אהה, ועוד דבר:
מספר הק"מ שאתה נוסע נמוך מאוד יחסית למה שכתבו פה בשרשור. כמה שנים החזקת את הדיסקו? 4?
לכן 60,000 (במידה ואתה זוכר נכון), ז"א 15,000 בשנה...
אביגדור
Printable View
אהה, ועוד דבר:
מספר הק"מ שאתה נוסע נמוך מאוד יחסית למה שכתבו פה בשרשור. כמה שנים החזקת את הדיסקו? 4?
לכן 60,000 (במידה ואתה זוכר נכון), ז"א 15,000 בשנה...
אביגדור
החזקתי אותו שנתים וחצי !!! אתה שוכח שהוא כבר בעולם שכולו טוב שנה וחצי (-:
תראו אתם מכנסים לחשבון כול מני דברים שבכלל לא במקום שיכנסו לתחזוקה !!!
האם כול אחד יתקין סגירה חדשה ב 7K ?!
האם כול אחד יתקין נעילה באלפי שקלים ?!
רוב האנשים קונים רכב ונוסעים בו ולא משפרים ומשפרים.
לכן לא נראה לי הגיוני להכניס לתחזוקה שיפורים או תוספות.
כמו כן רוב האנשים לא מחלפים רדיטור אם הוא קצת נוזל.
אבל לדעתי כול השירשור הזה הזוי לחלוטין.
אתה קונה רכב שטח כי אתה רוצה.
ואם אתה לא מצליח להחזיק אותו אתה מוכר.
ככה נוהגים רוב האנשים וגם אני.
הסיבה שאני עובד לבד על הרכב היא בגלל שאני נהנה מזה ולא בגלל שאני רוצה לחסוך כסף.
אז ארון הקבורה שלי יהיה בציפוי של 10 מילימטר זהב ולא 15 מי מודד (-:
גם ככה האלמנה תגנוב הכול ותכניס עופרת במקום !!!
התחלת להפנים!!! בסוף תצפה אותו בחצי מיקרון זהב, וגם זה יהיה יותר מידי...ציטוט:
נכתב במקור על ידי מוני סופה
אביגדור
אני לא מבין את המונח "יישור קו", ישור קו זה לקחת רכב משומש ולהביא למצב של חדש ? או שמדובר בסה"כ בטיפול שמבצעים לרכב משומש לאחר הקנייה כדי להתחיל לספור ק"מ לטיפול הבא ?
לדעתי כל הוצאה שלא נצפתה לפני הקנייה (שאז מגלמים אותה במחיר)והיא לא חלק מטיפול שוטף כגון החלפת שמנים פילטרים, טיימינג, לא יכולה להיכלל במסגרת יישור קו. צריך לקרוא לילד בשמו - הוצאות שוטפות על בלאי.
מוני, לתקן חור ברדיאטור זה לדחות את הקץ, זה כמו לתקן חור באגזוז רק שבלי אגזוז עדיין אפשר לנסוע, זה מקובל אם החור הוא כתוצאה מפגיעה פיזית, אבל אם הרדיאטור רקוב ונפרץ - זה לא דבר חכם לעשות. אגב את תופעת התפרים הנפתחים ברדיאטורים של נחשונים אני מכיר, ברור שגם חנן לא היה מחליף רדיאטור במקרה כזה.
חנן, נכון אני לא נהג רכב שטח טיפוסי, נהג אפייני משתמש ברכב שימוש יומיומי ביחס של לכל היותר 10% בשטח. אני לא משתמש ברכב ביומיום והרכב שלי לא צובר ק"מ, הוא מתבלה בקצב נמוך מאד וגם הוצאות האחזקה השולית שלי הן נמוכות בהתאם - נניח 5000 ש"ח על דלק, 300 ש"ח טיפול, 500 ש"ח צמיגים, 1500 ש"ח בלאי שוטף (מערכת פליטה, מצבר, רצועות,צינורות), יש עוד 7500 ש"ח הוצאות קבועות, ככה שאכן יוצא לי 3 ש"ח לק"מ. אם הייתי נוסע יותר, העלויות הקבועות נשארות זהות והמשתנות מתכנסות לכוון עלות הדלק, זה היה יורד לכוון 2 ש"ח לק"מ ומטה. אני לא לוקח בחשבון ירידת ערך כי זה כבר תלוי בשווי הרכב.