חוזר: הגאלופר מתחמם,מה לעשות???
ציטוט:
הוספתי גם חצי מיכל שמן דבש למנוע
אוי ואבוי... תן לי לנחש- אותו אחד שהמליץ לשים מי מזוקקים המליץ גם על הדבש?
מהר להוציא את השמן ולשים חדש- בלי דבש. הדבש הוא כלור- חומר שהורס את המנוע מהר מאוד, למעשה- מתאים רק למנוע גמור לפני מכירת הרכב... :cry:
תעשה חיפוש על "דבש" או "תוספים"...
אסף.
בזמן האחרון יש לי הרגשה שיש פה כמה " בעלי מקצוע " שמפריעים לחברה לקלקל את המכוניות שלהם .
אסף אתה לא חושב שאנחנו מגזימים ( גם אני ) בהסברים ובנימוקים איך לעשות שהרכב יתקלקל יותר טוב :?
ויסלחו לי יצרן הדבש ובעל הרכב שמלקק דבש :razz:
אתה פשוט גורם נזק לרכב
לגבי ההתחממות וקרור הרכב יש רדיאטור אין רדיאטור שיהיה
אבל דבש בשמן :mad:
תגיד קצת מים קדושים למנוע שעובד כל כך קשה בימים אלה לא מכרו לך בצומת ?
יתכן והגזמתי בתגובתי ( אז סליחה )
אבל הייתי מוכרח .
איציק
מקווה שהצלחת עם הפאן קלא"צ ! חבר שלי הרכיב פאן קלא"ץ של מגנום הוא מתאים והוא טוב יותר ואמין יותר.
אסף, אני מבולבל, קראתי עכשיו על סוגי השמן שהועלו בפורום וראיתי שקטלו את התוסף שגורם לצמיגות, מה הנזק שזה גורם? ותוך כמה זמן או ק"מ? השמן בגאלופר כשבעה ליטר והוספתי חצי מיכל של ה"דבש" האמריקאי הזה (ה'מומחה' שהמליץ לי היה מכונאי אקראי שהגיע לקחת חלפים מהחנות והתייעצתי עימו) אם אפתח את הבורג ריקון בקרטר כשהמנוע קר ואוציא רק חצי ליטר אז אפטר מהתוסף? כי נראה לי שהחומר כבד יותר מהשמן ולכן רובו 'שוכב' בתחתית הקרטר, מרוב 'עצות' אני רק מרוקן את הכיס והזמן,
זה בסדר, "שכר לימוד"...
הבעיה עם ה"דבש" ודומיו היא שהם מתערבבים מהר מאוד בשמן. חבל, אבל צריך לרוקן את כל השמן, הייתי אומר גם את הפילטר- אבל אני לא יודע כמה זמן המנוע כבר עבד עם התוסף - אם לא יותר מדי, מספיק להחליף את כל השמן.
ציטוט:
ה'מומחה' שהמליץ לי היה מכונאי אקראי שהגיע לקחת חלפים מהחנות והתייעצתי עימו
פשוט מרגיז. או שהוא אידיוט, או שהוא דואג לפרנסה עתידית בשבילו, או גם וגם.
אסף.
מקשיב ומיישם, קניתי היום שמן חצי סינטטי 10/40 איכותי ומחר אחליף , מיותר לציין שביטלתי את הטיול היום בגלל מה שכתבתם על הנזק שיכול להגרם למנוע+טורבו, אבדוק את היכולות של 2 הבהמות (אני+הגאלופר) ביום שבת, מקווה שלא ניתחמם
אתמול ניכנסתי עמוק ליער בו שמן עליתי בשבילי אש בעבירות בינונית ב4X4 LOW הבהמה לא התחממה מעבר למרכז השעון, הניתוח הצליח והחולה הבריאה, תודה על הייעוץ