הערה קטנה למי שיעיף מבט בזה בעתיד וירצה להשוות את המכאני לחשמלי:
ייתרון ברור לי בתור בעלים של משאבה מכנית היא שבחשמלית ניתן ליצור מתג "חבוי", לפרנואידים שבנינו
אבל זה רק אני :)
Printable View
הערה קטנה למי שיעיף מבט בזה בעתיד וירצה להשוות את המכאני לחשמלי:
ייתרון ברור לי בתור בעלים של משאבה מכנית היא שבחשמלית ניתן ליצור מתג "חבוי", לפרנואידים שבנינו
אבל זה רק אני :)
א.קוראים לזה אמובילייזרציטוט:
נכתב במקור על ידי WildLove
ב.יש גם כאלה ששמים כפתור בלי קשר
ג.אפשר לשים במכנית ברז דלק ולהחביא אותו (זה תקף גם לחשמלית, אתה מתעסק עם הצינורות ולא עם המשאבה עצמה)
צביקה - תודה על המידע.
אמבולייזר סיני, אולי :D
תחשוב על ההבדלים בנוחות בין:
א.לפתוח כל פעם לפני נסיעה תא מנוע ולפתוח את הברז דלק
ב.להרים כפתור אחד בדאשבורד ולהניע
כמובן שאפשר להביא את הברז דלק עד לדאשבורד, אבל זה כולל הרבה יותר עבודה ובאללגן שאני לא יודע אם כל כך שווה...
ה"ברז" הוא חשמלי- כך שעדיין מדובר על מתג אחד בקבינה.
אסף.
אז יקירי אין לך מושג כמה ג'יפאים עושים את זה. זו אותה עבודה "קשה" כמו להעביר מתג שמחליף בין מצברים (ע"ע שיחתנו בטלפון).ציטוט:
נכתב במקור על ידי WildLove
חוצמזה , אם אתה חושב שזה מה שיעצור את הגנב אז תמימותך גדולה ויכול להיות שזה בגלל שאתה אילתי :-)
אנשים נועלים פה רכבים עם 6 מנעולים שונים בלי קשר לשלט של האזעקה שגם הוא דורך איזה 4-5 נעילות שונות.
מנעול דוושות , סנדל לגלגל, מנעול גיר, מנעול הגה , ברז דלק, ברז חשמל, ניתוק כויל, רתימה של שרשרת לעמוד בטון, מנעול דיסק לברקסים, ניתוק ההגה כולו ואו ידיות הילוכים, כפתורים נסתרים מפה ועד הודעה חדשה בעלי סדר הפעלה ספציפי וכד'.
קיצר,נראה לי שהבנת
מה הסוף של הסיפור?
לחבר שלי יש בעיה זהה (קרבורטור סובארו, מש' מכאנית - לא ידוע לי האם מקורית או סינית)... ואני רוצה לדעת איך נפתרה הבעיה, ע"מ להתחיל לסדר אותה אצלו.
עידן
סוף הסיפור בקישור לשרשור על המשאבה החשמלית של סוברו
קניתי אחת חדשה מקורית - 400 ש"ח בערך , התקנתי והיא עושה את העבודה יופי, אחרי זה גיליתי שיש עוד משאבות חשמליות חזקות אחרות בשוק שהייתי יכול לשים (התקנתי את שלי ממש צמוד לטנק דלק , לא יודע כמה זה מומלץ , אצלי זה עובד בסדר גמור), אני לא זוכר דגמים כרגע.
ממש לא מבין
למה להתכופף מתחת לרכב בשביל משאבה שניתן לשים אותה בתא המנוע וקל לחבר אותה לפלוס של הכוהל או של הקרבורטור שזה אותו הפלוס בעצם ומגיע מהסוויץ
הכל אצלך הפוך
כי היא לא משאבה חזקה כמו שהיא "מדחפה" חזקה ולכן עדיף להצמיד לטנק דלק...
זה מה היה אז , זה מה יש כרגע.. במשאבה הבאה אולי ארכוש לי אחת חזקה דיו לשאיבה ולא רק לדחיפה...
זה עובד ? כן! דיינו!
זה לא קשור למשאבה, זו תופעה הידרוסטטית. יש גבול כמה תת לחץ אתה יכול לייצר, לכן יש גבול כמה גבוה (או מהר) אתה יכול להעביר נוזל כזה או אחר. לעל-לחץ (מה נקרא לחץ חיובי או בקיצור, לחץ) אין את הבעיה הזו, אתה יכל לייצר כמה שאתה רוצה. אם נניח שהמשאבה שלך מסוגלת לייצר תת לחץ מלא (0 או 1-, תלוי בנקודת המבט) היא תהיה מסוגלת להרים את הדלק לגובה מאוד קטן יחסית. לעומת זאת אותה המשאבה מסוגלת לייצר לחץ חיובי של כמה אטמוספירות, אז היא תדחוף דלק הרבה יותר טוב.ציטוט:
כי היא לא משאבה חזקה כמו שהיא "מדחפה" חזקה ולכן עדיף להצמיד לטנק דלק...
אני מנחש שזו אחת הסיבות למשאבות טבולות.
הצלחת לבלבל אותי עם כל המונחים האלה שלך , אלון!
אבל אני חושב שהבנתי את הכוונה... :confused: :confused:
נו, תחשוב על זה ככה: ואקום (ריק) זה תת לחץ מקסימלי, אז זה הערך הכי גדול שמשאבה שמושכת נוזל יכולה לתת.
לחץ אפשר לבנות עד אינסוף, בתיאוריה.
אם נניח שאתה מנסה למשוך ממיכל הדלק שנמצא בערך בלחץ של 1 אטמוספירה, אתה יכול למשוך במקסימום תת לחץ של 1 אט' כי אתה יכול לייצר ואקום רק עד ערך של 0. לעומת זאת אתה יכול לייצר גם 1000 אטמוספירות במיכל הדלק (המספרים הם לצורך הדוגמא בלבד, לא לנסות בבית...) שידחפו את הדלק החוצה.
כמה ההבדל משמעותי במציאות? המון. מים, לדוגמא, אפשר למשוך מעלה רק עד גובה של 10.3 מטר (וגם זה לא, הם מתאדים קודם אבל זה סיפור אחר). לדחוף מעלה אפשר כמה שרק בא לנו עם הטכנולוגיה היום.
אחלה , למדתי משהו...
תודה רבה
גם לי היה את אותה בעייה קרברטור של סובארו קטן מדי תחזור לאורגנילציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
שלום וברוך הבא לפורום (הודעה ראשונה שלך), תתעדכן קצת בשרשורים שלי בנידון ותבין שמצאתי פתרון - כיוון נכון של הקרב'+כיוון נכון של ההצתה+משאבת דלק חזקה=הרכב עובד כמו נמר , בלי להכבות בזויות כפי שהיה בעבר והשיפור מורגש.
יתרה מזאת , הקרב' הזה גדול מהמקורי ולכן נוטים להתקין אותו בנסיון להגדיל את כוח התאוצה , אז מה שאתה אומר אינו נכון, אלא אם תוכיח אחרת על ידי השוואת מידות וכמובן ציון איזה קרב' סוברו מדדת מול קרב' מקורי , כי מהמדידות שאנשים עשו , גילו שהקרב' סוברו גדול כמעט פי שניים בלועותיו מהקרב' המקורי.
ושיהיה חג שמח!
בנוסף לכך.. ישנם משאבות נוזלים שאינן יודעות להתמודד עם שאיבת/דחיפת אויר וחייבות להיות מלאות בנוזל כדי לפעול ביעילות. מיקום המשאבה סמוך למיכל במיקום נמוך מחייב שתמיד תהייה מלאה בדלק- יעילות מלאה מרגע ההפעלה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
בבעלותי סמוראי שנת 89 עם אותה בעיה.
בעליות חדות לקראת סוף העליה הוא מגמגם ולפעמים אף נכבה.
מישהו יכול לסכם לי כיצד הכי טוב לפתור את הבעיה הזאת.(מרוב עצות התבלבלתי כבר)
שלום שלום,
סיכמתי את זה יפה מאד 2 תגובות מעל. תקרא שוב את 45.
אם עדיין לא הצלחת למצוא פתרון, קצת חיפוש בפורום יניב לא מעט תוצרים בנושא.
בהצלחה.