפורסם במגזין מדעי אמיתי כלשהו, ההתיחסות שלי היתה שונה לחלוטין. אבל שום ג'ורנל מדעי שעובר Peer Review לא היה יורק לכיוון של גלולת הקסמים של FFI.
FOX21 מספיק אמין בשבילך? http://www.kxtu.com/Global/story.asp?S=5029321
לא?, ומה עם Auto Spectator? http://www.autospectator.com/modules...p?storyid=4808
גם לא? אמממממ.... ומה עם Auto-eSources.com? http://www.prnewswire.com/cgi-bin/st...2006,+10:00+AM[/QUOTE]
עדיין לא? אז אוליי WACH57? http://www.wach.com/Global/story.asp?S=5029321
כנראה שזה לא מספיק משכנע, הא? אז אולי 24 ערוצי תקשורת,מדיה, ועיתונות נוספים???http://www.delek-israel.co.il/section_400.asp?carPos=hummer
ולסיום אני אחזור ואצהיר שוב שהמוצר שעומד בבסיס הפירמידה/שיווק רשתי הספציפית שלכם, גלולת חיסכון בדלק של FFI היא בלוף ואתם מוזמנים לתבוע אותי.
האם עדיין אתה חושב כך?
בברכה,
אהרון ;)
EPA 511
שמעתם על זה?
התכנית של הממשל האמריקאי אומרת, בקצרה, שמי שייתן להם מוצר שחוסך בדלק, הם כבר ידאגו לעשות אותו מליונר.
עכשיו, עזוב לרגע את כל גופי התקשורת.
למה הגלולות לא הוגשו לבדיקת הEPA ??
אסף.
ציטוט:
למה הגלולות לא הוגשו לבדיקת הEPA ??
תראה את הסרטון של המדען\מהנדס (הלינק נמצא בהודעה הראשונה שכתבתי) הוא עונה על כך
בברכה,
אהרון ;)
אין לי כוח לראות סרטונים. אני בטוח שראית את כולם- תשובה יש?
אסף.
אגב,
MPG-Cap™ נרשם ב-EPA שבדק וסקר את דו"חות המחקר שהוגש על ידי FFI ועקב זה רשם את המוצר (מס' אישור #201220001 ).
בברכה,
אהרון
;)
EPA registation אומר רק שהחומר לא מסוכן לבני אדם ולסביבה. גם אם היית משווק כדור פלסטיק חלול ומבטיח שהוא חוסך דלק אם רק תשים אותו מעל המיטה בלילה לפני הנסיעה, היית מקבל עליו רישום בEPA אם היית מבקש.
אני שואל ספציפית על תכנית EPA 511 שבודקת מוצרים שמיועדים לחסכון בדלק. אין בדיקה של המוצר שלכם שם. למה?
אסף.
(ולמי ששואל על מה מדובר):
The Motor Vehicle Information and Cost Savings Act (MVICSA) requires that, in
response to certain requests, the U.S. Environmental Protection Agency (EPA) evaluate fuel
economy retrofit devices and publish a summary of each evaluation in the Federal Register.
EPA evaluations are originated either 1)upon request of the Federal Trade Commission,
2) in response to a need identified by the EPA Administrator, or 3) upon the application of a
manufacturer of a retrofit device and after that application has been carefully reviewed to assure
it is consistent with established criteria. These studies are designed to determine whether the
retrofit device increases fuel economy and/or decreases emissions and to address whether the
advertised representations made with respect to the device are accurate. The results of such
studies are set forth in reports such as this one. This Vitalizer III device evaluation was requested
by the manufacturer. The EPA did follow-on testing to respond to Agency data needs.
NOTICE
Technical reports do not necessarily represent final EPA decisions or positions. They are
intended to present technical analysis of issues using data which are currently available. The
purpose in the release of such reports is to facilitate the exchange of technical information and to
inform the public of technical development which may form the basis for a final EPA decision,
position, or regulatory action.
אגב אסיים את תפקידי בפורום זה בחומר למחשבה- סיפור אמיתי.
בעולם היהדות לפני כמאתיים שנה פלוס, חי לו באירופה יהודי בשם ר' יונתן אייבשיץ.
כבר מקטנותו הוא נתגלה בחריפותו השיכלית.
המלך, ששמע עליו והתקשה להאמין בכך, הזמין אותו לארמונו.
בתאריך ובשעה המיועדת הופיע הילד בן ה-9 בארמונו.
התפלא המלך על כך מכיוון שלא נתן לו שום הוראה על כך ושאלו, איך הגיע לארמונו?
ענה הילד ששאל אנשים בדרכו שהורו לו להיכן ללכת והצביעו לכיוון הארמון.
אם כך, אמר המלך, הרי שהלכת לפי דעת הרוב, נכון?
נכון! ענה הילד.
אם כן, אמר המלך, הרי לך שישנם רוב של גויים בעולם ומיעוט של יהודים ומדוע אינך הולך אחר הרוב??
שמח המלך על לכידתו את הילד בלשונו.
אך הילד החריף בשיכלו ענה בפשטות:
כאשר אינני יודע את הכיוון לארמון אז כמובן שאלך אחר הרוב שיורו לי איך להגיע.
אך כאשר הנני יודע בבירור שהדרך לארמון הינה בפנייה ימינה, אז אפילו אם 1000 איש יגידו לי שהדרך לארמון היא בשביל השמאלי, לא אשמע להם...
וכך הבין המלך שילד יהודי בן 9 גבר בחוכמתו עליו ושלחו לדרכו בכבוד.
זהו קמצוץ קטן מגדולתו וחריפותו של ר' יונתן אייבשיץ.
מה אני רוצה לומר לכם, חברים?(אם המסר עדיין לא הובן)
כמו שלא אוכל להגיד לכם על שחור שהוא לבן ולהיפך!
אם לא הייתי מכיר את תחום השיווק הרישתי ואת החברה שבה אני נמצא ואת יעילות מוצריה, אז אכן אתם צודקים ועליי ללכת אחרי הרוב, ולשמוע בקולכם.
אך כשאני יודע בבירור ובוודאות שהמוצר אכן יעיל ופועל, ותחום השיווק הרשתי הוכיח עצמו מעל 60 שנה וכאשר חברות ענק בתחום המזון,הייטק,מחשבים,קוסמטיקה,רפואה ובריאות ועוד (קראו את הספר הגל הרביעי בהוצאת איגוד לשכות המסחר בישראל, שמם של חברות ענק מוכרות,מופיעים בספר הזה, ותתפלאו לגלות שהם עובדים כך כבר יותר מ-30 שנה) משווקות במקביל בשיטה שהוכיחה עצמה כיעילה. אז אפילו מיליון אנשים כמוכם שיבואו להוכיח לי ולומר לי שאני טועה כאן, לא אקשיב לכם.
מכיוון שאני בדקתי ויודע שזה פשוט עובד. נקודה.
בברכה, ולילה טוב לכולכם והמשך חיים ניפלאים לכולם :razz:
אהרון
בבקשה לא... תישאר...ציטוט:
אסיים את תפקידי בפורום זה
אסף.
אחרון חביב,
לאסף,
אגב אתה מודע לכך שבפירות והירקות שאתה מכניס לגופך יש חומרי הדברה מסוכנים,רעילים ומסרטנים. מעניין אם מעולם שאלת האם יש תקן כלשהוא על כך?
אגב, יש! וזהו האבסורד הגדול!!! שיש תקן על חומרים מסוכנים אלו! :lol:
אתה רוצה תשובה? אז תתאמץ קצת ואל תתחמק, צפה בסירטון ותקבל תשובה, כך תעיד לעצמך גם על רצינותך בבדיקת העיניין באובייקטיביות.
תהיה כנה עם עצמך ובישבילך, אני לא מבקש שתשתמש או שתצטרף אלינו.
אני מבקש רק תבדוק באמת וברצינות, את הנתונים, את הסירטון, תהיה חוקר. ואם אתה צודק תפרסם זאת, אך אם טעית חזור בך מדבריך הקודמים.
אני מקווה שתהיה מספיק אמיץ לשם כך.
אגב, אני מגנה כל פירסום שהוא של מוצר המשווק בשיווק רשתי בפורומים ,צ'טים וכדומה. זהו מעשה באמת טיפשי.
זה כמו לירות מבלי ליראות! מה גם ששיטת שיווק זו דוגלת באמינות וכנות, ומבוססת על מיסוד השיטה מפה לאוזן בין מכרים וחברים, כי מכיוון שככל שאינך מכיר אותי אתה תפקפק באמינותי.
וזה שאני כן הזכרתי את עצמי ואת החברה כאן, זה מפני שהרגשתי חובה קטנה להגן עלי ועל החברה(אף על פי שאני לא הדובר שלה) ועל השיטה בכלל.
לילה טוב
בברכה,
אהרון
התאמצתי. קראתי. ראיתי. אף אחד לא מסביר איך הפלא עובד. רק משפטים שיווקיים "משפר את הבעירה", "מצפה את המנוע" וכו. מצגות מאוד יפות שלא אומרות כלום. לא ראיתי הסבר אחד מדעי בכל ערמות החומר שיש באתר. איך זה עובד? התשובה תמיד מורכבת ממלים ארוכות וחסרות חשיבות. ממש לא דו"ח מדעי. גם העדויות של מי שהמוצר חסך לו ככה וככה מיילים לגלון הן לא דו"ח מדעי.
כל זה חסר חשיבות. אם היה אישור של תכנית 511 של EPA הייתי רץ וקונה את המוצר.
אבל אל תדאגו, יש מספיק כאלה שיקנו, ואפילו ידווחו על חיסכון בדלק, שאולי הוא אמיתי, כי אחרי שנהיים מודעים לצריכת הדלק לוחצים פחות. רק תעשו את המכה מהר, לפני שכולם ידעו שזה בולשיט. אנחנו כנראה לא לקוחות שלכם, אבל תישארו.
ולגבי שיווק רשתי- אין לי שום בעיה עם שיווק רשתי, כל עוד יש מאחוריו מוצר ולא רק מילים.
אסף.
Asaff,
Forget about the EPA cert
Even if they had one all that means that the product has ne effect on emmissions(ZEHUM AVIR)
Aharon,
The product might be new to you, but it been around for a long time,
allways in the underground, never legit!
And mind you I'm not going to claim the product doesnt work
or that those who sell it are a bunch of thieves
I believe that you guys actualy believe that the product actualy work , and thats fine.
After all, the majority of this earth believes that they are going to get 72
virgins when they kill the infedels:-)
Here is my challange to you
Every chemical product sold in the US must have a MSDS
Also...A product that can do as they claim has to have a patent number
After all, if there is no patent number any moron with a chemisty set can break the product down and copy it......can't have that!
I spent hours of searching and found nothing
Maybe you can help us out and provide us with the MSDS number and the patent number......
If you can take the time of cource.
פעם שיהיה לכם אוטו ו 90 ש"ח להקריב על מזבח הניסויים תוכלו לנסות את המוצר בעצמכם. ועד אז (והיו פה כל מני ציטוטים מהמקורות) "אין חכם כבעל ניסיון".
לי זה עובד. לכל מי שאני מכיר זה גם עובד ושיווק רישתי עובד לחברות ענק כמו Tupperware והמון אחרות. ואין כמו "חבר מביא חבר" כדרך שיווקית.
וכשבוחנים מוצר כדאי לנסות אותו לפני ולא לקחת וורד ולבחון אותו במילים אלא במעשים.
יאללה נמרוד וחבריו. בזמנכם הפנוי נסו (אולי לאסוף מחברי הפורום שקלים כדי להגיע למליונים הדרושים כדי לבצע מבחן ?) ואשמח לתת הנחה חד פעמית על המוצר (לא. לא בחינם) כדי שתנסו ואז נראה מה יהיה כתוב בשירשור הזה.
עד אז הכל דיבורים (לפחות תוכנית הטלויזיה בשם הזה היתה מעניינת).
והכל בחיוך
יריב
ציטוט:
Aharon,
The product might be new to you, but it been around for a long time,
allways in the underground, never legit!
נכון, המוצר קיים כבר יותר מ-20 שנה בשימוש צבא ארה"ב ו-NASA. המדען\מהנדס שפיתח היה עובד של הצבא ונאסא. רק לאחרונה הוא יצא לשיווק בשוק האזרחי.
ציטוט:
Every chemical product sold in the US must have a MSDS
Also...A product that can do as they claim has to have a patent number
After all, if there is no patent number any moron with a chemisty set can break the product down and copy it......can't have that!
I spent hours of searching and found nothing
Maybe you can help us out and provide us with the MSDS number and the patent number......
If you can take the time of cource.[/QUOTE]
ישנו אישור MSDS שמספרו 29CFR 1910.1200
לצפייה בטופס: http://www.delek-israel.co.il/doc/ma...afety_data.pdf
לגבי הפטנט:
א. הפטנט שייך לאותו האדם שפיתח את התרכובת.
http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-P...S=mpg+AND+caps
ב. סימן מסחרי רשום- תראה למי זה שייך http://tess2.uspto.gov/bin/showfield...ate=ukktbg.2.1
ג. הוגשה בקשה לפטנט ע"י החברה על המוצר בצורתו הנוכחית. (מה שנקרא פטנט פנדינג) והוא נמצא בתהליכי אישור.
אני מאד מקווה שעזרתי
בברכה,
אהרון :wink:
אתם מתחמקים כל הזמן.
MSDS משמש בעיקר לצרכים רפואיים ולא מעיד על שום דבר.
גם פטנט רשום , גם אם יוכיחו שצריכת הדלק ירדה באחוז בודד אחד אפשר לרשום את זה כפטנט.
אולי שמישהו יחסום כבר אנשים כאלו...
מזכיר לי את התוספים הקרמיים ואבקות הקסם לשמן...
תיקון :
" MSDS משמש בעיקר לצרכים רפואיים , הוראות השימוש ובטיחות השימוש "