דני זו השערה שיכולה לתת את התשובה להכל אבל איך אני בודק כזה דבר ?
Printable View
דני זו השערה שיכולה לתת את התשובה להכל אבל איך אני בודק כזה דבר ?
לא יודע
אולי אצלך אפשר אפילו לראות דבר כזה בעין בייחוד לאור מה ששמעתי מעידן על מעלליך ;-)
בכול מקרה אתה יכול לנסות להחליף ציריות עם מישהו אני בי-ם אם זה עוזר לך.
אתה יכול להצמיד משהו ישר לציריה. היא אמורה להיות ישרה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
לא הבנתי את כוונתך , האם להצמיד פלס לציריה לאחר שליפתה מהסרן או כשהיא מורכבת לנסות למדוד משהו ?
אנא הסבר
תודה
לדעתי, אם הייתה בעיה בציריה, לא הייתי יכול לנסוע ישר בכביש (וקורה לי לפעמים שהנסיעה ארוכה ותקינה) ובטח ובטח שהייתי מרגיש את זה בכל נסיעה בשטח ולכן אני נוטה יותר ויותר לחשוב שמדובר בבעיה בנעילה עצמה (מרווחים, חופשים , קפיצים למרות שאיני מבין בזה), מה גם שיש מצב שהציריה כבר הייתה נשברת אבל מכל הפירוקים שהיו עד כה היא הייתה שלמה וללא סימני שחיקה/שבר וכנ"ל שאר חלקי הביצה והנעילה עצמה...
כן, או ללכת עם הצירייה לגרינגראס כדי לבדוק אם היא מאוזנת.ציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
אביגדור
כמה שאלות שעלו לי בעקבות שיחה עם יודעי דבר וכן כתוצאה מהתנהגות הרכב בימים האחרונים:
1. שוחחתי עם בעל נסיון (שועל שטח ותיק) שאמר לי שנעילת EZLOCKER היא יותר נוקשה מDETROIT ושזו למעשה הבעיה שלי ולא נעילה/התקנה לא תקינה. לטענתו הקפיצים בנעילה עצמה הם נוקשים יותר ומכאן שהיא תינעל במצבים רבים יותר והיא פחות סלחנית...האם יש צדק בדבריו? האם נעילה של חברה אחרת או דגם ה1510 במקום 1530 היה יותר מועיל/ידידותי?
2. בעת נסיעה וכניסה לפניה (האמת שלפעמים גם בישורת ובהאטה לקראת רמזור) ,יצא לי להעביר את התיבה לניוטרל וכתוצאה מכך שמעתי נקישות שמגיעות מהגיר, האם זה בעקבות הנעילה שלמעשה מעבירה את הכוח לגיר שכעת חסר התנגדות או שמא זו בעיה אחרת?
אני לקראת פירוק, פשוט רוצה לשאול עוד כמה פרטים ושמוע חוו"דים נוספים כדי לוודא שאני לא סתם מפרק...
1.אמיר,הנעילה שלך היא לא דטרויט אלא LOCK-RIGHT שמיוצרת ע"י חברת RICHMOND.
האיזי לוקר אכן נוקשה ופחות ידידותית.
אמיר כתב:
האם נעילה של חברה אחרת או דגם ה1510 במקום 1530 היה יותר מועיל/ידידותי?
מבלי לקבוע עובדות,אלא עפ"י מידע סטטיסטי בלבד...כן!!!
שנים שלא נתקלתי בבעיה עם ה-1510 (ללא הקפלרים),לעומת כל כמה שבועות שאני שומע ונתקל בבעיות עם ה-1530.
הבעיה היחידה שהייתה לי אי פעם עם נעילה ברכב שלי(8 סמוראים....12 שנה!,כמעט כולם עם נעילות )הייתה עם נעילה עם קפלרים,שבאמצע רומניה החליטה שלא מתאים לה יותר! (אתה יודע מה זה לנסוע עד יוון עם הפיצוצים האלה? :x ).
אני שב ומדגיש:המידע הזה הוא על בסיס הנסיון שלי ולא על בסיס מחקר עובדתי.
2.נראה לי שזה קשור לנעילה שמעבירה את ה"מכה" אל הגיר וסביבתו.
אהלן אמיר- לפני שאתה מפרק- אני נעול ב EZ, וגר לידך- בוא תעשה סיבוב ותראה אם זה כמו אצלך ובאמת אין לך בעיה או שמא זה לא דומה. (אני במיל' בצפון ונמצא כאן במרכז למנוחה רק ליום-יומיים הקרובים- אז אם אתה רוצה תנסה לתאם איתי היום-מחר).ציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
יואב
אחרי ביקור אצל אלון (תודה רבה!) , הוחלט שאני אזמין את הקיט קפיצים ונראה מה יהיה
לפחות עכשיו אני יודע בוודאות שמשהו דפוק בנעילה...
תוודא שהבנת אותו נכון, כי זו אותה חברה אבל שתי נעילות שונות בתכלית. שתיהן אוטומטיות, אבל הדטרויט מחליפה את כל הקייס בעוד האיזי לוקר נכנסת לבית הסטליטים. מה שממש מדליק נורה אדומה במשפט הזה זה שאין דטרויט לסמוראי...ציטוט:
שוחחתי עם בעל נסיון (שועל שטח ותיק) שאמר לי שנעילת EZLOCKER היא יותר נוקשה מDETROIT
ההשוואה צריכה להיות בין איזי ללוקרייט ובכל מקרה גם האיזי לא עושה שום דבר שמתקרב למה שיש אצלך.
הבנתי אותו נכון , גם לו היה סמוראי והוא ידע בדיוק על מה אני מדבר.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
ויש נעילת דטרויט לסמוראי , אפילו היה כאן דיון כזה של BENYACH שציין את המק"ט שלה וכד' ובסוף ירד מהפרק בגלל מחיר.
בכל מקרה - הזמנתי קיט קפיצים לנעילה שלי, וידאתי את הדגם. נקווה שזה יפתור את הבעיה...
קצת סדר:השם המלא של ה- E-Z LOCKER הוא דטרויט איזי לוקר,ומכאן הבלבול.
המונח דטרויט מופיע בכל מקרה.
מה שאלון מתכוון לומר זה שאין לסמוראי את נעילת הדטרויט ה"קלאסית" שמחליפה את כל הקייס.
טוב , הקיט הגיע , כמה קפיצים וחתיכות מתכת...בלי חוברות ובלי הוראות..מוזר...
בכל מקרה , מקווה יום ראשון להתעסק עם זה ואשמח לכמה פרטים :
היכן אני יכול להשיג שימסים שיהיו לי ספייר? אני רוצה למדוד מחדש את המרווחים כראוי ולוודא שההתקנה הפעם תהיה אחד לאחד לפי הספר.
היכן אני יכול להשיג ספר הוראות להתקנה? באתר שלהם יש הוראות כלליות , ללא מידות מרווחים וכד'.
האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת בהתקנה ? קראתי את המדריך באתר , האמת שאף פעם לא סימנו (אני ואותו בעל מקצוע) את הסימונים שמציינים בכתבה ומכאן התמיהה שמא זה הגורם לכל הצרות... ואולי זה חופש גדול מידי במרווחים האמורים...
1.שימסים ניתן להשיג במכשירי תנועה בכל המידות,ובגרושים.
2.ספר הוראות בטח יש לאחד החברים פה שהתקין לבד (כמה כאלה שאני זרקתי...).
3.זה שלא סימנו את המיקום של המכלולים בזמן התקנת הנעילה מהווה בעיה,ואיך תדע שזה הגורם לבעיה? (המיקום המקורי השתנה...).
איך תמדוד את המרווחים האמורים? (חוץ מהשימסים אותם ניתן עם קליבר).
שיהיה בהצלחה!
פשוט לבקש שימסים? איזו מידה אני צריך?
עד כמה קריטית העובדה שלא סימנו את המיקום של המכלולים כפי שמצוין בכתבה? סה"כ לא דובר בעבודה ראשונה של אותו אישבחור...
לגבי הספר - מישהו יכול לעזור פה ?
מידת השימסים היא בהתאם להוראות היצרן או בהתאם למרווחים אליהם אתה שואף להגיע.
גש למכשירי תנועה,תראה להם את החלק בספר,שם מצוינות גם מידות שונות לבחירתך.
לגבי סימון החלקים-עם הזמן ישנן דפורמציות (עיוותים קלים) טבעיות בעבודת המכלולים,ולכן חשוב לסמן ולהחזיר את המכלולים למקומם המקורי.
מידת שימסים לפי הוראות יצרן? איזה יצרן? סוזוקי או לוקרייט?ציטוט:
נכתב במקור על ידי מורי
אין לי את הספר אז איזה חלק להראות להם ? :roll:
הספר הוא של מכשירי תנועה .כאשר תבוא לקנות תוכל להראות להם מה בדיוק אתה צריך.
מידות השימסים הן לפי ספר הרכב (בהוראות של לוקרייט כתוב לבדוק אותם לפי הגדרות היצרן).מנסיוני,לא תמיד השימס במידה המצוינת בספר הרכב הוא הרווח הנכון,לכן באה גם בדיקת מרווחים בין חלקי הנעילה.
טוב , עכשיו זה סופי - נאחס IS MY MIDDLE NAME!
הקיט ששלחו הוא לא הקיט המתאים ככל הנראה - הקפיצים הם 4 בודדים וארוכים יותר מהמקור.
אני כרגע בהתכתבויות עם הספק , את החיוב לכ"א ככל הנראה אני אבטל - לפחות זה...
זה המקום להודות לברוך טולדנו שעזר,סייע,סבל והתלכלך ותרם את הסדנא שלו והזמן היקר שלו לעזור לי.
ברוך - אלף תודות!!!! ועוד אחת :-)
עדכונכם בהמשך.
לאחר פירוק הנעילה , כמה שאלות
ברינג שדרכו עוברים הקרוסשאפטס יש מעט כירסומים בקצוות - האם זה בעייתי?
אתה מתכוון לקייס עצמו? או לבלוק המרובע שיש במרכז הקייס?
אנסה להסביר במילותי - מתנצל על חוסר המקצועיות :
יש את הטבעות שבתוכן מוכנסים הקפיצים והפינים. הן יוצרות מעברים עגולים דרכם עוברים הקרוסשאפטס - עד פה יש?
הקצוות של המעברים הללו (למעשה אפשר לומר קצוות צורת הקשת) מכורסמים טיפונת , ככל הנראה משחיקה של הקרוסשאפטס (שאצלי הוא מקורי ולא הגיע עם הנעילה, ולכן יש בו תעלות קטנות) על אותן קצוות.
אנסה לחפש תמונה ולהמחיש את הנושא.
הצבע האדום בתמונה ממחיש את הכרסום , אם כי כאן מעט הפרזתי בגודל הכרסום מאשר במציאות.
כבר במקור שני חצאי העיגול שדרכם עובר הקרוסשפט לא יוצרים עיגול מושלם, אלא הם מכורסמים מעט במקום שציינת. תוכל לצלם כדי שנוכל להשוות? יש אצלי לוקרייט חדש על שולחן העבודה.
תמונה באמת תעזור!
הנעילה כרגע מורכבת על הרכב , הפירוק היה בשישי...אני מעריך שיהיו עוד פירוקים בעתיד הקרוב.
הנעילה (כשקניתי אותה) באה בחיתוך מושלם ולא מכורסם - אני מדבר על כירסום שנראה כמו שבר ולא כירסום שיועד לכך על ידי מכונה.
אם אני אפרק אותה שוב בקרוב אני אצלם.
אני כרגע במסע חיפושים אחר ספול/מיני-ספול , לאחר שחרשתי את הפורום הזה על שרשוריו בנושא
וחבל שלא עשיתי זאת מלכתחילה...
אמיר , זה שאצלך יש בעיה עם הנעילה/הדיפ' לא מעיד שנעילה זה דבר רע,ויעידו על כך כל אלה שכבר שנים נהנים מנעילות שעובדות מצוין(כולל אנוכי,והאוטו שלי עובד קשה!).
"איכות החיים " שנעילה נותנת עולה בכמה רמות על ספול (ולי יש נסיון עם זה).
אין לך נסיון עם ספול ואל תמהר לשפוט מה טוב יותר.
מסכים איתך מורי, לא פסלתי לחלוטין את הנעילה מהסוג שיש לי , אני רק רוצה להביא לתשומת לב הקורא ההדיוט שנעילה כזו , מעבר להתקנה נכונה , תלויה גם בהמון חופשים או יותר נכון מצריכה חוסר חופשים בכדי לפעול כראוי - חופש בבית סטליטים, חופש בתוך הנעילה, חופש בסרן/עקמומיות, סט עלים לא מאוזן, מיסבים צלבים צמיגים וכד' - כל זה משפיע רבות על נעילה כזו ואמרו זאת גם רבים לפניי.
אין לי נסיון מעשי עם ספול אבל ממה שאני קורא בפורום כאן ואני סומך על ניסיון אנשים כאן לפעמים יותר מאשר בחיים , אני מבין שעם ספול החיים שלי היו יותר קלים.
אשמח לנסיעה ברכב עם ספול ואם יש סמוראי כזה אז בכלל חגיגה ...
אשמח יותר אם יהיה פתרון זול יותר מנעילה חדשה (200-250$ לפני מיסוי) ואו חזרה לדיפ' פתוח וזה כנראה לא יקרה לצערי...
אני חייב לחלוק עליך, מורי. איכות החיים עם ספול גדולה פי כמה וכמה; אין מכות, אין בומים, אין רעשים, אין דאגות, אין שום דבר לא צפוי. קצת חריקות צמיגים, קצת יותר להזהר בסיבובים חדים מאוד על כביש רטוב, אבל בסה"כ זה הרבה יותר ידידותי מנעילה אוט', לפחות מבחינת הצפיות של המנגנון.
אלון,בנעילה תקינה אין את רוב התופעות שהזכרת.
אתה מוזמן לעשות סיבוב על הזוק שלי ולהנות מתקתוקה הנעים של הנעילה בסיבובים,וזהו!
לא מכות,לא בומים, לא הפתעות,ולא דאגות.
לעומת זאת הנה ההתרשמות שלי לגבי ספול (או דיפ' מרותך לצורך העניין):
א. קצב שחיקת הצמיגים הוא לא "קצת מוגבר",אלא ממש מוגבר.
ב. תוציא ציריה אחרי כמה אלפי קילומטרים,ותראה שהשיניים שלה מעוותות .
ג.בלאי מואץ על צלבים ומיסבי גלגל.
ד. התנהגות הרכב בכביש (יבש ורטוב) לא נעימה (בלשון המעטה...).
* הדברים מתייחסים לנסיון שלי עם סמוראי קצר צמיגים 235 ודיפ' מרותך.
לסיכום,לרכב שנוסע ביום יום כרכב פרטי,לא הייתי שוקל זאת בכלל.
אם הרכב נוסע מעט כביש והרבה שטח,אז הייתי הולך על ספול.